Wees minder vrijblijvend. #27 - Chanthal Hagedoorn
Wees minder vrijblijvend podcast

Wees minder vrijblijvend. #27

Het is gratis en vrijblijvend, lees ik bij veel ondernemers op hun website. Dit wordt dan aangegeven bij de plek waar je een gratis gesprek of zgn. matchcall kunt inboeken.

Maar heel eerlijk. Zo vrijblijvend is het niet, toch?
En zou het in mijn visie ook niet moeten zijn.

Wat niet wil zeggen dat je mensen ergens in moet trekken, maar vrijblijvend?
Wie help je precies met ‘vrijblijvend’?
Beter voor jou en je potentiële klant maak je het veel minder vrijblijvend.

Dit geldt niet enkel bij het aanvragen van een gesprek, maar kun je doortrekken op veel meer zaken in je business en de begeleiding die jij biedt.

Dus vrijblijvend? Nee, daar mogen we wat mij betreft afstand van nemen.

Minder vrijblijvendheid resulteert in meer specifiteit. En dit levert je op dat je met de juiste leads om tafel komt, dat je heel goed kunt begrenzen in je tijd en dit zorgt voor focus en groei. Dat je duidelijk bent in wat je weggeeft in jouw begeleiding aan klanten. En juist dit een gevoel  van ‘overdeliver’ oplevert. En je jezelf en je klanten hierdoor optimaal helpt.

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Enjoy!

Liefs,
Chanthal

 

PS 1: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschapBoek dan hier je call.

Wanneer je dit jaar nog jouw call met mij boekt in januari en je besluit in te stappen, betaal je nog het huidige tarief. Vanaf januari gaat de prijs omhoog. En het gaat écht om de laatste plekken voor dit traject. 😊

PS 2:  Vanaf half januari gaan de deuren weer open voor mijn Level UP Mastermind. Vanaf die maand heb ik een superdeal voor je en staat het topic ‘doelen stellen & een plan voor 2022’ centraal.  Iedere maand is er een ander topic waar we helemaal induiken, met masterclasses, Q&A’s en of course mastermind momenten met je mede masterminders. Come & join us!

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven