mockup-Mijn-kraakheldere-tips

GRATIS E-BOOK:

Kraakheldere tips voor een succesvol bedrijf

De 9 dingen die je als ondernemer hebt te doen om klanten aan te trekken

Je wilt als ondernemer graag veel mensen helpen met jouw producten en diensten. Je hebt je website online, je probeert van alles. Maar hoe vaak je ook uit het raam staart, je ziet nog altijd niet die rij klanten voor je deur staan. Hoe kan het nu dat het bij anderen heel makkelijk lijkt te gaan?

Niet! Het gaat niet makkelijker bij ze. Wel doen succesvolle ondernemers dingen anders en slimmer dan jij.

Het geheim zit in de marketing!

Dit e-book helpt je om jouzelf super aantrekkelijk bij jouw ideale klanten te maken. Zonder trucjes, op een manier die bij jou past.

Vraag hieronder jouw exemplaar aan. Helemaal GRATIS.

In 9 overzichtelijke stappen ga jij de route die een potentiele klant aflegt helemaal begrijpen en weet jij precies hoe je marketing kunt doen op een simpele en effectieve wijze.

Herken je dit?

Het lijkt wel of je de enige bent die zo zit te stoeien om klanten te krijgen. Als je eenmaal met een potentiele klant om tafel zit of aan de telefoon lukt het vaak best en zijn ze enthousiast. Deze momenten komen alleen wat te weinig voor.

Je merkt dat het je geld, tijd en energie kost. Zal je dan toch maar adverteren? Of misschien heb je dit al eens geprobeerd, maar het kostte je uiteindelijk meer dan dat het je nou de juiste klanten opleverde.

Je schiet met losse flodders. Het ontbreekt je aan een strategie.

Als je wilt groeien, als je wilt blijven bestaan als bedrijf, dan moet het anders. Maar hoe? Marketing is al lang niet altijd leuk meer. Dat wat je tot op heden hebt gedaan heeft ook niet het gewenste effect so why bother? Stiekem baal je van jezelf dat het jou niet lukt om iets dat zo simpel lijkt, goed onder de knie te krijgen.

Maar wat als marketing op een 'fun' manier kan dat past bij jou?

Wat als marketing so easy wordt dat je er jouw hand niet meer voor omdraait?

Je marketing ten volle gaat begrijpen en het je hierdoor daadwerkelijk klanten gaat opleveren?

Want dat is wat er gebeurd als je aan de slag gaat mijn 9 kraakheldere tips. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat mijn bedrijf in een paar jaar tijd door het dak is gegaan. En dat is niet moeilijk maar echt gewoon te doen.

chanthal hagedoorn

Chanthal Hagedoorn

Business coach voor bevlogen ondernemers

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen met trauma begeleidde. Sinds drie jaar zet ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te bouwen. Hier heb ik inmiddels honderden vrouwen mee mogen inspireren en helpen, in verschillende programma's.

'Goed, beter, best' is mijn motto. Ik houd van 'gaan met die banaan'. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is, komt je bedrijf nooit van de grond. Ik houd van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken. Vaak zit er een veel grootser concept in jou en is er veel meer mogelijk dan je nu ziet.

Lees hier de verhalen van...

Stineke

Stineke Nanninga

Afvallen zonder dieet

Chanthal denkt echt met je mee.
Niet alleen qua business maar ook met mij als persoon. Ik had mega twijfels voordat ik aan het traject begon. Mijn vraag is met alles HOE DAN? Ik had werkelijk geen idee. Maar door de duidelijke uitleg van Chanthal over het hebben van een  strategie en een goed actieplan vielen de stukjes langzaam op zijn plek. Met als resultaat dat ik van geen duidelijk aanbod naar een superhelder concept, branding en website ben gegaan en nu een supergaaf online programma heb draaien.

Hanneke

Hanneke Cents

Taal lees spelling specialist

Het zit diep van binnen, dat weet je. Het borrelt.
Maar je kan er nog niet bij. Je wilt wel heel graag. Je weet alleen niet hoe. Zie hier de oplossing. Chanthal, als businesscoach, maar ook als fijn mens, helpt jou om bij dat stukje te komen. Eerlijk, to the point, no nonsense. Ze zet je aan tot actie. Houdt je een spiegel voor. Prikkelt je. Soms confronterend, maar zo nodig.

Ze geeft jou dat laatste zetje dat je nodig hebt om nu echt door te pakken. Met een goed concept en effectieve strategie. En dan gaan met die banaan! Geloof dat het kan. Want het kán!

Vraag hieronder jouw exemplaar aan. Helemaal GRATIS.

In 9 overzichtelijke stappen ga jij de route die een potentiele klant aflegt helemaal begrijpen en weet jij precies hoe je marketing kunt doen op een simpele en effectieve wijze.

Let's fly high together!

Copyright 2021 Chanthal Hagedoorn