Yes - Chanthal Hagedoorn

DE VLIEGROUTE NAAR EEN
SUCCESVOL BEDRIJF

VOOR DIENSTVERLENENDE ONDERNEMERS DIE KLAAR ZIJN VOOR SNELLERE GROEI EN ALLES WILLEN LEREN OVER HET BOUWEN VAN EEN SUCCESVOL (ONLINE) BEDRIJF

En hiermee de omzetrealisatie creëren waarvan ze dromen.

Het ondernemerschap is echte fun en tegelijkertijd op een aantal vlakken ook wat eenzaam. Het is misschien wel de grootste ontwikkelingsreis die je zult doormaken. Jij hebt jouw bedrijf met veel passie opgezet. Je weet waar je naartoe wilt. En toch komt je bedrijf niet lekker van de grond en twijfel je over wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

De tijd is aangebroken dat jij een flinke stap voorwaarts mag maken. Jezelf mag gaan laten zien. Ik ga je leren wat er nodig is zodat jouw mooie bedrijf uitpuilt met toffe klanten.

Jij verandert wel eens van idee, nietwaar? Zie je een andere ondernemer iets neerzetten waarvan jij denkt dat je het ook moet doen. Lijken anderen in je omgeving zo hard te gaan dat je in verwarring raakt of jouw aanpak nog wel de juiste is.

Twijfel je of je mee moet doen met de insta lives, tik-toks, een podcast starten, webinars en andere dingen die schijnen te helpen voor je zichtbaarheid. Is dat echt allemaal nodig?

Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken.

Graphic lijntekening werelden CH

Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed te kennen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

Chanthal Hagedoorn

Je bedrijf komt niet lekker van de grond

Je weet daarom volgens mij best dat het helpt om goed zichtbaar te zijn. Om te praten. Om waardevolle info te delen. Om jezelf helemaal te laten zien. Maar, je durft niet of je schiet met losse flodders. Beide leveren niet het gewenste resultaat op. Je weet niet exact welke stappen handig zijn om te zetten. En stel je uit.

Je merkt dat je hierdoor hoe langer hoe verder van jouw idealen af komt te staan. Ze zijn niet 100% voelbaar in je bedrijf. Je had ooit voor jezelf een plan bedacht. Hoe je bedrijf eruit moest zien. Hoe je aan het werk zou zijn. Met welk soort klanten. Wat is er nu werkelijk van terecht gekomen?

Ja, je hebt een vet gaaf bedrijf. Toch? Maar dat bedrijf bestaat wel vooral uit jou! Wanneer jij jezelf niet helemaal laat zien vanuit een juiste positionering en dezelfde aanpak blijft doen als dat je nu doet. Blijf je het resultaat houden wat je nu hebt. Ben je daar tevreden mee? Prima. Maar ik schat in dat jij het anders wil.

Chanthal -6576

Wil je echter niet langer alleen maar tevreden zijn maar met jouw vet gave bedrijf ook vet gave resultaten neer zetten?

Durf jij opnieuw te kiezen? Groter te gaan denken? Nieuwe mogelijkheden echt toe te laten? Wil jij nu wel eens de juiste richting op gaan?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de leading lady van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen. De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden naar meer plezier, vertrouwen en daadkracht om hun bedrijf op te bouwen. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen.

WAT DE VLIEGROUTE NAAR EEN SUCCESVOL BEDRIJF OPLEVERT.

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Een upgrade voor jouw bedrijf vanuit jouw expertise

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Een omzetrealisatie die JIJ wenst

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Zichtbaarheid op social media dat voor jou gaat werken

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Een duidelijk concept en positioneringsroute

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Je leert schrijven als een Pro

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Persoonlijke groei. Je weet om te gaan met jouw bibbers in het ondernemerschap

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Je krijgt grip op jouw resultaten doordat we zowel op strategie, ontwikkeling als uitvoering bezig gaan

Julia van Ditshuizen

JULIA VAN DITSHUIZEN

Een heel waardevol traject
“Ik ben ooit gestart als VA (Virtual Assistant) en dat ging best goed, maar structuur en focus ontbraken. Daarom besloot ik in te stappen in Chanthal’s businesstraject. Wat een mooie ervaring is dit geweest. Samen met 7 andere vrouwelijke ondernemers hebben we 5 intensieve maanden beleefd waarbij Chanthal naast ons stond, meeliep en de richting wees voor onze bedrijven. Daardoor weet ik veel beter waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en hoe ik dit moet bereiken. Een heel waardevol traject!”

SUZANNE VAN DER LIENDE

Sommige dingen moet je gewoon doen
“Ik was ongelukkig in mijn werk en me aan het oriënteren op het ondernemerschap. Mijn hoofd vol ideeën en vragen. Het traject met Chanthal heeft gezorgd voor een stevige basis en voor een kickstart van mijn bedrijf. Ik kan iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen aanraden een business traject bij Chanthal te volgen. Ook als je twijfelt of je wel echt een ondernemer bent. Of als je nog niet goed helder hebt wat je bedrijf moet zijn of uitstralen. Chanthal helpt je! Op een heel prettige, open en veilige manier. Sommige dingen moet je gewoon doen. En daar is dit er 1 van.”

foto Suzanne

Opbouw van het programma

11 kick-start modules!

Het programma bestaat uit 11 modules die ik een logische opbouw aan je presenteer. Het vergt oefening en zo nu en dan stretchen om de informatie goed voor je bedrijf in te richten. Het doen is hierbij altijd een belangrijk onderdeel. Iedere week komt er een module vrij, zo blijft het overzichtelijk voor je. Bij iedere module is een video met presentatie, werkbladen met opdrachten of zitten er templates bij, zoals bijvoorbeeld voor je website.

Dit is een DIY versie. Je loopt zelfstandig alle modules door. Maar no worries, er zijn je inmiddels honderden ondernemers voor gegaan en het is echt goed te doen. 🙂

Alles wat je nodig hebt om een superstevig fundament van je bedrijf te leggen, komt in een logische opbouw aan bod.

Met recht een compleet programma.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

"Het maakt niet uit wat anderen doen. Het maakt uit wat jij doet."

Ik weet als geen ander dat jij een enorme drive en passie hebt om voor jouw mooie idealen te gaan. Jezelf als een professional ziet. Een bedrijf hebt. En ook net zoveel angsten. Wat verlammend kan werken. Of te perfectionistisch bent waardoor je niet genoeg in het 'doen' komt. Je denkt nog wel even op dezelfde voet door te kunnen gaan. En vergeet daarbij ondertussen het belangrijkste. Jij!

Ondernemers denken alles zelf te moeten doen. Ze vragen niet snel om hulp, of spreken uit dat ze het even niet meer weten. En wanneer het leven je met de nodige klappen soms even onderuit haalt, is het wel zo prettig om op het veilige nest te blijven zitten. Jou niet gezien dat je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt! Ik snap dat. Ik help je om te gaan staan voor jezelf. Je ware ik te laten zien. En je niet onnodig lang dezelfde rondjes blijft lopen.

'NO ONE ELSE CAN TAKE YOUR PLACE. IT'S YOU THAT HAS TO DO IT.'

Crazy birds noem ik ze. Mijn klanten. Waar jij nu nog aan het fladderen bent… En waar het soms heel gezellig is op het nest. Maar dat je in alles merkt dat je nu echt wil vliegen. Mag jij vliegen van jezelf? Succesvol zijn? Want dat is vaak de angel. Ik trek deze er met liefde uit en leer je HOE te vliegen. En jij jouw succes gaat toe eigenen.

Vertraag niet langer daar waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken.

Ik weet exact wat er nodig is. Door naar jou te kijken. Jou te zien. Wat er nodig is om een goede basis te creëren voor jouzelf en jouw bedrijf. In de afgelopen jaren heb ik hier ruimschoots mijn sporen in verdiend en heb ik vele vrouwen mogen begeleiden. Het is er vaak allemaal al. Ik leer je graag door de juiste, bewezen stappen te zetten, hoe jouw potentiële klanten gaan aanhaken op jou.

bg6

'One day. Or day one. You decide.'

Over Chanthal

Over Chanthal Hagedoorn

Als ik een ding weet is hoe lastig het kan zijn om echt te kiezen en jezelf hiermee volledig zichtbaar te maken. Om meer plek in te nemen en met vertrouwen je bedrijf verder uit te bouwen.

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn.

Naast mijn gevolgde opleidingen in human resource, coaching, therapie en counseling heb ik diverse life & businesscoachtrajecten gevolgd bij andere mensen. Ik heb trainingen gevolgd op het gebied van schrijven, storytelling, sales, communicatie, business strategieën en meer. Ook nu laat ik mijzelf nog altijd coachen.

In de afgelopen jaren heb ik ondernemers mogen begeleiden een bedrijf te creëren dat bij ze past. Mijn klanten zijn startende ondernemers of willen een upgrade voor hun bedrijf met een grotere omzetrealisatie en stevigere positie in de markt.

VOOR WIE is de 'vliegroute naar een succesvol bedrijf' perfect?

Dit complete programma is geschikt voor jou wanneer je klaar bent om nu echt te kiezen voor jou en van jouw bedrijf een succes wilt maken. Je het lastig vindt om een goed aanbod en prijs te bepalen en het moeilijk vindt jezelf via een duidelijke route te positioneren en verkoop tot stand te brengen.

Wat heb ik van jou nodig?

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Je bent bereid te investeren in geld, tijd en energie

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Je begrijpt dat je een logische opbouw van mij aangereikt krijgt en hiermee zelf aan het werk gaat

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Je wilt shinen en bent bereid om echt zichtbaar te worden met jouw talenten

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  Je hebt een open houding om te leren en groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak

chanthal hagedoorn

De investering in het traject is nu slechts €500,- excl. btw voor de DIY variant waarin je zelfstandig alle modules doorloopt.

Of kies voor de VIP variant voor €750,- excl. btw waarin je een uitgebreide website feedback video ontvangt en 2 x een online Q&A erbij krijgt waarin je Chanthal direct al je vragen kunt stellen.

Bij zowel de DIY als de VIP variant krijg je toegang tot een besloten groep waarin je 1 keer per week al je vragen kunt stellen en waarin Chanthal persoonlijk zal reageren.

Deze investering is terug te verdienen met het maken van slechts 1 á 2 klanten (ik leer je hoe in het programma). Een betere investering is haast niet mogelijk. 😉

BONUS 1: Heartdriven Salesscript t.w.v. €197,-.

Een script welke een fijne richtlijn is voor al jouw verkoopgesprekken als een vaardigheid in eerlijke afstemming vanuit je hart met je potentiële klant.

BONUS 2: Gratis toegang tot mijn extra module over podcasten (deze komt in mei beschikbaar) waarin ik je van A-Z een stappenplan geef voor een succesvolle podcast (zowel de technische kant, hoe je tot ontwerpen voor je podcast komt als de marketing) t.w.v. €100,-.

Op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ondernemers die je voor zijn gegaan

Lees hier hoe ondernemers waarmee ik heb gewerkt mijn begeleiding hebben ervaren.

Jouw investering

3 maanden programma

BONUS 1: Heartdriven Salesscript t.w.v. €197,-.

Een script welke een fijne richtlijn is voor al jouw verkoopgesprekken als een vaardigheid in eerlijke afstemming vanuit je hart met je potentiële klant.

BONUS 2: Gratis toegang tot mijn extra module over podcasten (deze komt in mei beschikbaar) waarin ik je van A-Z een stappenplan geef voor een succesvolle podcast (zowel de technische kant, hoe je tot ontwerpen voor je podcast komt als de marketing) t.w.v. €100,-.

DIY

 • Directe toegang tot de online cursus met 11 modules, werkbladen, opdrachten en templates

 • Toegang tot een besloten groep waarin je 1 keer per week je vragen aan Chanthal kunt stellen

 • BONUS Het Heartdriven Salesscript t.w.v. €197 euro

 • BONUS 2: Gratis toegang tot mijn extra module over podcasten (deze komt in mei beschikbaar) t.w.v. €100,-.

 • Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen van €265,- excl. BTW waarbij betaling bij aanschaf van het traject gelijk opgestart wordt en daarna maandelijks volgt

DIY
€500,- Excl. BTW

VIP

 • Directe toegang tot de online cursus met 11 modules, werkbladen, opdrachten en templates

 • Toegang tot een besloten groep waarin je 1 keer per week je vragen aan Chanthal kunt stellen

 • Uitgebreide website feedback video

 • 3x een online Q&A waarin je Chanthal direct al je vragen kunt stellen

 • BONUS Het Heartdriven Salesscript t.w.v. €197 euro

 • BONUS 2: Gratis toegang tot mijn extra module over podcasten (deze komt in mei beschikbaar) t.w.v. €100,-.

 • Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen van €390,- excl. BTW waarbij betaling bij aanschaf van het traject gelijk opgestart wordt en daarna maandelijks volgt

VIP
€750,- Excl. BTW

Wanneer je ondernemer bent, krijg je de BTW terug tijdens je aangifte omzetbelasting aan het einde van elk kwartaal. Daarom zijn de prijzen exclusief BTW vermeld.

Mocht je uit België of een ander land komen, dan wordt de BTW automatisch verlegd op de betaalpagina na het invullen van het land waar je woont, je bedrijfsnaam en BTW ID nummer.

Veelgestelde vragen:

Wanneer jij daadwerkelijk aan het werk gaat en doet wat nodig is, zeg ik, absoluut. En zelfs vele malen meer dan dat. Hoe snel dit voor je gaat heeft te maken met de mate en snelheid waarop jij kunt implementeren.

Jazeker, als je door online en/of offline zichtbaarheid klanten aan wilt trekken en een eigen dienst of product hebt.

Houd rekening met zo'n 3 tot 4 uur per week voor de training en implementatie. De modules zijn zo opgebouwd dat je in een logische opbouw gaat groeien.  Juist de implementatie gaat je helpen bij een succesvolle start of doorgroei van jouw bedrijf. 

Jazeker. De modules worden in een logische opbouw aan je gepresenteerd. Bij iedere module horen 1 of meerdere opdrachten die gaan zorgen voor de implementatie. Verder mail ik je iedere week om aan te geven dat er een nieuwe module voor je open staat met een aantal highlights en focuspunten. 
Natuurlijk zul je er zelf mee aan de slag moeten en zorgdragen voor de implementatie, maar dat is met alles zo in het ondernemerschap. Zonder jouw stuurkracht en leiderschap heeft je bedrijf geen bestaansrecht, dus beter leer je dit asap. 🙂 Maar no worries, alle modules zijn doordrenkt met mindset en om je in de actiestand te zetten en te houden. 

In de online academy komt er iedere week een module vrij, 11 weken lang. Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

Je houdt een jaar lang toegang tot de online omgeving vanaf het moment van inschrijven. Dus vakanties of misschien een periode van ziek zijn is geen probleem.

Het is een programma met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. De online training duurt 11 weken en start vanaf het moment van aankoop. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Je hebt echter 6 maanden toegang tot de academy. Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.

Het programma duurt 3 maanden (11 weken) vanaf het moment van instappen en je bent toegelaten tot de academy (online leeromgeving). In deze periode is de training goed te volgen en lukt het de meeste ondernemers de training te voltooien. Je houdt echter een jaar toegang tot de training. Dus als je er iets langer over doet is dit geen enkel probleem. 

Het traject is geschikt voor starters of voor ondernemers die hun bedrijf nu echt goed van de grond willen krijgen. Het gaat er om dat je jouw ideale klant gaat bepalen, een goed aanbod creëert, een verdienmodel uitwerkt en jouw concept weet te verstevigen en hiermee leert hoe je plek kunt innemen in de markt. Dit programma geeft je op alle fronten van het ondernemerschap die stevige basis die je nodig hebt. Heb je hier twijfels over? Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl dan neem ik contact met je op. 

Ongeveer eens in de 4/5 weken vindt er een online Q&A plaats van ongeveer 1,5 uur. De data zullen we op tijd delen in de leeromgeving. De inloglink voor deze meetings ontvang je na aanmelden separaat in je mail. Je hebt recht op deelname aan twee Q&A's. Van te voren sturen we je een vragenformulier waarop je jouw vraag kan insturen. Ook als het je niet lukt om erbij te zijn beantwoorden we je vraag. Na afloop ontvang je een opname. 

De Website Feedback Video mag je aanvragen binnen de looptijd van jouw traject. Je ontvangt hiervoor na aanmelden verdere informatie over hoe je deze kan aanvragen en wat het beste moment hiervoor is. Je krijgt 1:1 feedback van Chanthal in een video die je op je eigen tijd kan kijken en de feedback kan verwerken. Dit gaat zowel over stijl en design op de website, het doel van je pagina, marketingtechnische feedback alsook feedback op je teksten, conceptvorming en hoe je positionering tot uiting komt. De feedback gaat over je homepage, over mij pagina en 1 salespage naar keuze. 

Yes! You're most welcome. Let's fly high together.

copyright 2018-2023 Chanthal Hagedoorn | algemene voorwaarden

Scroll naar boven