#64 Je bedrijf is een reflectie van jezelf - Chanthal Hagedoorn
64

#64 Je bedrijf is een reflectie van jezelf

Ik zeg altijd tegen mijn klanten “doe vaak genoeg een aanbod”. Ik heb hier best wel op te hameren want we doen dit als zelfstandig ondernemers vaak veel te weinig. Er is immers altijd een percentage van je volgers koopklaar.

Je aanbod doen is niet enkel iets willen verkopen waar je voor betaald wordt, maar je mag ook mensen uitnodigen om kennis met jou te mogen maken. Door ze uit te nodigen om je e-book te downloaden of om bijvoorbeeld bij een gratis webinar of masterclass aanwezig te zijn.

In deze podcast voeg ik daarom zelf de daad bij het woord. Want van 10 t/m 12 oktober geef ik de LevelUP your business Masterclasses. En daarover vertel ik je heel graag in deze episode, met daarbij ook genoeg kennis en inspiratie zoals je van me gewend bent.

Deze podcast is hiermee een grote uitnodiging naar jou. Om je aan te melden voor mijn gratis masterclasses via de link hieronder. Maar ook om jouw aanbod vaker te doen, jouw ideale klant vaker uit te nodigen.

Mensen staan er namelijk om te springen om met jou te werken, maar dan dien je wel op te vallen in een (online) markt die steeds voller raakt. Ik ben er echter heilig van overtuigd dat er voldoende plek is voor iedereen, als je jouw unieke positie weet te claimen.

Dit gebeurt enkel vanuit jou, met jouw eigenheid. Tegelijkertijd zit hier vaak nog het grootste struikelblok. Omdat we ons laten beperken door hoe we over onszelf denken, over onze business, over wat we kunnen, over hoe een ander naar ons kijkt, enzovoort.

Hiermee is je bedrijf een reflectie van jezelf.

Het start bij jou om hier verandering in aan te brengen.

In deze podcast ga ik hier dieper op in en vertel ik je hoe ik hiermee omga. En wil je nu mijn coaching, kennis en vibe zelf live ervaren?

Doe dan op 10, 11 en 12 oktober mee aan mijn gratis Level Up Masterclasses. Meld je hier aan.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 
Op 17 oktober gaat mijn vernieuwde Level UP Business Academy van start. Er gelden nu nog een aantal ontzettend toffe bonussen.

Wil je een matchcall hierover met me inplannen? Dat kan hier.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven