Trends in marketing #23 - Chanthal Hagedoorn
Trends in marketing

Trends in marketing #23

Ik werd door Irene Ogier geïnterviewd voor de Black Friday Business Summit die we met een aantal ondernemers hebben gegeven in de week van 15 t/m 19 november.

We spraken over trends in marketing:

  • Waar zien wij dat behoefte aan is
  • Hoe kijk ik aan tegen adverteren versus ‘old school’ een ‘outreach’ doen
  • Wat besteed je nu als eerste uit
  • Wat heeft in mijn bedrijf gezorgd voor dé doorbraak
  • Hoe creëer je een high energy op momenten waarop dit belangrijk is voor je en je ‘present’ moet zijn
  • Dat 80% van een succesvol bedrijf psychologie is en 20% strategie
  • Én wat in mijn visie de gouden sleutel is om je bedrijf continue te laten groeien

Luisteren dus!

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

De interviews en downloadpagina die Irene noemt in het kader van de Black Friday Business Summit zijn niet meer beschikbaar. Wel is mijn e-book, waarover we het ook een aantal keer hebben, waarin ik je 9 kraakheldere tips geef om een succesvol bedrijf te bouwen, uiteraard nog voor je beschikbaar. Dit e-book download je hier.

Daarnaast heb ik nu een heel toffe Black Friday Actie voor je: Van 26 t/m 28 november geldt er een speciale actie wanneer je instapt in mijn Level UP! Mastermind. Je krijgt dan ook een heel aantal toffe en mega waardevolle bonussen erbij!

  1. Bonus 1: Website templates t.w.v. € 147,00
  2. Bonus 2:  Salesscript t.w.v. € 197,00.
  3. Bonus 3: Maak je gebruik van de Black Friday actie van 26 t/m 28 november, dan krijg je ook een gratis 1:1 coaching gesprek van 45 minuten met mij erbij t.w.v. € 237,00.

Voor de Mastermind geldt nu dat de investering slechts €175,- euro per maand is of €497,- ineens voor 3 maanden lidmaatschap.
Het is werkelijk een feestje.  Come & join us!

XO Chanthal

 

PS 1: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschapBoek dan hier je call.

 

PS 2:  De deuren staan weer wagenwijd open voor mijn Level UP Mastermind. Deze maand kun je instappen voor echt een no-brainer van een prijs en staat het topic ‘energie’ centraal.  Iedere maand een ander topic waar we helemaal induiken, met masterclasses, Q&A’s en of course mastermind momenten met je mede masterminders. En wanneer je dus nu tijdens het Black Friday weekend instapt, krijg je ook nog een extra 1:1 met mij erbij!  Come & join us!

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven