Klantervaringen - Chanthal Hagedoorn
bedankt

LOVELETTERS
from my crazy birds

Halve werelden staand nieuwe website Chanthal Hagedoorn
Julia van Ditshuizen

Julia van Ditshuizen

Een heel waardevol traject
“In 2017 ben ik gestart als VA (Virtual Assistant) en dat ging best goed, maar structuur en focus ontbraken. Daarom besloot ik in te stappen in Chanthal’s businesstraject. Wat een mooie ervaring is dit geweest. Samen met 7 andere vrouwelijke ondernemers hebben we 5 intensieve maanden beleefd waarbij Chanthal naast ons stond, meeliep en de richting wees voor onze bedrijven. Daardoor weet ik veel beter waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en hoe ik dit moet bereiken. Een heel waardevol traject!”

Suzanne van der Liende

Sommige dingen moet je gewoon doen
“Ik was ongelukkig in mijn werk en me aan het oriënteren op het ondernemerschap. Mijn hoofd vol ideeën en vragen. Het traject met Chanthal heeft gezorgd voor een stevige basis en voor een kickstart van mijn bedrijf. Ik kan iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen aanraden een business traject bij Chanthal te volgen. Ook als je twijfelt of je wel echt een ondernemer bent. Of als je nog niet goed helder hebt wat je bedrijf moet zijn of uitstralen. Chanthal helpt je! Op een heel prettige, open en veilige manier. Sommige dingen moet je gewoon doen. En daar is dit er 1 van.”

foto Suzanne
Marjolijn

Marjolein Knippels

Een onvergetelijke reis
“Mijn traject bij Chanthal heeft gezorgd voor groei op vele vlakken en daardoor kijk ik met een lach op mijn gezicht naar de toekomst. Dankzij dit traject heb ik mijn smoezenfabriek inmiddels aardig in kaart mèt daarbij de tools die ervoor zorgen dat ik wel stappen vooruit blijf zetten. Dus ben je klaar met je eigen gekunstel, trek dan aan de bel bij Chanthal. Ik kan je verzekeren dat het een onvergetelijke reis gaat worden.”

Emmylou van den Hardenberg

Ik vond mijn doel in het leven
“Voor ik bij Chanthal kwam werkte ik als loopbaancoach. Ik kon mijn draai niet vinden binnen mijn eigen bedrijf en vroeg me af of ik wel deed wat helemaal bij mij paste. Want waar ik echt blij van werd was stylist worden. Chanthal daagde mij uit om vanuit mijn hart te kiezen en zo vond ik mijn doel in het leven. Ik raakte in een heerlijke flow en zag overal kansen. En nu nog, ik leer en geniet. Chanthal ziet mij, mijn bedrijf en heeft super snel door waar mijn krachten en kwaliteiten liggen. De manier waarop zij dit doet is zo direct en tegelijk liefdevol.”

Emmely
Hanneke

Hanneke Cents - de Fooij

Volg je hart, vlieg mee met Chanthal
"Met Chanthal in zee gaan was voor mij een beslissend moment in mijn leven. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding durfde ik een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid. Zo eng, maar oh, wat fijn! Chanthal laat je anders kijken, zet je op scherp, opent je ogen en met haar humor en daadkracht geeft ze je het vertrouwen om ‘the next step’ te nemen. Volg je hart, vlieg mee met Chanthal! Daar krijg je geen spijt van!"

Suzanne Brand - van der Werf

Zelf mijn succes bepalen
“Door de samenwerking met Chanthal heb ik zoveel geleerd. Wie mijn ideale klant is, wat de wereld van online marketing inhoudt, het effect van social media op mijn klanten. Ook heb ik geleerd waar ik me wel of niet prettig bij voel, waar mijn kracht en mijn zwakte liggen en dat ik ook dingen mag uitbesteden. Ik realiseer mij dat ikzelf mijn succes kan bepalen. Chanthal is voor jou de persoon, wanneer je graag jouw bedrijf wilt opstarten of door ontwikkelen. Ze doet wat nodig is. Bel haar gewoon eens!”

Suzanne Brand-van der Werf
Miranda Balster

Miranda Balster

Zo krijg je je bedrijf van de grond
“Heb je moeite om een bedrijf dat daadwerkelijk bij je past van de grond te krijgen? Dan beveel ik je het traject van Chanthal aan. Door haar persoonlijke en integere manier van benaderen kom je al snel tot de kern van alle belemmeringen die groei of opstart van je bedrijf in de weg staan. Ik heb nu een basis staan en voel dat ik mijn richting heb bepaald. Chanthal liet me zien dat ‘commercieel’ en ‘sales’ prima samengaat met doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ze heeft mij op een liefdevolle manier laten zien dat dromen zonder plan en concrete acties nergens toe leiden. Mijn stippen op de horizon mag ik vanuit mijn intrinsieke motivatie neer gaan zetten.”

Ingrid Meijer

Super dankbaar
“Ik ben super dankbaar voor de coaching van Chanthal. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld en ik zit volop in het werk.”

Ingrid
BURO Leeuw Jeanine van Leeuwen

Jeanine van Leeuwen, trainer, Bureau LEEUW

Heeft me ontzettend veel gebracht
“Ik wilde graag ondernemen, maar had werkelijk geen idee wat ik moest doen. Dankzij het traject bij Chanthal heb ik dingen geleerd waarvan ik niet wist dat ik ze kon en bezit. Ik weet beter wat en hoe ik mijn bedrijf wil runnen. Waar voor mij de grenzen zijn. Ik heb mezelf enorm leren kennen, op vlakken die ik eerder niet aangeraakt had. Chanthal is laagdrempelig, nabij en persoonlijk. Zij sluit aan bij waar ik mee bezig was. Dit alles bij elkaar heeft me ontzettend veel gebracht!”

Miriam van der Hoek, fotograaf

Een schop onder de kont om te slagen
“Ik zocht iemand die me kon helpen om mijn bedrijf in de markt te zetten. Ik wilde vrouwen die met bezieling ondernemen helpen zichzelf te laten zien. Chanthal gaf me meer duidelijkheid over hoe mezelf te positioneren, een heldere website te creëren en motivatie om door te gaan. Ze was betrokken en gaf de schop onder de kont die ik nodig had om stappen te zetten en te slagen. Nu kan ik meer en meer ownen wat ik met heel mijn hart voelde dat ik wilde doen.”

Miriam van der Hoek
Mieke-de-Vriend-Friendly-Reflex-in-praktijk

Mieke de Vriend, Voetreflextherapeut, Friendly Reflex

Ik leerde nog veel meer
“Toen ik begon aan het traject bij Chanthal, hoopte ik op een paar tips om meer cliënten "binnen te halen". Maar ik leerde nog veel meer. Dat mijn leven en bedrijf best chaotisch waren en hoe ik dat kon verbeteren. Ook heb ik veel duidelijkheid gekregen over WordPress. Het traject bevat mooie modules met veel vragen om goed over na te denken. De livedag was perfect om een hele dag samen te brainstormen en adviezen van Chanthal te krijgen. Ook de interactie met mededeelnemers was fijn. Zeer geschikt voor iedereen die een eigen bedrijf heeft en zoekende is naar meer klanten.”

Addy de Graaf, Coupeuse, Addy's Modeatelier

Meer lef en zelfvertrouwen
“Ik zat in mijn bedrijf op een dood spoor toen ik bij Chanthal kwam. Ik had veel ideeën, maar te weinig lef. Chanthal leerde me doorzetten. Out of the box denken en doen. Ik heb nu een nieuwe website en veel meer lef en zelfvertrouwen. Chanthal’s goede en duidelijke begeleiding werkt enorm stimulerend en is geschikt voor iedereen die ook meer wil halen uit haar bedrijf.”

Addys Modeatelier Addy de Graaf
Sams Choice Samantha Belak

Samantha Belak, Voedingscoach, Sam’s Choice

Wakker geschud worden
“Sta jij stil in je bedrijf? Dan kan Chanthal je goed wakker schudden! Ik was op zoek naar extra handvaten voor het starten van mijn bedrijf. Door het traject bij Chanthal kreeg ik meer duidelijkheid en inzicht op het gebied van online coaching. Ik leerde veel over planning, kreeg goede tips over schrijven, een funnel maken, je aanbod en je ideale klant scherp krijgen. Chanthal’s begeleiding is erg prettig en het traject erg leerzaam en fijn.”

Hester Draaijer, Coach

Betrokken, recht voor zijn raap en vakkundig
“Ik had een bedrijf gestart maar kwam er achter dat ik helemaal niet wist hoe ik moest ondernemen. Dankzij het traject bij Chanthal transformeerde ik van naïeve dame die denkt dat ze gewoon een bedrijf kan starten en wel aan klanten kan komen naar een ondernemer die weet wat er allemaal voor nodig is om een goed bedrijf te runnen. Chanthal is betrokken, recht voor zijn raap en vakkundig. Ze ziet snel concepten bij mensen die ook kloppen. En kan goed doorvragen om je heel specifiek te laten nadenken over dat concept en hoe dit te vertalen naar de praktijk. Want uiteindelijk moet je het als de ondernemer zélf ook zien, voelen en gaan toepassen.”

Hester Draaijer
Scroll naar boven