Reconnect to Soul & Business Retreat - Chanthal Hagedoorn

Reconnect to Soul & Business Retreat

Een transformationeel retreat dat je opnieuw verbindt met je diepste zelf en jouw bedrijf om te kunnen doen, zijn en ownen waar je hart van in de fik gaat.

12 - 15 juni 2023 | Limburg (Nederland)

Meld je nu aan voor de Early Bird, er zijn beperkt plekken beschikbaar.

Leiden van binnenuit

Als jij voelt dat er een nieuwe doorbraak mag komen in je leven en bedrijf en je aan alles voelt dat het tijd is voor een big leap, dan ben je hier op het juiste adres.

Het Reconnect to Soul & Business Retreat staat garant voor een diepe verbinding voelen met jezelf en je lijf, kwartjes die gaan vallen en persoonlijke doorbraken.

Vier dagen op rij wordt je totaal ontzorgd zodat je een deep dive kan maken naar jouw binnenwereld, laat je los wat niet langer dient en ga je je super krachtig, gesterkt en gedragen voelen in hoe je als ondernemer wilt zijn en jouw business wilt leiden

kaldenbroeck-home-slider-05

The body knows

In het ondernemerschap heb je zowel masculiene als feminiene energie nodig. Masculiene energie is daadkrachtig, strijdlustig, rationeel en vol actie. Feminiene energie is een zachte, creatieve, intuïtieve en ontvankelijke energie.

In het retreat spelen we met beide, maar leer je vooral om vanuit zachtheid te kijken naar jezelf en jouw bedrijf.

De week is zo opgebouwd dat je kan vertragen en in je lijf kan zakken. Het lijf gebruiken we als ingang om (opnieuw) contact te maken met jezelf. 

Time to open up

Je krijgt geheel verzorgde dagen op een prachtige plek met een eigen kamer in een fantastisch huis en prachtige omgeving in Limburg. Het is niet een yoga retreat, maar een diep transformerend coaching retreat waar je reconnect met body, soul & business. Dit alles in een veilige, ontspannen omgeving op een prachtige plek, met maximaal 10 andere vrouwen. 

Je mag jezelf hier met een open blik (her)ontmoeten, grotere verlangens in jezelf aanwakkeren, voelen wat je lijf je wil zeggen en je ten diepste verbonden voelen met jezelf en met wat belangrijk is voor jou. 

Hoe jij je wilt uiten, zijn en voelen in je business, zal voor je gaan stromen. Op de laatste dag vertalen we wat van binnenuit heeft mogen ontstaan in heel praktische zin door naar jouw bedrijf. 

We werken van binnen naar buiten met de elementen present, rebalance & renew.

Iedere dag zijn er sessies, tegelijkertijd heb je ook voldoende tijd om je even terug te trekken, voor ontspanning, een wandeling en gezellig samenzijn. 

Voor de vrouwelijke ondernemer die:

 • Klaar is om op een dieper niveau te verbinden met haarzelf en haar lijf

 • Weet dat er nog meer in haar zit en hier complete toestemming op wil voelen

 • Haarzelf rust en optimale ontspanning gunt in een voedende omgeving. Ze weet dat ze deze tijd nodig heeft om wat ten diepste borrelt te mogen laten ontstaan.

 • Haarzelf in the lead wil voelen en zijn over haar leven en bedrijf.

 • Haar hart verder wil openen, haar missie wil leven en een bruisende energie hierop wil voelen.

Wat mag je verwachten?

Je rijdt het terrein van de retreatlocatie op en je laat voor een aantal dagen even alles achter je. Een oase van rust overvalt je. Je komt aan op een plek waar tijd en aandacht is en alles gericht is op verbinding. Het huis is met warmte ingericht en in kerstsfeer. In deze magische tijd van het jaar, die soms ook als druk kan worden ervaren, neem jij júist een paar dagen alle tijd voor jezelf.

Nadat je jouw tas hebt uitgepakt op je kamer, staat er een drankje en avondsnack voor je klaar. Als iedereen is gearriveerd en gesetteld, doen we een eerste korte avondsessie om met elkaar te ‘landen’. Daarna ga je slapen op je heerlijke, schone en ruime kamer.

De volgende ochtend zie je de zonsopkomst en hangt de mist over de velden en is er complete rust, een magisch moment. Er staat een heerlijk ontbijt voor je klaar.
We doen een eerste ochtendsessie in de aparte yoga ruimte en daarna voel je jezelf landen in je lijf en present.

In de middag staat er een gezonde en met aandacht bereide lunch voor je klaar, waarna het tijd is voor wat me-time, een wandeling of een optionele geboekte massage. Deze tijd voor jezelf is fijn om te mogen verwerken en integreren wat zich heeft aangediend.

Na de healthy en lekkere middagsnack is het tijd voor een middag/avond sessie waarmee je je opnieuw verbindt met body, soul & business. Steeds op een laag dieper.

Daarna staat een fantastisch diner voor je klaar die door onze kok is bereid. Je hebt na het diner nog voldoende tijd voor jezelf voordat je gaat slapen in je fijne bed.

Inclusief: 

 • 3 nachten, 3,5 dag (Aankomst op dag 1 rond 19:00 uur en eindigt op donderdag rond 19:00 uur)

 • Full board met alle gezonde (veelal biologische en vegetarische maaltijden), snacks, smoothies, koffie, water & thee

 • 3 ochtend sessies (zoals bijv. meditatie, gentle yoga, coaching, emotional release sessies)

 • 3 middag/avond sessies (zoals bijv. adem en healing cirkels, divine feminine energie workshops, sensual dance etc.)

 • Natuur wandelingen

 • Cacao ceremonie

 • Alle andere activiteiten & verassingen

 • 6 weken na het retreat integratie online samenkomst

Exclusief is: 

 • Optionele extra ayurvedische massage

 • Reis - en annuleringsverzekering

 • Reis naar accomodatie & retreatcentre in Limburg.

Meld je nu aan voor de early bird

12 t/m 15 Juni 2023

Tot en met 31 maart kun je nog gebruik maken van de Early Bird.
Nu voor €1950,- (excl BTW).

Wens je liever een betaling in termijnen? Dit is ook mogelijk. Neem dan even contact op met info@chanthalhagedoorn.nl

Wat andere ondernemers zeggen over dit retreat

Hanneke Cents, taal- lees- spelling specialist

Gun jezelf zo'n cadeautje!
De basis van mijn bedrijf stond goed. Het draaide. Ik stond echter op dat moment op een keerpunt. Er deden zich nieuwe kansen voor en het was de vraag welk pad ik zou willen gaan bewandelen. Bij het oude blijven of next level gaan. Toen ik aan het retreat van Chanthal deelnam stond ik op dat keerpunt. 
Tijdens het retreat kreeg ik helder wie ik ben en mag zijn. Zowel privé als zakelijk. Een stuk acceptatie van wat is geweest en voelen dat het tijd is om door te groeien. Het gaf mij rust en ruimte in mijn hoofd. Het besef dat aan mijzelf werken en tijd nemen voor bewustwording de gelaagdheid van mijzelf én mijn bedrijf ten goede komt. Het was een heerlijk moment voor mijzelf. Het heeft ertoe geleid dat ik dit mezelf mag gunnen en dat het een startpunt is voor herhaling.

Amber van Ommeren, Hondenopvoedkundige, MoVi

Van binnen naar buiten ondernemen 
Ik was op zoek naar meer structuur in mijn bedrijf en het connecten met dezelfde mindset ondernemers of ondernemers die verder zijn dan ik. Emotioneel bleef het ´moederziel alleen´ stuk terugkomen en ook de eenzaamheid in het ondernemen. Het retreat heeft me opgeleverd dat ik durf te investeren in mezelf en mijn bedrijf. Ook met een bedrag wat oncomfortabel voor me is. En dat veel ondernemers het eenzame herkennen. Het was echt super top georganiseerd. Heerlijke locatie, zalig eten, niet een te vol programma, echt precies top! Ik heb geleerd van om van binnen naar buiten te ondernemen en keep it simpel. Altijd terug gaan naar eenvoud. En eigenlijk "minder" doen. Ik zou het retreat voor ondernemers aanraden die een deep dive willen maken.

Cheryl Porcelijn, strategisch webdesigner, CPrecision

Ik voelde me krachtiger dan ooit
Het retreat bij Chanthal en Carien was voor mij enorm intens. Ik heb oude traumastukken durven aankijken. Dit was soms heftig, maar ook zo nodig. Het retreat is voor mij een dik startpunt geweest in mijn verdere ontwikkeling. Ik heb tijdens het retreat en in de periode erna veel los kunnen laten en voel me krachtiger dan ooit. Ik doe nu met mijn bedrijf waar ik al langere tijd van droomde.

Daarbij is de verzorging top! Ik hoefde alleen maar op bepaalde tijden te zorgen dat ik er was, alles werd voor ons verzorgd en geregeld deze dagen. Er was ook een hoop gezelligheid en ontspanning en de maaltijden waren heerlijk. Dit retreat is een aanrader voor iedere vrouwelijke ondernemer die voelt dat er meer mogelijk is. Een cadeau voor jezelf!

Over mij

THIS IS ME.

Ik ben Chanthal, Business & Transformatie Coach. Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie. ‘Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, werken aan je mindset, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid. Tegelijkertijd mag deze actie vanuit een plek komen die ontzettend goed voelt, waar je blij bent met jezelf en klopt met wie jij ten diepste bent.

Met verschillende businessprogramma’s, zowel online als offline, bepaal ik samen met mijn klanten de juiste vliegroute voor aanbod, positionering en verkoop.

We werken aan mindset, persoonlijk leiderschap en strategie. Ik combineer hiermee het werken aan je business met diepgaand innerlijk werk.

Ik geloof dat je zo ver kan groeien met je bedrijf als dat je als mens gegroeid bent. In iedere (nieuwe) fase van je business kom je jezelf tegen en ben je altijd uiteindelijk zelf de grootste accelerator of stopper. Daarom ben jij altijd mijn uitgangspunt. Voor mij is werken met plezier en vertrouwen erg belangrijk. Wanneer je aan alles merkt dat het nu tijd is om door te groeien en hiervoor de juiste route wilt bepalen, dán ben je bij mij aan het juiste adres.

Maar ik doe dit retreat niet alleen. Samen met Carien zorg ik ervoor dat jij je optimaal ondersteunt en gedragen voelt deze dagen. Daarbij worden alle maaltijden verzorgd door een fantastische kok die gezond en zo puur mogelijk kookt.

Over Carien

Carien van Lankeren Matthes ken ik vanuit het dansen wat we beiden jarenlang hebben gedaan. De laatste jaren is ons contact intensief en is ze een lieve, warme soulsister voor me geworden.

Zij is de ‘spaceholder’ in het retreat. Daarmee is ze jou steun en toeverlaat en draagt ze samen met mij de groep. Ook Carien zal enkele sessies verzorgen.

Carien is body & soul worker en heeft een rebalancing praktijk in Deventer, waar ze vrouwen helpt om (weer) in contact te komen met hun lijf en van hieruit te leven vanuit hun ‘true nature’.

Waarom je het niet wilt missen

Hier kan ik heel veel woorden aan geven, maar het meest eerlijke antwoord is wanneer je op dit punt bent gekomen en je nog steeds met aandacht en interesse leest, dit een gevoel is wat je mag volgen.

Ik begrijp dat dit makkelijk gezegd is, want zo vaak roeptoetert ons hoofd iets anders, nietwaar? Maar ik weet dat jij de vrouw wilt zijn die haarzelf dit gunt, weet dat ze deze dagen nodig heeft om op te laden en zich in een luxe, ontspannen en veilige setting op diep niveau wil verbinden met body, soul & business.

Het ondernemerschap is een enorme reis. Op ieder nieuw level kom je jezelf weer opnieuw tegen en sta je voor keuzes. Die je soms heel zeker kan volgen en die je soms doen wankelen.

Juist in iedere nieuwe fase dien je opnieuw met jezelf te verbinden om zaken voor jezelf cristal clear te maken en jezelf en jouw business te kunnen leiden van binnenuit. Vanuit deze plek, waarin je trouw bent aan jezelf, groeit je business door op een wijze dat zo passend voelt en past bij de manier waarop jij wilt leven en zijn.

 

Veelgestelde vragen

Misschien heb je eerst nog een vraag? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons dan op info@chanthalhagedoorn.nl en je krijgt z.s.m een reactie.

Het retreat vindt plaats op een fantastische plek in Noord-Limburg. Het adres, de routeomschrijving en verdere informatie ontvang je na aanmelding. Je hebt een kamer voor jezelf met eigen badkamer (er is 1 kamer met een gedeelde badkamer – die geven we als laatste uit, hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de garantie is dat je ook een eigen privé badkamer hebt).

De inchecktijd is op maandag 12 juni tussen 19:00-20:00 uur en eindigt op donderdag 15 juni rond 19:30 uur na het diner.

Dat is begrijpelijk en kan spannend zijn. Carien en ik zorgen voor een veilige, ontspannen omgeving. Alles wat gedeeld wordt blijft binnen de settting van het retreat. We helpen je om je open te stellen voor wat er in jou leeft en graag naar buiten wil. Tegelijkertijd respecteren we grenzen, je hoeft niets te delen wat je niet wilt.

Dit zijn altijd lastige situaties. Echter kunnen we geen rekening houden met annuleringen en gelden onze algemene voorwaarden. We krijgen geen restitutie op het huis en bereiden het retreat met veel zorg en aandacht voor.. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, kijken we met liefde met je mee naar een moment waarop je in de toekomst wel kan aansluiten tegen een lager tarief. We kunnen echter geen restitutie geven. We raden je aan om zelf een reis en -annuleringsverzekering af te sluiten.

Copyright 2021-2023 © Chanthal Hagedoorn

Scroll naar boven