Businessprogramma: De vliegroute naar next level ondernemerschap

De vliegroute naar next level ondernemerschap

VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE WILLEN DOORGROEIEN:

Voldoende klanten, waar je ongelofelijke voldoening uit haalt en een goed inkomen.

Je hebt overal wel wat kennis opgedaan over het opbouwen van een bedrijf. Je weet waar je naar toe wilt. Alleen wat nou de juiste route is en wat ervoor nodig is, daar twijfel je over.

Jij hebt jouw bedrijf met veel passie opgezet. De basis staat. Je hebt klanten. Toch blijf je het gevoel houden dat het makkelijker en beter kan. Je probeert wat verschillende dingen uit maar je hebt nog niet precies datgene gevonden dat echt goed werkt voor je. In je marketing, in het constant aantrekken van klanten, in de manier waarop je werkt.

Wat als je nu zou ervaren dat ondernemen vooral spelen is?

Dat je mag gaan ontdekken wat werkt voor jou. Zonder te kijken naar wat een ander doet. Vertrouwen op je eigen expertise en dit grootser mag gaan neerzetten en laten zien.

Dat je leert hoe je de voor jou juiste strategieën aan je bedrijf koppelt. Zodat je niet iedere maand opnieuw hoeft te bedenken wat te doen, maar dit super helder voor je is. Je daar zelfs wat op mag gaan leunen.

Dat je mag gaan dansen aan de rand van jouw comfortzone. Beseft dat jouw uitstelgedrag geen onwil is, maar dat je angst hebt om het verkeerd aan te pakken.

succes is niet vies

De tijd is aangebroken.

En toch.. om te groeien met jouw bedrijf is het nodig dat je een flinke stap voorwaarts gaat maken. Jezelf laat zien. Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed tekenen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

Een nieuwe ronde van dit programma start weer medio 2021.

Interesse? Laat via de knop hieronder je gegevens achter en dan neem ik t.z.t. contact met je op voor een vrijblijvend matchgesprek.

Chanthal Hagedoorn

Durf jij opnieuw te kiezen? Groter te gaan denken? Nieuwe mogelijkheden echt toe te laten?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen.

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers mogen begeleiden in het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen. Ook als het leven er tussendoor komt.

Dat is er namelijk altijd en ik snap dat ook zo goed. Daarom heb ik dit businesstraject bedacht.

WAT LEVERT HET JE OP?

 • Dit programma zorgt voor een stabiele basis in je bedrijf

 • Je creëert een (nieuw, schaalbaar) concreet productaanbod dat naadloos aansluit bij je ideale klant

 • Je hebt een helder systeem en een goede structuur voor jezelf

 • Je leert groter en beter (en vooral simpeler) te denken

 • Je weet hoe je marketing zodanig kan inzetten dat klanten naar jou toe worden getrokken

 • Je leert simpele salestechnieken, en waar je daar nu misschien niet zo blij van wordt van het woord sales, ga je dit in het traject zelfs leuk vinden en er ook de noodzaak van in zien

 • Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet

 • Mocht je jouw concept nog niet super helder hebben - in dit traject gebeurt het. Jij gaat jouzelf vanuit hier volledig laten zien

 • Groei in je ondernemers mindset en actiegerichtheid. We boren je lef en daadkracht aan en je weet als geen ander dat jij verantwoordelijk bent voor je resultaten.

 • Last but not least; het vieren van successen. Heel belangrijk en er is vaak veel te weinig aandacht voor. We maken er een gewoonte van om zo nu en dan stil te staan, te zien wat er al is, trots te zijn op jezelf en wat je al hebt neergezet. Want ondernemen is in de eerste plaats fun!

Lees hier de verhalen van...

Stineke

Stineke Nanninga

Afvallen zonder dieet

Chanthal denkt echt met je mee.
Niet alleen qua business maar ook met mij als persoon. Ik had mega twijfels voordat ik aan het traject begon. Mijn vraag is met alles HOE DAN? Ik had werkelijk geen idee. Maar door de duidelijke uitleg van Chanthal over het hebben van een  strategie en een goed actieplan vielen de stukjes langzaam op zijn plek. Met als resultaat dat ik van geen duidelijk aanbod naar een superhelder concept, branding en website ben gegaan en nu een supergaaf online programma heb draaien.

Hanneke

Hanneke Cents

Taal lees spelling specialist

Het zit diep van binnen, dat weet je. Het borrelt.
Maar je kan er nog niet bij. Je wilt wel heel graag. Je weet alleen niet hoe. Zie hier de oplossing. Chanthal, als businesscoach, maar ook als fijn mens, helpt jou om bij dat stukje te komen. Eerlijk, to the point, no nonsense. Ze zet je aan tot actie. Houdt je een spiegel voor. Prikkelt je. Soms confronterend, maar zo nodig.

Ze geeft jou dat laatste zetje dat je nodig hebt om nu echt door te pakken. Met een goed concept en effectieve strategie. En dan gaan met die banaan! Geloof dat het kan. Want het kán!

IK WIL GRAAG WERKEN MET JOU

Ik vertel en leer jou alles wat ik weet. Er komt veel uit mijn koker. Ik vertel je wat de meest logische stappen zijn om te volgen, want het wiel is allang uitgevonden.  Jij kiest, doet en gaat en claimt jouw succes.

'Ik ben oprecht en confronteer op een eerlijke, prettige wijze. Daarbij denk ik met mijn creatieve brein maximaal met je mee en verder dan je zelf durft.'

In jouw bedrijf sta jij aan het roer. Jij bent de kapitein en ik vaar een tijdje met je mee als 1e stuurman en mentor. Het is fijn om begeleiding te krijgen en dat iemand met je meekijkt om je ‘on track’ te houden. Misschien wil je soms het liefste het roer even helemaal uit handen geven, echter is het in mijn beleving wel de gezondste manier dat jij daar blijft staan. Of, wanneer je daar helemaal nog niet staat, daar heel snel komt. Dat is jouw plek. Ik zorg er wel voor om de juiste uitrusting aan boord te krijgen, bepaal koers met je en indien nodig verdere bemanning.

Over Chanthal-1

Wat ik jou beloof

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Alle maanden van het traject ben ik er voor je met mijn kennis, praktische opdrachten en inspiratie. Je mag erop vertrouwen dat ik doe wat nodig is voor jou.

In het traject zullen soms experts aanschuiven om kennis te delen en je te inspireren over bepaalde onderwerpen. Dan nog ben ik er zelf altijd. Ook wanneer het je tegenzit. En ook om je successen met je te vieren.

'One year round’ ga je vol voor je business, zonder jezelf te verliezen.

DIT TRAJECT IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik wil dat het een groep wordt waar je elkaar uitdaagt, kritisch durft te zijn en elkaar positieve feedback geeft. Waar we mogen leren van elkaar. Het werken met een groep likeminded ondernemers is heel fijn, echter stap je in voor jezelf, voor jouw groei en met je blik op je eigen resultaten. Ik zal je er op uitdagen, motiveren en waar nodig ook een spiegel voorhouden.

Hierbij geldt dat je het belang van een langdurig coaching traject in ziet. Je bent klaar met een ‘óke business’ en wilt graag doorgroeien naar een grootser concept en next-level bedrijf. Met voldoende klanten, waar je een ongelofelijke voldoening uit haalt en een goed inkomen.

Daarom is er een voorselectie of dit ook echt het traject is voor jou. Hiervoor geldt altijd dat ik persoonlijk contact met je heb vooraf, voordat het tot een definitieve inschrijving komt.

Business programma:

De vliegroute naar next level ondernemerschap

Duur van het traject:
Een jaar* vanaf het moment van starten.

*In de zomervakantie en schoolvakanties van Regio Noord vindt er geen coaching plaats. Eind december/ begin januari is er 2 weken kerstreces.

Inhoud van het programma:

 • geel icoon

  Persoonlijke kick-off sessie van 2 uur waarin we de eerste lijnen voor jouw bedrijf en jouw jaar gaan uitzetten

 • geel icoon

  10 keer 1:1 coachingcalls van 30 minuten

 • geel icoon

  3 x een live trainingsdag met een groep likeminded ondernemers op locatie in Deventer

 • geel icoon

  Een facebookgroep voor kennis, uitdaging, focus, uitwisselen en toegang tot mij

 • geel icoon

  1 x een online Doorpakdag om je plannen gezamenlijk met de groep uit te werken

 • geel icoon

  9 x live Coachcalls met steeds een ander thema en de mogelijkheid voor Q&A. (september, oktober, november, januari, februari, maart, april, mei, juni)

 • geel icoon

  4 x live een strategische planning masterclass rondom de start van ieder kwartaal

 • geel icoon

  Toegang tot online bibliotheek met 11 online modules, templates en trainingsvideo’s.

 • geel icoon

  Op werkdagen email toegang tot Chanthal

De investering in dit traject is terug te verdienen met het maken van slechts 1 á 2 klanten per maand. Een betere investering is haast niet mogelijk. 😉 Alle bedragen zijn excl. btw en op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Investering:

12 maanden programma

€4.900,- excl. btw

 • Of 12 termijnen van €417,-

* Betaling wordt opgestart bij start van het traject en volgt bij termijnbetaling daarna maandelijks op de dag van inschrijving.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer jij daadwerkelijk aan het werk gaat en doet wat nodig is, zeg ik, absoluut. En zelfs vele malen meer dan dat.

Jazeker, als je door online en/of offline zichtbaarheid klanten aan wilt trekken en een eigen dienst of product hebt.

Uiteraard. De contactmomenten zijn zo opgebouwd dat jij in een logische opbouw gaat groeien. In het programma zitten groep coach calls, live trainingsdagen, 1-op-1's en is er de besloten facebookgroep voor de structurele begeleiding en feedback. 

Na inschrijven vind je in de online academy een kalender waar je alle data en tijden van het traject kunt vinden. De trainingsdagen zijn in de regel op een donderdag of vrijdag en vinden plaats in Deventer.

In de online academy krijg je direct toegang tot alle modules. Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

Je houdt een jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven. 

Het is een programma met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.

Vanaf de start van jouw traject eindigt jouw programma na 12 maanden. 

Dit is een intensief traject met ook 1-op-1 begeleiding voor ondernemers die willen doorgroeien naar de next level.

Voor starters is er een online variant mogelijk. 

Het is helemaal afhankelijk van jouw wensen en resultaat dat je voor ogen hebt welke route het meest geschikt is voor jou. Heb je hier twijfels over? Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl dan neem ik contact met je op. 

Een nieuwe ronde van dit programma start weer medio 2021.

Interesse? Laat via de knop hieronder je gegevens achter en dan neem ik t.z.t. contact met je op voor een vrijblijvend matchgesprek.

Yes! You’re most welcome. Let’s fly high together.

Copyright 2020 Chanthal Hagedoorn.