Je kan nog steeds een verschil maken - Chanthal Hagedoorn
Blog Het is absoluut.....

Het is absoluut nog steeds mogelijk om een verschil te maken.

Dankbaar en met een blij hart kijk ik terug op de afgelopen week, waarin ik mijn gratis online 5-daagse heb georganiseerd en waar zoveel mooie ondernemers aan mee hebben gedaan. Gaaf vind ik het om te zien dat er zovelen zijn die op hun eigen manier met hun product of dienst de wereld een stukje mooier kleuren.

Als je mee hebt gedaan afgelopen week weet dan dat je ertoe doet, dat ik je de afgelopen week hopelijk een flinke boost heb mogen geven om door te zetten, juist in de gekke periode waar we nu met zijn allen in zitten. Ik kreeg dan ook lieve reacties van mensen. ‘Wat doe je dit tof’, ‘wat leg je alles helder en enthousiast uit’, ‘wow, wat een herkenning’ en ‘ik weet nu weer wat me te doen staat’. Ik neem je reacties in dank aan en natuurlijk is het fijn dit terug te krijgen.

Maar ik weet dat er ook andere gedachten zijn bij mensen, die misschien niet hardop worden uitgesproken. Want misschien verlam je ook wel, als je ziet wat iedereen nu online staat te roeptoeteren, ondernemers hun aanbod in allerijl online brengen of waar het lijkt waar de ondernemer in kwestie alles in orde heeft. Of als je mij deze 5 dagen “so easy” hebt zien doen. Ook dit heb ik de afgelopen week besproken. Dat we zo vaak geneigd zijn om te kijken naar een ander en jezelf hiermee te vergelijken. Dat de een al verder is, het allemaal veel beter weet, zich veel meer zichtbaar weet te maken en alles zo gemakkelijk lijkt te gaan…

Lieve jij, mocht je dit herkennen. Het helpt je niet, stop daarmee. Wat je ziet bij de ander van een afstandje is dat waar op dit moment hun eindproduct staat, hoe ver zij al zijn gekomen tot dit punt.

Wat je niet ziet, is het werk dat ze al eerder hebben gedaan om tot hier te komen. Wat ook geploeter, vele uren, inzet en investering heeft gekost. Werk dat niemand ziet, de strubbelingen, het harde werk, het vallen, weer opstaan. Dat je in het donker doet om uiteindelijk in het licht te mogen zetten.

In deze tijd zitten we met zijn allen veel meer op internet en social media te scrollen. Zien dus al die mooie dingen die er nu ontstaan en denk jij ‘help, ik moet ook iets’. Of ‘ik blijf achter’. Stop met deze gedachten. Je hoeft namelijk helemaal niks. Juist wanneer je jezelf toestemming geeft om in te mogen tunen op jou en wat jij te brengen hebt, ontstaat er vaak wat je hebt te doen en zul je hier ook jouw manier in vinden. En omdat dat zo kloppend is, zullen er ook mensen op aanhaken. Mark my words.

Daarom gaan de eerste modules van mijn programma De vliegroute naar een succesvol bedrijf ook over jou als persoon. Waar ben jij uniek in, wat wil je, op welke manier werk je het liefst, wat is de rode draad in jouw leven, etcetera, voordat we pas de stap naar jouw ideale klant, je concept en je verdere bedrijf nemen. Het legt een steengoede basis waarop je kunt voortbouwen.

We willen vaak zo snel al naar dat eindstation, kunnen dat misschien ook levendig voor ons zien, maar vergeten de tussenliggende stappen die zo nodig zijn. De stappen die je aan “de voorkant” bij die ander ook niet zo vaak ziet. Nou, ik kan je vertellen dat ik stik zenuwachtig was voor mijn allereerste online challenge, dat ik vaak vergat om goed in de camera te kijken en ik rode vlekken in mijn hals had. En ik hartstikke druk was met de hele rompslomp eromheen. Niet te vergelijken met hoe het nu gaat en ik alles veel beter ingeregeld heb. Maar is dan hoe ik het nu doe veel beter dan toen? Niet perse. Want op dat moment was dat de waarde die ik kon en wilde delen en waren de deelnemers heel enthousiast. Natuurlijk heb ik wel een aantal zaken bijgeleerd sindsdien, sta ik nu ergens anders met mijn bedrijf. Maar dat is ook alleen omdat ik eerst bereid was om op dat eerdere punt te beginnen.

 

“Het is absoluut nog steeds mogelijk om een verschil te maken.

De belangrijkste momenten in de geschiedenis zijn niet de decennia in het verleden;
ze gebeuren nu, vandaag, in onze levens.” – Michelle Obama

 

Op mijn manier.
Jij mag het op jouw manier doen. Dat is altijd goed.
Vertrouw daar op

Als je daar nu hulp bij wilt, je bedrijf wilt leren opbouwen vanuit jouw basis, een goed inkomen wilt verdienen omdat je doet wat jou oprecht blij maakt, dan heb ik iets moois voor je. Alle challenge deelnemers hebben een prachtig aanbod van me ontvangen deze week. Het is namelijk een ‘Special Edition’ van De vliegroute naar een succesvol bedrijf. Dat betekent dat je er deze ronde vele extra’s van me bij krijgt. Omdat we in een gekke tijd met zijn allen zitten, omdat ik deze maand jarig ben en omdat ik wil dat je slaagt. Call me crazy, maar ook jij kunt gebruik maken van dit crazy aanbod, dat voor deze prijs echt niet meer terug gaat komen.

In de aankomende maanden krijg je naast toegang tot mijn online academy met 11 modules met video’s, templates en how to’s, ook veel extra begeleiding van mij met Q&A’s, online masterclasses, tickets die je bij me kunt verzilveren voor feedback op bijv. een tekst en een website check, toegang tot een besloten facebook groep en app groep en… als klap op de vuurpijl ook nog 2 hele toffe bonussen als je je voor morgenavond 23:59 uur inschrijft, namelijk een live dag op locatie waar ik je train op ondernemersvaardigheden en een 1:1 persoonlijk business consult met mij. Je leest er hier alles over.

Mocht je al eerder eens hebben overwogen om in te stappen of misschien zoek je op het moment een businesscoach en programma dat je echt verder gaat brengen, dit is je moment.

Naast het online programma waar alles in zit wat je nodig hebt om een goed bedrijf op te bouwen, kun je de zaken eromheen als een online mastermind zien, waar je gaat connecten met andere toffe ondernemers en ik als coach de aankomende maanden naast je sta. Meestal ben ik er niet zo van om een aanbod in mijn blog te noemen, maar dit is toch iets wat ik je niet wil onthouden, omdat het een once in a lifetime offer is. Ik help je graag!

Vertrouw op jezelf, laat jezelf zien en bouw aan jouw bedrijf op jouw wijze.
Ik help je graag om te laten zien waar het gemakkelijker of slimmer kan. Ben je erbij?

 

PS: Dit zijn ook nog enkele manieren waarmee ik je misschien kan helpen en/of inspireren. Kijk maar of er wat voor je bij zit.

  1. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.
  2. Iedere maand gaan kort de deuren open voor de LevelUP! Mastermind. Iedere maand staat in het teken van een ander topic. Je krijgt iedere maand een masterclass over dit topic, een Q&A waar je me al je vragen over business en persoonlijke groei mag stellen, een daadwerkelijke online mastermindsessie waar je zelf je case inbrengt, en iedere maandag een korte live van mij om je een boost te geven voor de week die komen gaat in een besloten facebookgroep. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar en toffe bonussen.
    Je kan per maand in- en uitstappen. Check it out! 😊

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven