Open up Mentorship - Chanthal Hagedoorn

Open up

Mentorship

Chanthal-6579-2

Zo simpel mogelijk doorgroeien met een high quality aanbod.

Het ondernemerschap heeft je fantastische successen gebracht. Je hebt een goedlopend bedrijf met voldoende klanten en dit levert je een goed inkomen op. Je merkt echter steeds vaker een bepaalde onrust bij jezelf.

Je twijfelt over welke richting je op wilt gaan met je bedrijf, terwijl je deze twijfels niet zo van jezelf kent. Normaal gesproken maak je keuzes binnen je bedrijf vrij vlot.

Maar nu merk je dat de keuze waar je voor staat, over iets heel wezenlijks gaat.

Je hebt namelijk grootse plannen en ideeën voor je bedrijf, maar je wilt niet langer doorgaan op de manier zoals je nu bezig bent.

Want je mist al een tijdje het echte, bruisende plezier. Het gevoel dat je uitgedaagd wordt en tegelijkertijd weet ‘I got this’.

Je werkt met klanten die je supergoed bedient maar die je, heel eerlijk, bent ontgroeid, waardoor je kennis en ervaring niet optimaal wordt benut. Je scrollt vaker dan je lief is op social media en voelt je minder geïnspireerd om zelf content te creëren. Je team doet steeds vaker een beroep op jou en op jouw tijd en dat zorgt ervoor dat je je overvraagt voelt.

Daarnaast lopen je kosten steeds verder op en je bent altijd alert om op tijd aan de knoppen binnen je bedrijf te draaien, zodat je funnels, webinars en/of advertenties zo succesvol mogelijk blijven lopen.

Hierdoor ben je ’s avonds of in het weekend regelmatig ‘even’ aan het werk, wat voor je partner of gezin niet altijd leuk is. Je mist hierdoor quality time en samenzijn met de mensen die je het meest dierbaar zijn en voelt je hierover schuldig.

Hoewel je bedrijf voor de buitenwereld lekker loopt en je daarom vindt dat je niet zou moeten klagen, voel je je soms best eenzaam. Er zijn genoeg fijne mensen om je heen, maar je voelt je alleen in waar je nu tegenaan loopt met je bedrijf. Er is niemand die de fase waar je nu in zit echt goed begrijpt en waar je bij terecht kunt.
Het voelt lang niet altijd meer alsof je in the lead bent over de zaken binnen jóuw bedrijf en dat vind je teleurstellend.

Is dit dan het plafond? Het maximale wat eruit te halen valt?

Niet als je met mij gaat samenwerken.

IK HELP JE KIEZEN WAAR JOUW ABSOLUTE EXPERTISE ZIT EN HIER VOL VOOR TE GAAN STAAN.

Het resultaat? Een simpele business op alle fronten, met een high quality aanbod dat pure winst, vrijheid en plezier oplevert.

Het is tijd om de regie terug te pakken.

Hey, I get it.

Zelf heb ik jarenlang mijn onderneming gerund vanuit het bekende model weggever -> funnel -> online product voor starters -> een jaartraject als middle-end product en daarboven een exclusief high-end traject voor de meest ervaren ondernemers.

Het werkte fantastisch en in deze jaren heb ik veel geleerd over (online) ondernemen, marketing en sales. Het werd echter ook steeds meer een heel apparaat, waar niks in dat proces “fout” mocht gaan, want dat zou grote, financiële gevolgen hebben. Steeds vaker was ik druk om zaken te optimaliseren, op tijd bij te kunnen sturen en een aantal keer per jaar had ik een grote lancering. Dat was in eerste instantie geen probleem, want ik had er lol in.

Maar zaken werden op een gegeven moment steeds complexer. Er kwamen ook meer teamleden aan boord, wat heel fijn was, maar de kosten liepen hierdoor ook op.

Daarnaast merkte ik, door zoveel programma’s, lanceringen en advertenties te draaien, dat de druk om te presteren steeds hoger werd en ik minder plezier uit mijn werk haalde.

Langzaam maar zeker realiseerde ik me dat ik allerlei concessies deed, op zaken die voor mij van wezenlijk belang zijn.

Zo is het nooit mijn ambitie geweest om met een groot team te werken.

Ik vond een online programma draaien een tijd lang super leuk, maar ik merkte dat ik mijn klanten in mijn langdurige trajecten het beste kon helpen. Daar waar ik ook 1:1 coaching gaf.

En dus deed ik in mijn andere programma’s concessies aan de kwaliteit waar ik zo voor sta.
Dat wilde ik niet meer.

Ik wilde me niet langer richten op volume draaien en altijd maar bezig zijn met aantallen; ik wilde bezig zijn met kwaliteit en mijn klanten nog beter helpen. En vooral ook een specifiek soort klant helpen.

De klanten met wie het een plezier was om te werken, die flinke stappen zetten en grootse resultaten behaalden. En dit waren over het algemeen de klanten die in mijn meest hoogwaardige programma zaten.

En hoewel ik niet zoveel heb met de term ‘high-end’, heb ik dat wel met ‘high-quality’.

Daarvan raak ik on fire. Want ik doe wat ik doe om mijn klanten de beste begeleiding en coaching te geven en simpelweg retegoed te deliveren wat ik beloof.

En dus besloot ik dat ik een boel zaken mocht loslaten binnen mijn bedrijf. Om daarna ten volle te kunnen vastpakken wat ik dan wel wilde: ervaren ondernemers op een dieper niveau helpen om volledig voor hun waarde en expertise te staan, naar een simpel en lucratief businessmodel.

Het Open up Mentorship werd geboren.

Een traject van 6 of 12 maanden waarin ik je leer om te ondernemen op jouw eigen manier, ten volle voor jouw waarde te staan en dit met een knalgoed aanbod aanbieden aan enkel nog de allerleuksten; jouw lievelingsklant.

Als je verlangt naar een simpele manier van ondernemen, met meer rust en meer winst. Dan ben je bij mij op de juiste plek.

Deze ondernemers gingen jou voor:

BURO Leeuw Jeanine van Leeuwen

Jeanine van Leeuwen, trainer, Bureau LEEUW

Heeft me ontzettend veel gebracht
“Ik wilde graag doorgroeien met mijn bedrijf, maar zag werkelijk niet hoe ik dat moest doen. Dankzij het traject bij Chanthal heb ik dingen geleerd waarvan ik niet wist dat ik ze kon en bezit. Ik weet beter wat en hoe ik mijn bedrijf wil runnen. Waar voor mij de grenzen zijn. Ik heb mezelf enorm leren kennen, op vlakken die ik eerder niet aangeraakt had. Chanthal is laagdrempelig, nabij en persoonlijk. Zij sluit aan bij waar ik mee bezig was. Dit alles bij elkaar heeft me ontzettend veel gebracht!”

Miriam van der Hoek, fotograaf

Een schop onder de kont om te slagen
“Ik zocht iemand die me kon helpen om mijn bedrijf in de markt te zetten. Ik wilde vrouwen die met bezieling ondernemen helpen zichzelf te laten zien. Chanthal gaf me meer duidelijkheid over hoe mezelf te positioneren, een heldere website te creëren en motivatie om door te gaan. Ze was betrokken en gaf de schop onder de kont die ik nodig had om stappen te zetten en te slagen. Nu kan ik meer en meer ownen wat ik met heel mijn hart voelde dat ik wilde doen.”

Miriam van der Hoek

“Every positive change in your life begins with a clear, unequivocal decision that you are going to either do something or stop doing something.”

In het Open up Mentorship word je 1:1 begeleid naar een manier van ondernemen waarop je zo simpel mogelijk doorgroeit naar meer winst. Waar je een kwalitatief en hoogwaardig aanbod gaat aanbieden aan een heel specifieke niche en we je positionering ‘on point’ maken. Om een hoogwaardig aanbod te kunnen verkopen leer ik je alles over de psychologische dynamieken van sales, zodat je precies begrijpt welk proces er bij je klant, maar ook bij jou plaats vindt. Het hele proces van positioneren, marketing, met de juiste leads in gesprek komen en sales pakken we samen op.

One year round of 6 maanden ga je vol voor je business, zonder jezelf te verliezen.

Ik houd je ‘on track’, accountable en blijf je steeds je doelen waarvoor je bent ingestapt voor houden. Ik help je om voor je waarde te staan en je open te stellen voor onbegrensde mogelijkheden en een diepe vervulling in je werk en leven.

Chanthal Hagedoorn

So, open up. The journey has just begun…

Om jou op de positie te krijgen waar je graag wilt staan, bewandel je een zakelijk & persoonlijk pad. Ik geloof dat je zo ver kunt groeien met je bedrijf als dat je als mens bent gegroeid. En om je ambitie de volle ruimte te kunnen geven en zaken binnen je bedrijf anders te kunnen doen dan voorheen, heb je vooral anders te ZIJN. Naast mijn hoogwaardige coaching, gaan we daarom ook aan de slag met innerlijk werk en technieken zoals NLP, EMDR, visualisaties en hypnotherapie.
Alles om de grotere versie in jou te ontwaken en er te laten zijn.

Een onderdeel in het mentorship is het businessretreat, waarin je een deep dive maakt naar jouw binnenwereld, los laat wat je niet langer dient en je super krachtig, gesterkt en gedragen gaat voelen in hoe je als ondernemer wilt zijn en jouw business wilt leiden. Uniek aan dit retreat is dat er een heel praktische doorvertaling is naar je bedrijf en maken we hierop gebaseerd een plan.

De inhoud van het traject

 • Een persoonlijke kick-off sessie van 2 uur op mijn kantoor of online.

 • Twee keer per maand een 1:1 coachcall van 30 minuten via zoom voor je eigen proces en groei als ondernemer, waarin we je strategie verder uitstippelen, bespreken waar je staat en hoe je naar je doel toe kunt werken. (In de vakanties van Regio Noord is er geen coaching).

 • Feedback op teksten voor je website, social media berichten, offertes of andere promotionele acties.

 • Eigen persoonlijke Jaarplan document waar je jouw financiële en praktische doelen bijhoudt, zodat je jouw doelen nooit uit het oog verliest, we resultaten kunnen meten op basis van cijfers en hierop kunnen bijsturen.

 • Op werkdagen toegang tot mij via Voxer Support (soort WhatsApp), waarin je mij dus in je broekzak hebt en we altijd even vlot kunnen sparren

 • Deep dive doorbraak sessie op kantoor (innerwork) op een thema dat voor jou steeds terugkomt, waarna je een groeispurt krijgt.

 • Deelname aan 3-daagse business retreat in Nederland.

 • Progressie sessie halverwege om je voortgang in het traject uitgebreid te evalueren en doelen te optimaliseren.

 • En als het nodig is, haal ik andere kennis aan boord om jou dat te geven wat jij nodig hebt. Er is geen one size fits all, dit is maatwerk.

Wat het Open Up Mentorship oplevert

 • Een upgrade voor jouw bedrijf met een (aangescherpt) aanbod en unieke positionering.

 • Meer omzet met minder werkuren.

 • Meer zichtbaarheid op social media, zonder trucjes en volledig organisch.

 • Een sterkere positionering waarmee je jezelf duidelijker onderscheidt.

 • Weg met de ruis! We creëren een concessie loze business, zodat je jouw bedrijf vanuit rust en met plezier leidt.

 • Persoonlijke groei. Focus op mindset en leiderschapskills, zodat je on top of your game bent.

 • Groeien in leads en werken aan salesvaardigheden, waardoor je precies weet hoe je jouw klanten aantrekt op jouw high quality aanbod.

 • Grip op jouw resultaten, doordat we bezig gaan op zowel strategie, ontwikkeling als uitvoering.

 • Je hebt jouw visie en ambitie op een dusdanige wijze in een verdienmodel samengebracht, dat je je weer on fire voelt en een ongelooflijke voldoening uit je werk en klanten haalt.

Voor wie is 'Open Up' perfect?

Dit traject is geschikt voor jou als je er klaar voor bent om nu echt te kiezen voor jezelf en als je van jouw bedrijf een nog groter succes wilt maken, vanuit een simpel businessmodel.

Je wilt een high quality aanbod met een passende prijs aanbieden, je wilt jezelf sterker positioneren zodat ideale klanten meteen zien waarom ze bij jóu moeten zijn en je wilt een constante stroom aan ideale leads en klanten creëren.

Dit traject is voor ondernemers die al volop in bedrijf zijn en steady tussen de €5-10k per maand omzetten. Het is niet geschikt voor starters.

Wat heb ik van jou nodig?

 • Je bent bereid te investeren in geld, tijd en energie. Naast de investering in dit traject moet je, afhankelijk van je business en doelstellingen, rekening houden met eventuele investeringen in een goede, marketinggerichte website, een (re-)branding, foto’s van jezelf, PR rondom je lancering of tools zoals een emailmarketingsysteem, webinarsoftware of andere zaken. E.e.a. afhankelijk van de gekozen strategieën. Want vaak heb je dit niet allemaal nodig. We gaan voor simpel, remember?
 • Je begrijpt dat jezelf op een hoger niveau positioneren iets anders vraagt dan wat je tot dusver hebt gedaan. Je krijgt veel van mij aangereikt en ik sta echt naast je, maar je bent committed om hier zelf mee aan het werk te gaan.
 • Je wilt shinen en bent bereid om echt zichtbaar te worden met jouw talenten (zowel online als offline). Allemaal vanuit simpele strategieën, maar niet perse gemakkelijk (but hey, I got you!)
 • Je hebt een open houding om te leren en te groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Denk jij oh la la, dit wil ik…!

Je wilt graag jouw visie en ambitie op een dusdanige wijze in een verdienmodel samenbrengen, dat je je weer on fire voelt en een ongelooflijke voldoening uit je werk en klanten haalt.

Ontdek in een persoonlijke call met mij welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn om met een high quality aanbod door te groeien naar een bedrijf waar je vervulling, winst en plezier uithaalt.

Mijn jarenlange kennis en ervaring als therapeut en mijn nuchtere, to-the-point aanpak op strategie is dé combinatie waarmee jij simpel en doeltreffend gaat doorgroeien. Laten we kennis maken!

Veelgestelde vragen

Misschien heb je eerst nog een vraag? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons dan op info@chanthalhagedoorn.nl en je krijgt z.s.m een reactie.

Doordat je op jouw voorwaarden gaat werken, for real, ben je veel meer afgestemd op jezelf en dit maakt je enorm krachtig (en aantrekkelijk!). Je onderstreept jouw zone of genius en durft hier ten volle voor te gaan staan en claim je jouw positie in de markt.

Je gaat meer verdienen in minder werkuren. Je ziet onbegrensde mogelijkheden en dit brengt creatiekracht en plezier.

Je kunt kiezen voor een traject van 6 maanden of een jaar.
Het traject loopt vanaf het moment van instappen.

(Tijdens schoolvakanties van regio Noord vindt er geen coaching plaats)

Natuurlijk weet ik op afstand niet waarover je twijfelt. Maar als je tot hier bent gekomen op mijn salespage, denk ik dat je gewoon een matchcall met me moet inplannen. Ik hoor graag waar je nu staat met je bedrijf en wat je wensen en je twijfels zijn. Dit gesprek verplicht je tot niets. Wel vraag ik een open houding van je in het gesprek en om je eerlijkheid. Dat mag je van mij ook verwachten.

Dat is niet op voorhand te zeggen. Natuurlijk zijn er de vaste elementen zoals je hierboven hebt gelezen bij het blok ‘Inhoud van het traject’. Maar het eerlijke antwoord is: zoveel tijd als nodig. Soms betekent dit dat we in een week veelvuldig contact hebben via Voxer support of je op meerdere zaken feedback vraagt. Er kunnen ook weken zijn waarop dit minder intensief en nodig is.

Het betreft een 1:1 traject. Ik ben volop je coach en mentor, een jaar lang, m.u.v. vakantieperioden. Waar nodig haal ik andere expertise aan boord. Om de kwaliteit van mijn mentorship te waarborgen, neem ik maar een beperkt aantal klanten tegelijkertijd aan.

De investering bedraagt €11.000,- voor een jaar lang coaching, of €6000,- voor 6 maanden, exclusief btw. Termijnbetaling per kwartaal of maandelijks is mogelijk. Misschien is dit een hele investering voor je. Toch is dit slechts een bedrag, voor de één hoog, voor de ander laag. Het is maar net welke emotie je eraan koppelt. Als je een ervaren ondernemer bent en je hebt al successen behaald, heb je vast al eerder geïnvesteerd in jezelf en jouw bedrijf. Laat dit bedrag je niet tegenhouden om een matchcall met mij in te plannen en ook voor jou de weg vrij te maken voor een simpele business waar je verdient wat je waard bent.

--

Copyright 2022 © Chanthal Hagedoorn

Scroll naar boven