Level UP! Mastermind - Chanthal Hagedoorn

De LEVEL UP Mastermind is afgelopen.

De deuren zijn moment gesloten. Heb je vragen mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl

 

 

 

Deze mastermind gaat over het ontwikkelen van je mindset, zelfleiderschap en strategie. Iedere maand heeft een ander topic waar we helemaal induiken en hier heel gericht mee aan de slag gaan voor groei voor jou als ondernemer en voor jouw bedrijf.

Graphic lijntekening werelden CH

Je hebt een tof bedrijf waar je super enthousiast over bent en hebt grootse plannen voor de toekomst. Voor jou is je bedrijf niet zomaar iets.

Je voelt tot in je tenen dat je iets te brengen en te doen hebt hier. Je bent betrokken bij je klanten en gaat voor ze door het vuur.

Mijn klanten noem ik ook wel ‘crazy birds’.  Het zijn die ondernemers die vol passie voor hun bedrijf en klanten gaan, zelfs al voelt je droom soms gek voor je of begrijpt je omgeving je drive lang niet altijd.

Jij weet wat je wilt. Je wilt hoog vliegen. Een werkelijk verschil maken in de wereld van jouw klant. Daarbij is jouw bedrijf het middel voor je om jouw leven te vormen zoals je dat zelf voor ogen hebt.

chanthal hagedoorn

“Een succesvolle ondernemer is een ondernemer die om weet te gaan met veranderende omstandigheden en hier keer op keer heldere keuzes in weet te maken en in actie komt.”

Maar ondanks dat je precies weet wat je wilt, weet je niet altijd ‘hoe’ je dit voor elkaar kunt krijgen.

Wat de beste route is. En twijfel je ook wel eens waardoor je toch vaker dan je lief is kiest voor bekende wegen. Dat is niet persé verkeerd, maar jij wilt dóór!

Ik zeg wel eens ‘het ondernemerschap is de TGV in persoonlijke ontwikkeling naar jezelf’. Stukken in jezelf worden keihard blootgelegd (ja, ook die waarvan je dacht nu wel eens klaar mee te zijn 😉).

Dat maakt dat je van tijd tot tijd je onzeker voelt. Doe je wel het juiste? Trek je wel de klanten aan die het best bij je passen?

Heb je last van uitstelgedrag of voelt het alsof je in rondjes loopt.

No worries. Laat me je vertellen dat je niet de enige bent.

livedag jaargroep Next level mei 2021

Deze mastermind helpt je op verschillende gebieden. We gaan niet alleen aan de slag met kennis, maar kijken ook naar onbewuste patronen of belemmerende overtuigingen, alles om jou en je bedrijf naar ongekende hoogte te doen stijgen.

Deze mastermind is niet zomaar een mastermind, ik heb ‘m met zorg voor je samengesteld. Zo wilde ik dit vorig jaar al lanceren en aanbieden, maar ergens klopte het nog niet voor me. Ik heb het toen laten rusten en afgelopen juni, toen ik een retraite gaf voor klanten, werd het programma cristal clear voor me.

Ik wil hiermee maar zeggen dat soms zaken nog even wat tijd nodig hebben, en dit niet perse verkeerd is, zolang je natuurlijk nog wel andere manieren aanbied waarop mensen met je kunnen werken.
Als iets je daarom tegenhoudt in je bedrijf om te doen, of je afvraagt wie er op je zit te wachten, is voor mij een teken om dit te onderzoeken. Wat klopt er dan (nog) niet?

En is dit waar? Of vertel je jezelf een oud verhaal om jezelf veilig te voelen en (nog) niet in actie te hoeven komen?

In je eentje is het lastig antwoord krijgen op deze vragen. Daarom duiken we in deze mastermind hier vol op in. 😊 Zodat je wél in actie komt en dit met volle overtuiging en plezier doet.

En dat gaat je gegarandeerd sneller resultaten opleveren.

Succes is een drie eenheid

MINDSET: We nemen je manier van denken, jouw kijk op jezelf en mentale houding onder de loep. Dit gaat over denkprocessen in je hoofd. Door kritische vragen, oefeningen en innerlijk werk veranderen we deze naar een voor jou optimale groei mindset.

LEIDERSCHAP: Je bent in staat om jouw doelen te realiseren door helemaal gebruik te maken van jouw talenten en kwaliteiten. Je weet wat jouw manier van business doen is en bent je ook bewust van je valkuilen en zwakke kanten. Door je zelfkennis te vergroten (mindset), duidelijke randvoorwaarden te stellen en hier acties aan te koppelen, groei je. Je laat je niet langer leiden door emoties en onbewuste patronen, maar je kiest en geeft bewust richting aan je leven en business.

STRATEGIE: Dit is je plan van aanpak om jouw doelen te bereiken. Deze verdelen we onder in een korte en lange termijn strategie. Ik help je om helder te krijgen welke middelen en (marketing) acties er nodig zijn om jouw business te laten groeien.

GIF IKIGAI CHANTHAL HAGEDOORN NW WEBSITE
Bird on top of the world CH

“Het gaat niet om de vorm of het middel maar om een diepe connectie”

In marketing gaat het niet om de vorm of het middel. Of je nou een youtube kanaal, een tik tok maakt of volop op instagram zit.

Het gaat er om of je een echte diepe connectie kan maken met jouw ideale klant.

De vorm is slechts de trein waar je op zit. En hoewel het heel handig is om een zogenaamd treintje, een strategie te hebben, kun je alleen maar meer impact creëren als je echt weet wie je aan het helpen bent en welke persoon jij specifiek verder brengt.

Om hiermee tot een next level van ondernemen te komen, om meer impact te maken in de wereld van jouw klant.

Of je nu 1-op-1, met een online aanbod of met groepen werkt. Er zijn mogelijkheden te over hoe je kunt werken en doorgroeien met je bedrijf en daar help ik je graag mee.

Marjolijn

Marjolein Knippels

“Mijn traject bij Chanthal heeft gezorgd voor groei op vele vlakken en daardoor kijk ik met een lach op mijn gezicht naar de toekomst. Dankzij dit traject heb ik mijn smoezenfabriek inmiddels aardig in kaart mèt daarbij de tools die ervoor zorgen dat ik wel stappen vooruit blijf zetten. Dus ben je klaar met je eigen gekunstel, trek dan aan de bel bij Chanthal. Ik kan je verzekeren dat het een onvergetelijke reis gaat worden.”

SUZANNE BRAND - VAN DER WERF

Zelf mijn succes bepalen
“Door de samenwerking met Chanthal heb ik zoveel geleerd. Wie mijn ideale klant is, wat de wereld van online marketing inhoudt, het effect van social media op mijn klanten. Ook heb ik geleerd waar ik me wel of niet prettig bij voel, waar mijn kracht en mijn zwakte liggen en dat ik ook dingen mag uitbesteden. Ik realiseer mij dat ikzelf mijn succes kan bepalen. Chanthal is voor jou de persoon, wanneer je graag jouw bedrijf wilt opstarten of door ontwikkelen. Ze doet wat nodig is. Bel haar gewoon eens!”

Suzanne Brand-van der Werf

De ondernemer die je wordt zorgt voor het succes van je business.
Om succesvol te worden moet je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Wat wil ik HEBBEN?
 • Wie moet ik ZIJN?
 • Wat moet ik DOEN?

Dit zijn sleutelvragen die steeds terug zullen komen en waarbij ik je help de antwoorden te vinden die nodig zijn. Het een kan niet zonder het ander, daar geloof ik niet in. Ik kan namelijk de meest fantastische strategie met je bedenken en uitwerken, wanneer jij hier als mens niet klaar voor bent gaat het never nooit werken. Zakelijk en persoonlijk meesterschap gaan hand in hand en daarom krijg je bij mij beide.

Bovendien eindigt dit proces niet. In iedere nieuwe fase van je business zul je jezelf deze vragen opnieuw moeten stellen. Ik help je hier scherp op te zijn zodat je blijft groeien, uitdaging op je pad vindt, de omzet genereert die jij wilt en oprecht blij bent in én met je business.

Deze mastermind gaat je helpen door niet enkel te weten en voelen waar je naartoe wilt,  maar ook echt concrete acties aan jouw intenties te verbinden. Je dromen niet langer te parkeren. Bereid zijn om vaker wel dan niet de weerstand op te zoeken en vanaf heden echt consistent aan je bedrijf te bouwen.

Ik weet heel goed hoe je aan je bedrijf hebt te bouwen op consistente basis met een zekere mate van actiegerichtheid, zodat je bedrijf groeit. Dat zit ‘m niet in meer doen, maar vooral in een paar dingen heel goed doen.

En omdat ik weet dat je deze dingen met je hoofd waarschijnlijk best kunt bedenken, maar ze daadwerkelijk doen en blijven herhalen iets anders van je vraagt, ga ik je helpen en doen we het samen. Daarbij ontmoet je een groep like-minded ondernemers waarmee je kunt connecten en we ook daadwerkelijke online mastermind sessies gaan doen. 😊

Oke, Chanthal, wat gaan we nu precies doen?

Kennis is overal te krijgen. Je basis staat misschien al lang. Maar om te kunnen blijven doorgroeien met je bedrijf is het vooral nodig dat je in actie komt en dit blijft doen.

De Level UP Mastermind is hét programma dat je on track houdt, omdat je leert ook door te gaan als het moeilijk of lastig wordt. Zie het als je accountability partner.

Het gaat over doorgroeien. Doen waar jij in gelooft en voor wilt staan. Je business bouwen op jouw voorwaarden, maar tegelijkertijd niet je kop in het zand steken voor dat wat werkt.

Chanthal Hagedoorn

Praktisch

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  De mastermind is afgelopen. Voor vragen mail naar info@chanthalhagedoorn.nl

  Het thema van april wordt sales en actieve outreach.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Iedere maandag start ik samen met je en ontvang je van mij in de Facebookgroep een korte video of live met een opdracht, een inzicht, een actie.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  1 keer per maand is er een online Masterclass van een uur door mijzelf of een gastexpert.

  Deze masterclass gaat over het topic dat die maand centraal staat. Zo was het thema van november Sales, het thema van december Energie en in januari/februari doken we in Doelen Stellen & Plan 2022.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Ik geloof enorm in de kracht van je omringen met mensen die net zo gedreven zijn als jij. Daarom zit bij dit programma een besloten Facebookgroep waarin je kunt delen, vragen kunt stellen, we successen vieren en elkaar helpen. Exclusief voor de deelnemers aan dit programma. Goed om te weten; in de Facebookgroep coach ik niet 1:1.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Iedere maand is er een live online Q&A van ongeveer 75 minuten waarbij je mij je vragen over je business kunt stellen. De vragen kun je van tevoren indienen. Deze Q&A’s zullen, net als de Masterclasses, altijd als recording naar je gemaild worden die je later weer terug kunt kijken. Je hoeft dus nooit iets te missen!

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Eén keer per maand is er een online sessie van 1,5 uur via Zoom waarin we in kleine groepjes uiteen gaan in zgn. break-out rooms, waar we brainstormen en meedenken over elkaars uitdagingen, waarbij het topic van de maand centraal staat. Van te voren geef ik de spelregels mee voor succesvol masterminden en kun je echt de diepte met elkaar in.

BONUS 1:

Je krijgt mijn 3 templates voor een website die converteert (homepage, over mij pagina en salespagina) bij de start van de mastermind.

BONUS 2:

Je ontvangt mijn succesvol salesscript bij de start van de mastermind. Sales is fun wanneer je dit vanuit oprechte verbinding doet. Daar gaat dit script over, met praktische how to’s.

En heel eerlijk? Vaak geef ik nog meer dan wat ik vooraf beloof, omdat ik all-in ga. Dat verwacht ik ook van jou, als je instapt. Niet omdat je perse alles hebt te volgen, haal eruit wat jij nodig hebt, zolang je maar implementeert wat je leert en in actie komt.

Wat is de investering voor deze online Level UP Mastermind?

De investering is nu slechts €147,00 excl. btw per maand (per maand opzegbaar)

Call me crazy, dit is voor mij een no-brainer voor alles wat je in deze mastermind krijgt en gaat leren. Als je al 1 extra klant maakt door wat je uit de mastermind haalt, heb jij het al dik terug verdiend. 😊

Julia van Ditshuizen

JULIA VAN DITSHUIZEN

Een heel waardevol traject
“In 2017 ben ik gestart als VA (Virtual Assistant) en dat ging best goed, maar structuur en focus ontbraken. Daarom besloot ik in te stappen in Chanthal’s businesstraject. Wat een mooie ervaring is dit geweest. Samen met 7 andere vrouwelijke ondernemers hebben we 5 intensieve maanden beleefd waarbij Chanthal naast ons stond, meeliep en de richting wees voor onze bedrijven. Daardoor weet ik veel beter waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en hoe ik dit moet bereiken. Een heel waardevol traject!”

SUZANNE VAN DER LIENDE

Sommige dingen moet je gewoon doen
“Ik was ongelukkig in mijn werk en me aan het oriënteren op het ondernemerschap. Mijn hoofd vol ideeën en vragen. Het traject met Chanthal heeft gezorgd voor een stevige basis en voor een kickstart van mijn bedrijf. Ik kan iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen aanraden een business traject bij Chanthal te volgen. Ook als je twijfelt of je wel echt een ondernemer bent. Of als je nog niet goed helder hebt wat je bedrijf moet zijn of uitstralen. Chanthal helpt je! Op een heel prettige, open en veilige manier. Sommige dingen moet je gewoon doen. En daar is dit er 1 van.”

foto Suzanne

Wanneer weet je of dit is waar jij bij hebt te zijn?

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je jezelf voldoende goed kent om te weten dat het op dit moment best lastig voor je is om consistent je acties te doen. Dat je soms heerlijk in een flow kan zitten maar dat deze soms ook heel ver te zoeken is. En heel eerlijk? Deze flow heb ik natuurlijk ook niet altijd, maar doordat ik van acties een gewoonte heb gemaakt, kan ik ze ook doen zonder die flow, zonder mezelf te verliezen. En als ik het kan, kan jij het ook. 😊

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je nu echt dit (komende) jaar consistent aan je business wilt bouwen. En niet alleen een mooi voornemen hebt. Maar dat je weet dat het tijd is om juist een aantal acties je zo eigen te maken, dat precies deze vaardigheid voor super resultaten gaat zorgen. Nu, en voor de toekomst.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je niet enkel op zoek bent naar nieuwe kennis, maar ook goed voor jezelf wilt zorgen en hierin je mentale welzijn net zo belangrijk vindt.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je wilt ondernemen op jouw manier, dingen doen die bij jou passen, zonder dat dit betekent dat je niks nieuws wilt proberen.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je ook echt vrij wilt zijn wanneer je niet werkt. Niet 24/7 met je bedrijf bezig zijn en gek wordt van een hoofd dat alsmaar aan staat.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je wilt werken aan je energie en de manier waarop jij de dingen doet en zegt. Alsook een businessmodel wilt creëren die passen bij jouw mate van energie.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Als je wilt leren van en je wilt laten inspireren door mij, de gastexperts en je mede ondernemers in deze mastermind. Je staat er niet langer alleen voor!

'One day. Or day one. You decide.'

bg-focuscall

Nog even over mij, als dat nog nodig is. Wat steekwoorden:

Crazy one. Koffiegek. Conceptmaker. Mama van twee heerlijke kids. Loves to dance. Eerlijk over business. Combineert strategie met diepgaand innerlijk werk. Proud podcaster. Spoort aan tot concessieloos ondernemen. Geeft je met liefde de nodige schop onder je bevallige derrière. Geboren als nuchtere Twentse in geen ondernemersgezin (wel ondernemend!). Motto: ‘Goed, beter, best’.

Dol op het ondernemerschap. Maar vooral, dol op the crazy ones die met mij in de achtbaan van ondernemersland zijn gestapt.

Als je denkt ‘Jaaa, dit wil ik!’ meld je dan nu aan! De nieuwe maand start op 4 april a.s.

Wanneer je nu weet dat je jezelf net te vaak met iets laat wegkomen, je uitstelgedrag vertoont, je iets misschien spannend vindt en hierdoor dus je omzet uitstelt, je niet alles alleen wilt uitzoeken en je wilt omringen met andere crazy ones; dan is dit programma precies wat je nodig hebt.

We gaan samen vol aan de slag. Ik inspireer en motiveer en deel mijn eigen learnings met je. Ik en alle andere deelnemers zorgen voor een gezamenlijke positieve vibe in de groep, met soms ook de nodige confrontatie. 😉

Let wel: Dit is geen 1:1 coachingsprogramma maar echt een groepsmastermind, waarbij de focus ligt op in actie komen en blijven. Met steeds per maand volle focus op een topic om zo je mindset en vaardigheden rondom dit topic te verbeteren. Dat is waar ik je bij help.

Ik houd van simpel ondernemen en de dingen niet ingewikkelder maken dan ze zijn. Vaak is dat namelijk wat je doet voor jezelf terwijl de oplossing heel dichtbij is, maar zelf zie je deze niet. Zo kun jij overgaan tot geïnspireerde actie.

Deze dagen samen zullen je versteld doen staan van jezelf. Je gaat doelen bereiken die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. Niet omdat ze zo moeilijk of ingewikkeld zijn. Maar juist omdat de acties waarmee je ze bereikt zo simpel zijn.

Succes is iets wat zich stapelt als actie op actie – herhalen – aanscherpen - doorgaan. En wanneer je dit blijft doen, is succes een heel logisch gevolg.

Veelgestelde vragen:

Deze mastermind is voor jou als jouw basis staat en je graag via online kanalen (meer) klanten wilt aantrekken. Je streeft naar plezierig ondernemen, met een goede omzet en winst en je wilt werken aan je mindset, energie, zelfleiderschap en strategie.

Ja, zeker als je bij mij het programma ‘De vliegroute naar een succesvol bedrijf‘ al hebt gevolgd. Iedere maand duiken we in een topic en hier leer je ongelooflijk veel van. Wel is het zo dat wanneer je basis al staat je zaken sneller implementeert. Als dat voor jou geen probleem is, je graag wilt laten inspireren, kennis wilt halen en genoeg drive hebt om in actie te komen, ben je van harte welkom! Als je hier vragen over hebt, mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl

Dit is echt een groepsmastermind, geen individueel traject en ik doe dus niet aan 1:1 coaching in dit traject. Je hebt de mogelijkheid om me vragen te stellen in de Q&A en dit neem ik zeer serieus en hier ben ik er echt voor je. Als je echt op zoek bent naar een programma met individuele coaching dan is dit programma niet voor jou. Er zijn zeker andere programma’s bij me te volgen waar dit juist wel aan bod komt. Als je hier vragen over hebt, mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl

Ja!  Het enige wat belangrijk is, is dat je niet wilt blijven staan waar je nu bent en dat je echt bereid en gedreven bent om een niveau verder te groeien. En inmiddels weet je dat je dat vooral doet middels een plan, een optimale mindset en actie in de taxi!

Dit is een mastermind die continue doorloopt, met uitzondering van vakanties of feestdagen, hierover wordt je overigens altijd tijdig geïnformeerd.

De deuren gaan 1x per maand open. Je kunt dus iedere maand instappen. De eerstvolgende startdatum vind je bij de Praktische Informatie.

Je deelname wordt automatisch verlengd tenzij je in de tussentijd opzegt. De datum voor opzegging staat in de bevestigingsmail die je bij inschrijving van ons ontvangt.

Van de Q&A’s en Masterclasses ontvang je altijd een opname, ook als je er niet bij was. Voor de online mastermind groepssessies geldt dit niet. Als je deze een keer mist is er niks aan de hand, maar je ontvangt geen opname. 

Iedere maand gaan de deuren voor de Mastermind kort open. Wanneer je je alvast aanmeldt via de website, kom je op de wachtlijst en krijg je een seintje als de deuren weer open gaan. Halverwege een reeds lopende maand laten we geen nieuwe mensen meer toe.

Ja. Ook al doe je verder misschien niks met facebook (dat hoeft ook niet perse). Voor de Mastermind is het wel nodig omdat dit de plek is waar alle informatie wordt verzameld en ondergebracht in zogenaamde gidsen.

De opnames van de sessies via Zoom blijven steeds een maand beschikbaar. Daarna worden ze verwijderd. Je kunt de meeste livemomenten terugkijken in de Facebookgroep zolang je lid bent. Sommige informatie die in de Facebookgroep die gedeeld wordt door mij of mijn team over de verschillende topics, wordt verwijderd als de nieuwe maand start met een nieuw topic. 

Als je al een programma bij mij volgt zoals De vliegroute naar een succesvol bedrijf, De vliegroute naar next level ondernemerschap of Hoogvliegers, dan krijg je gratis toegang tot deze mastermind voor de duur dat jouw traject loopt (en ik deze mastermind heb).

Thema's die tot nu toe aan bod gekomen zijn, waren sales, energie en doelen stellen. Je kunt topics verwachten als mindset, waarheid, financiën, zelfleiderschap, planning, etc. Ook zal ik input vragen van de groep over topics waar je graag een maand in wilt duiken. Ik houd ervan zaken simpel en praktisch over te brengen – en altijd met de nodige humor en energie.

Staat jouw vraag er niet bij?
Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord van me.

This is it. Hier maak je echt je keuze. Ik hoop je te zien aan de andere kant!

Let’s fly high together!

copyright 2018-2022 Chanthal Hagedoorn | algemene voorwaarden

Scroll naar boven