De vliegroute naar next level ondernemerschap - Chanthal Hagedoorn

DE VLIEGROUTE NAAR NEXT LEVEL ONDERNEMERSCHAP

DE VLIEGROUTE NAAR NEXT LEVEL ONDERNEMERSCHAP

DIT IS VOOR ONDERNEMERS DIE TOE ZIJN AAN GROEI

WIL JIJ DOORGROEIEN NAAR VOLDOENDE KLANTEN, WAAR JE ONGELOFELIJKE VOLDOENING UIT HAALT ÉN EEN MEER DAN GOED INKOMEN?

Ben je zelfstandig ondernemer en merk je aan alles dat je toe bent aan een volgende fase binnen jouw bedrijf?

Weet je waar je naartoe wilt maar twijfel je wat ervoor nodig is?

Zeg jij hier ‘ja’ op, dan is dit programma iets voor jou.

Je hebt overal wel wat kennis opgedaan over het opbouwen van een bedrijf en jouw bedrijf met veel passie opgezet. De basis staat. Je hebt klanten. Toch blijf je het gevoel houden dat het makkelijker en beter kan. Je probeert wat verschillende dingen uit maar je hebt nog niet precies datgene gevonden dat echt goed werkt voor je. In je marketing, in het constant aantrekken van klanten, in de manier waarop je werkt.

WAT ALS JE NU ZOU ERVAREN DAT ONDERNEMEN VOORAL SPELEN IS?

Bird on top of the world CH

Dat je mag gaan ontdekken wat werkt voor jou. Zonder te kijken naar wat een ander doet. Vertrouwen op je eigen expertise en dit grootser mag gaan neerzetten en laten zien.
Dat je leert hoe je de voor jou juiste strategieën aan je bedrijf koppelt. Zodat je niet iedere maand opnieuw hoeft te bedenken wat te doen, maar dit super helder voor je is. Je daar zelfs wat op mag gaan leunen.

Dat je mag gaan dansen aan de rand van jouw comfortzone. Beseft dat jouw uitstelgedrag geen onwil is, maar dat je angst hebt om het verkeerd aan te pakken

Chanthal Hagedoorn

DE TIJD IS AANGEBROKEN

Om te groeien met jouw bedrijf is het nodig dat je een flinke stap voorwaarts gaat maken. Jezelf laat zien. Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed tekenen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

VANAF OKTOBER 2021 IS ER WEER PLEK!

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Alle maanden van het traject ben ik er voor je met mijn kennis, praktische opdrachten en inspiratie. Je mag erop vertrouwen dat ik doe wat nodig is voor jou.

In het traject zullen soms experts aanschuiven om kennis te delen en je te inspireren over bepaalde onderwerpen. Dan nog ben ik er zelf altijd. Ook wanneer het je tegenzit. En ook om je successen met je te vieren. 'One year round’ ga je vol voor je business, zonder jezelf te verliezen. INTERESSE? Maak een afspraak voor een vrijblijvend matchgesprek.

Chanthal Hagedoorn

DURF JIJ OPNIEUW TE KIEZEN?

GROTER TE GAAN DENKEN? NIEUWE MOGELIJKHEDEN ECHT TOE TE LATEN?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen.

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers mogen begeleiden in het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen. Ook als het leven er tussendoor komt. Dat is er namelijk altijd en ik snap dat ook zo goed. Daarom heb ik dit businesstraject bedacht.

EN IK DOE DAN OOK DANSJES

ALS IK DIT SOORT BERICHTJES VAN MIJN KLANTEN KRIJG:

review1
review2

VLIEG JE MET ME MEE?

WAT LEVERT DEELNAME AAN DIT JAARPROGRAMMA JE OP?

10 REDENEN WAAROM JIJ MEE ZOU MOETEN DOEN

 • 1

  Dit programma zorgt voor een stabiele basis in je bedrijf

 • 2

  Je creëert een (nieuw, schaalbaar) concreet productaanbod dat naadloos aansluit bij je ideale klant

 • 3

  Je hebt een helder systeem en een goede structuur voor jezelf

 • 4

  Je leert groter en beter (en vooral simpeler) te denken

 • 5

  Je weet hoe je marketing zodanig kan inzetten dat klanten naar jou toe worden getrokken

 • 6

  Je leert simpele salestechnieken, en waar je daar nu misschien niet zo blij van wordt van het woord sales, ga je dit in het traject zelfs leuk vinden en er ook de noodzaak van in zien

 • 7

  Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet

 • 8

  Mocht je jouw concept nog niet super helder hebben - in dit traject gebeurt het. Jij gaat jouzelf vanuit hier volledig laten zien

 • 9

  Groei in je ondernemers mindset en actiegerichtheid. We boren je lef en daadkracht aan

 • 10

  Last but not least; het vieren van successen. Heel belangrijk en er is vaak veel te weinig aandacht voor. We maken er een gewoonte van om zo nu en dan stil te staan, te zien wat er al is, trots te zijn op jezelf en wat je al hebt neergezet.

WIL JIJ DIT OOK? DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART!

Sams Choice Samantha Belak

SAMANTHA BELAK

Wakker geschud worden
“Sta jij stil in je bedrijf? Dan kan Chanthal je goed wakker schudden! Ik was op zoek naar extra handvaten voor het starten van mijn bedrijf. Door het traject bij Chanthal kreeg ik meer duidelijkheid en inzicht op het gebied van online coaching. Ik leerde veel over planning, kreeg goede tips over schrijven, een funnel maken, je aanbod en je ideale klant scherp krijgen. Chanthal’s begeleiding is erg prettig en het traject erg leerzaam en fijn.”

MIRIAM VAN DER HOEK

Een schop onder de kont om te slagen
“Ik zocht iemand die me kon helpen om mijn bedrijf in de markt te zetten. Ik wilde vrouwen die met bezieling ondernemen helpen zichzelf te laten zien. Chanthal gaf me meer duidelijkheid over hoe mezelf te positioneren, een heldere website te creëren en motivatie om door te gaan. Ze was betrokken en gaf de schop onder de kont die ik nodig had om stappen te zetten en te slagen. Nu kan ik meer en meer ownen wat ik met heel mijn hart voelde dat ik wilde doen.”

Miriam van der Hoek

Ik wil graag werken met jou

Ik vertel en leer jou alles wat ik weet. Er komt veel uit mijn koker. Ik vertel je wat de meest logische stappen zijn om te volgen, want het wiel is allang uitgevonden. Jij kiest, doet en gaat en claimt jouw succes.

"IK BEN OPRECHT EN CONFRONTEER OP EEN EERLIJKE, PRETTIGE WIJZE. DAARBIJ DENK IK MET MIJN CREATIEVE BREIN MAXIMAAL MET JE MEE EN VERDER DAN JE ZELF DURFT."

In jouw bedrijf sta jij aan het roer. Jij bent de kapitein en ik vaar een tijdje met je mee als 1e stuurman en mentor. Het is fijn om begeleiding te krijgen en dat iemand met je meekijkt om je ‘on track’ te houden. Misschien wil je soms het liefste het roer even helemaal uit handen geven, echter is het in mijn beleving wel de gezondste manier dat jij daar blijft staan. Of, wanneer je daar helemaal nog niet staat, daar heel snel komt. Dat is jouw plek. Ik zorg er wel voor om de juiste uitrusting aan boord te krijgen, bepaal koers met je en indien nodig verdere bemanning.

Wat ik jou beloof

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Alle maanden van het traject ben ik er voor je met mijn kennis, praktische opdrachten en inspiratie. Je mag erop vertrouwen dat ik doe wat nodig is voor jou.
In het traject zullen soms experts aanschuiven om kennis te delen en je te inspireren over bepaalde onderwerpen. Dan nog ben ik er zelf altijd. Ook wanneer het je tegenzit. En ook om je successen met je te vieren.

Chanthal Hagedoorn

'One year round'

GA JE VOL VOOR JE BUSINESS,
ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN.

Chanthal Hagedoorn

Dit traject is niet
voor iedereen

Je houdt ervan om uitgedaagd te worden. Waar je naar je mede ondernemers in het traject kritisch durft te zijn en elkaar positieve feedback geeft. Waar we mogen leren van elkaar. Het werken met een groep likeminded ondernemers is heel fijn, echter stap je in voor jezelf, voor jouw groei en met je blik op je eigen resultaten. Ik zal je er op uitdagen, motiveren en waar nodig ook een spiegel voorhouden.
Hierbij geldt dat je het belang van een langdurig coaching traject in ziet. Je bent klaar met een ‘óke business’ en wilt graag doorgroeien naar een grootser concept en next-level bedrijf. Met voldoende klanten, waar je een ongelofelijke voldoening uit haalt en een goed inkomen. Je bent niet alleen geïnteresseerd in strategie, maar weet dat je aan de mindset en leiderschap kant net zo goed werk te doen hebt, om meer financiële en mentale vrijheid te ervaren.
Daarom is er een voorselectie of dit ook echt het traject is voor jou. Hiervoor geldt altijd dat ik persoonlijk contact met je heb vooraf, voordat het tot een definitieve inschrijving komt.

DUUR VAN HET TRAJECT:
Een jaar* vanaf het moment van starten.

*In de zomervakantie en schoolvakanties van Regio Noord vindt er geen coaching plaats. Eind december/ begin januari is er 2 weken kerstreces.

DE VLIEGROUTE NAAR NEXT LEVEL ONDERNEMERSCHAP business programma

DURF JIJ OPNIEUW TE KIEZEN?

Inhoud van het programma

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  PERSOONLIJKE KICK-OFF SESSIE VAN 2 UUR WAARIN WE DE EERSTE LIJNEN VOOR JOUW BEDRIJF EN JOUW JAAR GAAN UITZETTEN

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  10 KEER 1:1 COACHINGCALLS VAN 30 MINUTEN

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  3 X EEN LIVE TRAININGSDAG MET EEN GROEP LIKEMINDED ONDERNEMERS OP LOCATIE IN DEVENTER

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  EEN FACEBOOKGROEP VOOR KENNIS, UITDAGING, FOCUS, UITWISSELEN EN TOEGANG TOT MIJ

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  1 X EEN ONLINE DOORPAKDAG OM JE PLANNEN GEZAMENLIJK MET DE GROEP UIT TE WERKEN

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  9 X LIVE COACHCALLS MET STEEDS EEN ANDER THEMA EN DE MOGELIJKHEID VOOR Q&A. (DE COACHCALLS ZIJN DOOR CHANTHAL OF SOMS DOOR EEN GAST EXPERT)

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  4 X LIVE EEN STRATEGISCHE PLANNING MASTERCLASS RONDOM DE START VAN IEDER KWARTAAL

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  TOEGANG TOT ONLINE BIBLIOTHEEK MET 11 ONLINE MODULES, TEMPLATES EN TRAININGSVIDEO’S.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  OP MA T/M DO EMAIL TOEGANG TOT CHANTHAL

chanthal hagedoorn

De investering in dit traject is terug te verdienen met het maken van slechts 1 á 2 klanten per maand. Een
betere investering is haast niet mogelijk. 😉 Alle bedragen zijn excl. btw en op dit aanbod zijn mijn
Algemene Voorwaarden van toepassing.

Deze ondernemers gingen jou voor:

"IK HEB NU EEN BASIS STAAN EN VOEL DAT IK MIJN RICHTING HEB BEPAALD. MIJN STIPPEN OP DE HORIZON ZOALS CHANTHAL HET ZO MOOI ZEGT, MAG IK VANUIT MIJN INTRINSIEKE MOTIVATIE NEER GAAN ZETTEN. "

MIRANDA BALSTER

"CHANTHAL DAAGDE MIJ UIT OM TOCH VANUIT MIJN HART TE KIEZEN EN SINDS DIE TIJD VERANDERDE MIJN LEVEN. DIT KLINKT ZWAAR, MAAR IK VOND MIJN DOEL IN HET LEVEN. IK RAAKTE IN EEN HEERLIJKE FLOW EN ZAG OVERAL KANSEN. EN NU NOG, IK LEER EN GENIET. VAN CHANTHAL LEERDE IK WAT ECHT IN FLOW ZIJN VOELT. DAT IK ECHT MIJN HART MAG VOLGEN EN DAT ER GEEN ENORME IJSBEREN BESTAAN."

EMMYLOU VAN DEN HARDENBERG

"IK BEN SUPER DANKBAAR VOOR DE COACHING VAN CHANTHAL. MIJN OMZET IS INMIDDELS VERDUBBELD EN IK ZIT VOLOP IN HET WERK."

INGRID MEIJER

Veelgestelde vragen:

Wanneer jij daadwerkelijk aan het werk gaat en doet wat nodig is, zeg ik, absoluut. En zelfs vele malen meer dan dat.

Nee. Dit traject is vooral geschikt voor kennisondernemers. Je hebt een eigen dienst en werkt als coach, fotograaf, VA, therapeut, designer, webbouwer, etc. Wanneer je een heel specifiek eigen product hebt, kan ik je ook helpen. In ieder geval dien je de bereidheid te hebben om flink online zichtbaar te zijn. Mocht je hierover twijfelen mag je me altijd even mailen op info@chanthalhagedoorn.nl

Uiteraard. De contactmomenten zijn zo opgebouwd dat jij in een logische opbouw gaat groeien. In het programma zitten groep coach calls, live trainingsdagen, gast expert masterclasses, 1-op-1's, een besloten community en van ma t/m do mailwisseling mogelijk voor de structurele begeleiding en feedback.

Na inschrijven vind je in de online academy een kalender waar je alle data en tijden van het traject kunt vinden. De trainingsdagen zijn in de regel op een donderdag of vrijdag en vinden plaats in Deventer.

In de online academy krijg je direct toegang tot alle modules. Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

Je houdt een jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven.

Het is een programma met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.

Vanaf de start van jouw traject eindigt jouw programma na 12 maanden.

Dit is een intensief traject met ook 1-op-1 begeleiding voor ondernemers die willen doorgroeien naar de next level.

Voor starters is er een online variant mogelijk.

Het is helemaal afhankelijk van jouw wensen en resultaat dat je voor ogen hebt welke route het meest geschikt is voor jou. Heb je hier twijfels over? Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl dan neem ik contact met je op.

INTERESSE? Maak een afspraak voor een vrijblijvend matchgesprek.
Yes! You’re most welcome. Let’s fly high together.

'One year round'

GA JE VOL VOOR JE BUSINESS,
ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN.

copyright 2021 Chanthal Hagedoorn | algemene voorwaarden