Businessprogramma: De vliegroute naar een succesvol bedrijf.

Het Business Programma voor een succesvol bedrijf vanuit jou

VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE WILLEN SHINEN VANUIT HUN EXPERTISE

Ja, ik doe mee aan het businessprogramma De vliegroute naar een succesvol bedrijf. Ik ga voor succes vanuit mijn expertise en mijn gedroomde omzetrealisatie.

Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed te kennen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

Je weet daarom volgens mij best dat het helpt om goed zichtbaar te zijn. Om te praten. Om waardevolle info te delen. Om jezelf helemaal te laten zien. Maar, je durft niet of je schiet met losse flodders. Beide leveren niet het gewenste resultaat op. Je weet niet exact welke stappen handig zijn om te zetten. En stel je uit.
Je bedrijf komt niet lekker van de grond.

Je merkt dat je hierdoor hoe langer hoe verder van jouw idealen af komt te staan. Ze zijn niet 100% voelbaar in je bedrijf. Je had ooit voor jezelf een plan bedacht. Hoe je bedrijf eruit moest zien. Hoe je aan het werk zou zijn. Met welk soort klanten. Wat is er nu werkelijk van terecht gekomen?

Ja, je hebt een vet gaaf bedrijf. Toch? Maar dat bedrijf bestaat wel vooral uit jou! Wanneer jij jezelf niet helemaal laat zien vanuit een juiste positionering en dezelfde aanpak blijft doen als dat je nu doet. Blijf je het resultaat houden wat je nu hebt. Ben je daar tevreden mee? Prima.

bg7

Wil je echter niet langer alleen maar tevreden zijn maar met jouw vet gave bedrijf ook vet gave resultaten neer zetten?

Durf jij opnieuw te kiezen? Groter te gaan denken? Nieuwe mogelijkheden echt toe te laten? Wil jij nu wel eens de juiste richting op gaan?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen. De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden naar meer plezier, vertrouwen en daadkracht. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen.

WAT DE VLIEGROUTE NAAR EEN SUCCESVOL BEDRIJF OPLEVERT.

 • Een upgrade voor jouw bedrijf vanuit jouw expertise

 • Een omzetrealisatie die JIJ wenst

 • Zichtbaarheid op social media dat voor jou gaat werken

 • Een duidelijk concept en positioneringsroute

 • Je leert schrijven als een Pro

 • Persoonlijke groei. Je weet om te gaan met jouw bibbers in het ondernemerschap

 • Je krijgt grip op jouw resultaten doordat we zowel op strategie, ontwikkeling als uitvoering bezig gaan

Resultaten van klanten

Suzanne van der Liende

Suzanne van der Liende

"Door haar enthousiasme, creatieve brein en kritische blik ben ik waar ik nu ben! Een gelukkige, startende ondernemer met een missie! Mijn eerste successen zijn al dik gevierd."

Ingrid

Ingrid Meijer

"Ik ben super dankbaar voor de coaching van Chanthal. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld en ik zit volop in het werk."

Opbouw van het programma

11 kickstart modules, 3 Q&A's, met als bonus een livedag!

Het programma bestaat uit 11 modules die ik een logische opbouw aan je presenteer. Het vergt oefening en zo nu en dan stretchen om de informatie goed voor je bedrijf in te richten. Het doen is hierbij altijd een belangrijk onderdeel. Je krijgt per direct toegang tot alle modules in de online leeromgeving. Daarbij zijn er coachmomenten in de vorm van online coachcalls (Q&A's), kun je me al je vragen stellen in de besloten community en train ik je op ondernemersvaardigheden op de livedag.

Met recht een compleet programma.

Daarbij val je met je neus in de boter dit keer. Want je treft een extra feestelijke editie omdat ik deze week ook jarig ben!

Daarom zijn er deze editie 2 extra masterclasses met ‘moi’, ontvang je extra’s zoals een masterclass in de academy over Canva en een masterclass over betaalsystemen en plug-ins voor je website. Is er iedere maand een Technisch vragenuurtje met teamlid Cheryl om je te helpen met al je technische geneuzel 😉 en ook nog toffe bonussen zoals een livedag op locatie en een gratis entree voor mijn Chanthal Live Event dit najaar.

Bekijk hieronder hoe de 11 modules zijn opgebouwd.

1. Waar droom je van?

In deze eerste module draait het om jou. Omdat jij de basis bent van jouw bedrijf. Ook leggen we in deze module de fundering voor het succesvol opzetten van jouw bedrijf. En kijken we ook heel praktisch naar je tijdsbesteding. Van hieruit gaan we al een beetje jouw vliegroute bepalen.

2. Wat maakt jou uniek?

In deze module gaan we dieper in op jouw Why. Wat is voor jou zo belangrijk dat je hier iedere dag graag je bed voor uitkomt. Dit vormt de basis voor jouw missie. De waarden die echt er toe doen voor jou krijg je cristal clear en maken we hiermee een vertaalslag naar jouw bedrijf.

3. Ideale klant

Ik ga je vragen in de huid van je ideale klant te kruipen. Wie is deze persoon, wat is het grootste probleem, pijn en verlangen. Ook al kun je meerdere mensen of doelgroepen bedienen, ik ga je uitleggen waarom je hebt te kiezen en wat voor impact dit in positieve zin voor je bedrijf zal hebben.

4. Jouw expertise

Waar weet jij nu heel veel van en raak je niet over uitgepraat? Wat is al zo ontzettend bij jou aanwezig dat het niet meer dan logisch is dat deze kennis een plek in jouw bedrijf heeft. Wat doe jij nu allemaal met deze kennis? Ik ga je leren waar zaken weg mogen, welke er juist mogen blijven of welke je nog even mag laten rijpen.

5. Aanbod

Nu je jouw ideale klant en expertise helder hebt geeft dit de perfecte basis voor jouw aanbod. Module 5 laat je een aanbod maken op basis van de product piramide. Je leert wat ervoor nodig is om interesse op te wekken bij je potentiele klant.  Hoe spreek je jouw ideale klant aan en hoe kun je jouw marketing hier op aan laten sluiten.

6. Concept & positionering

In deze module leer je het geheim van een goed concept en hoe je jouw plek met marketing vanuit jouw expertise in de markt in neemt.  Dit is een zeer belangrijk onderdeel dat vaak nog onderschat wordt maar het zoveel eenvoudiger maakt jezelf online en offline te profileren.  

7. Plan de campagne

Deze module gaat over omzetdoel stellen, verdienmodellen, je daadwerkelijke productaanbod, prijsbepaling en een systeem in je aanbod. Alles zodat je grip krijgt op jouw resultaten.

8. Schrijven als een pro

We gaan aan de slag met storytelling en marketingtechnisch schrijven. Hoe schrijf je nu een blog en welke typen content dien je nu te maken. Je leert het allemaal in deze module en start je met het zaaien voor jouw succes.

9. Sales

Verkoop roept zowel bij de koper als verkoper spanning op. Ik leer je in deze module sales superleuk te gaan vinden op een simpele wijze.

10. Website

Hoe kun je jouw website marketingtechnisch zo goed mogelijk inzettten. Hoe maak je nu van een bezoeker een klant op je website? Het gaat over route, klantbeleving en leren dat iedere pagina een doel op zich heeft. Natuurlijk krijg je allerlei formats die je zo kunt inzetten bij het schrijven van jouw teksten voor je website.

11. Shinen als een malle

In deze module gaan we het over concrete acties hebben vanuit jouw plan de campagne en concept. Je gaat aan de slag en leert op een goede manier je acties uit te zetten, verder te zaaien en…te oogsten.

3 maanden programma:

De vliegroute naar een succesvol bedrijf

3 Maanden traject dat erop gericht is om jouw bedrijf succesvol van de grond te krijgen. Je krijgt ontzettend veel input door de online modules die bomvol staat met alle informatie die je nodig hebt.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 • Online Kick-Off en officiële start samen op 26 april

 • 11 online modules met video’s en opdrachten in een online leeromgeving.

 • 3 keer een online live vraag- en antwoordmeeting via Zoom

 • Een besloten community ter inspiratie, ondersteuning, delen en toegang tot mij.

 • 2 Masterclasses met Chanthal over zichtbaarheid, sales, klantreis, mindset of strategie

 • Iedere maand een technisch vragenuur voor al je technische vragen waar je niet uit komt

 • Extra bonusvideo’s in de academy over de designtool Canva en Betaalsystemen & plug-ins voor je website.

 • Persoonlijke websitescan door Chanthal op je homepage, aanbodpagina en over mij pagina.

BONUS 1: 1x een live trainingsdag op locatie (of online indien op locatie niet mogelijk is binnen de covid-19 maatregelen) op vrijdag 16 juli 2021 t.w.v. €237,00.

BONUS 2: 1x gratis toegang tot mijn livestream event 'Chanthal live: Cut the Crap and get to business in het najaar" t.w.v. €197,00.

Je kunt meteen starten en per week wordt er een module vrijgegeven.  Het programma duurt 3 maanden. Je behoudt een half jaar lang toegang tot de online academy, dus ook als je een keer ziek bent of vakantie hebt, is dit geen probleem.

De investering in dit traject is terug te verdienen met het maken van slechts 1 tot 3 klanten. Een betere investering is haast niet mogelijk. 😉 Alle bedragen zijn excl. btw en op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Je kunt gebruik maken van de speciale aanbieding met bonussen
t/m maandag 19 april  2021, 23:59u

Als jij serieus wilt doorpakken, waar wacht je dan nog op? Een beter moment komt er niet.

Ik reken op je. Let's fly high together!

Investering:

3 maanden programma

€1.997,- - nu €1497,- excl. btw

 • Of 4 termijnen van €390,-
 • * Deze prijs is geldig t/m 19 april 2021.

Copyright 2021 Chanthal Hagedoorn.