Hoe ga je zo slim en effectief mogelijk het jaar uit? #24 - Chanthal Hagedoorn
Hoe ga je zo slim en effectief mogelijk het jaar uit

Hoe ga je zo slim en effectief mogelijk het jaar uit? #24

Het is december…! Een maand waarin je misschien nog druk bezig bent om je doelen van dit jaar te behalen, of misschien heb je ze al behaald. 😊

Is het de maand waarin we vaak terug blikken op het afgelopen jaar en zo zachtjesaan alweer vooruit kijken naar het nieuwe jaar.

Ik merk heel vaak dat we dit doen door uit te gaan van onszelf. En natuurlijk vind ik dit ook belangrijk en heb je hier ook zeker naar te kijken. Wat wil jij zelf? Wat ging er goed het afgelopen jaar, wat minder? Wat wil je graag behouden, op door bouwen en wat mag je los laten?

Allemaal goed om naar te kijken. Zeker doen. Nog los van je omzet -en winstdoel.

Alleen wil ik je in deze podcast aflevering een andere kijk hierop geven.

Ga nu eens niet in eerste instantie uit van jezelf, maar van je klant. De klanten die je nu hebt. Alsook de klanten die je niet hebt, maar wel graag zou willen. Stel deze helemaal voorop in je overwegingen voor het nieuwe jaar.

Hoe en waarom je dit doet vertel ik je in deze episode. Het geeft je een totaal andere kijk op vooruit kijken naar 2022.

Als laatste geef ik je ook nog tips hoe je deze laatste maand van het jaar zo goed mogelijk kunt afronden, niet door te kijken naar wat er nog niet is, maar juist door je te richten op wat er al wél is. Naar wat je het afgelopen jaar al hebt gezaaid, maar waar je misschien ergens nog vergeten bent te oogsten. 😉

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Enjoy!

Liefs,
Chanthal

 

PS 1: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschapBoek dan hier je call.

 

PS 2:  De deuren staan nog even wagenwijd open voor mijn Level UP Mastermind. Aanstaande maandag 6 december begint een nieuwe maand en dit keer staat het topic ‘energie’ centraal.  Je krijgt met masterclasses, Q&A’s en of course mastermind momenten met je mede masterminders.  Je hebt nog maar een paar dagen om je in te schrijven! Come & join us!

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven