Level UP your business Challenge: 10 t/m 12 oktober 2022!

LEVEL UP YOUR BUSINESS masterclasses

10 t/m 12 oktober

Meld je aan voor de gratis Level UP masterclasses en trek ontspannen klanten aan door de juiste strategie en mindset. Van maandag 10 oktober t/m woensdag 12 oktober.

Je inschrijving geldt voor alle masterclasses.

Mocht je onverhoopt op 1 van de dagen verhinderd zijn, ontvang je een replay van me.

Ben jij coach, designer, va, fotograaf of een ander soort dienstverlenende ondernemer en wil jij een bedrijf bouwen waarmee je consistent de leukste klanten aantrekt?

Wil jij volledig of deels online werken of denk je na over een online aanbod?

Dan mag je deze gratis masterclasses niet missen!

Het hebben van een (online) bedrijf waarbij je je als een vis in het water voelt, met fijne klanten werkt en grip hebt op je marketing en omzet, is een fantastisch gevoel. Waar ik in mijn vorige bedrijf nog met een uur-factuur model werkte, is er een wereld voor me open gegaan toen ik in 2017 op een totaal andere manier ging ondernemen en mijn online zichtbaarheid serieus ging nemen.
Door online & offline trainingen aan te bieden, heb ik voor mij the best of two worlds. Ik houd er namelijk van om mensen IRL te ontmoeten. Het online stuk zorgt ervoor dat ik meer vrijheid in mijn bedrijf voel en meer impact maak doordat deze trainingen 100% schaalbaar zijn.

In een korte tijd groeide ik enorm met mijn bedrijf. Dit bracht ook de nodige uitdagingen met zich mee. Ik heb het wel eens over mijn ‘oude manier’ van ondernemen versus mijn ‘nieuwe manier’ van ondernemen. Je dient even te weten wat er bij komt kijken, wat ervoor nodig is en wat slim is om te doen.

Herken jij je in deze vragen of gedachten?

 • Er zijn al zoveel mensen die hetzelfde doen. Hoe onderscheid ik me nu?

 • Ik wil wel (zeg ik steeds), maar in de praktijk heb ik last van uitstelgedrag.

 • Hoe maak ik een online training en hoe verkoop ik deze?

 • Wat is nu echt belangrijk om als eerste te doen?

 • Hoe groei ik op social media met volgers?

 • Dien ik ook te adverteren op Instagram en Facebook?

 • Verkopen. Heel leuk als iemand klant wordt maar alles wat ervoor nodig is vliegt me aan.

 • Ik hoor steeds dat ik zaken gratis weg moet geven. Maar koopt er dan nog wel iemand?

 • Voor mijn gevoel ben ik druk met allerlei (rand)zaken, maar de echte focus ontbreekt.

chanthal hagedoorn

De masterclasses vinden plaats van maandag 10 oktober t/m woensdag 12 oktober. Ik geef 3 dagen lang een online masterclass waarin ik je alles vertel over het bouwen van een succesvol bedrijf. Je krijgt iedere dag een korte opdracht van me en als je wilt kun je connecten en delen met andere toffe ondernemers in de community Businessplatform voor Hoogvliegers.

Indien je er onverhoopt een keer niet live bij kunt zijn, is dat geen probleem. Je ontvangt elke dag een opname van de masterclass. Deze blijft 48 uur beschikbaar.

Bird on top of the world CH

"NO ONE ELSE CAN TAKE YOUR PLACE. IT’S YOU THAT HAS TO DO IT."

Wat anderen zeggen

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest. Ik heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij de kern van je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: de kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

carien

Chanthal

Ik ben Chanthal, Business & Transformatie Coach. Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie. ‘Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, werken aan je mindset, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Met verschillende businessprogramma’s, zowel online als offline, bepaal ik samen met mijn klanten de juiste vliegroute voor aanbod, positionering en verkoop. We werken aan mindset, leiderschap en strategie. Voor mij is werken met plezier en vertrouwen erg belangrijk. Daarom ben jij altijd mijn uitgangspunt. Wanneer je aan alles merkt dat het nu tijd is om door te groeien en hiervoor de juiste route wilt bepalen. Dán ben je bij mij aan het juiste adres.

Chanthal Hagedoorn
challenge

Je wilt doorgroeien en meer impact in de wereld van jouw klant

De wereld verandert in drastisch tempo. Meer dan ooit is het van belang dat je trouw blijft aan jezelf en gaat staan voor waar je in gelooft, je goed in bent en precies daarmee het verschil maakt in de wereld van jouw klant.

Ontwikkelingen gaan supersnel en zijn er steeds meer ondernemers die hun business ook online willen runnen.
Deze manier, deze online wereld, is op een aantal vlakken misschien nieuw voor je. Er kan zoveel en er is zoveel mogelijk. Waar kies je uit? Wat is het geluid dat jij hierin wilt laten horen en op welke manier help je jouw klant het best?

Het vraagt zelfkennis en expertise om in deze wereld jouw klanten aan te trekken. Je niet te laten afleiden door wat je ziet bij een ander, maar vertrouwen op wat jij te brengen hebt. Daarbij kan alles in de online wereld en wat er op je afkomt (of bij komt kijken) soms ook gewoon als teveel aanvoelen.

Misschien denk je ‘wie ben ik nou’ of dat er geen plek meer voor jou is.

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken.
Ik weet zeker dat jij diep van binnen ook een brandend verlangen voelt. Voor hoe het beter en mooier kan. Meer winst, meer vrijheid en meer impact in de wereld van jouw klant. Dat er altijd een next level mogelijk is. Alleen jij kan jouw plek innemen en afrekenen met het doen van concessies zodat het op alle fronten gaat stromen in je business.

Hoe? Dat leer ik je in deze gratis 3-daagse.

Na het volgen van de Level UP masterclass 3-daagse:

 • Weet je hoe je jouw unieke ik door kan vertalen in je bedrijf.

 • Hoe sales werkt en je jouw waarde zo goed mogelijk kan overbrengen, op een manier die bij jou past en prettig voelt.

 • Wat je absoluut niet moet doen om klanten aan te trekken.

 • Hoe je jezelf kunt onderscheiden door een kloppende positionering.

 • Weet je wat een goed businessmodel voor jou is.

 • Snap je wat ervoor nodig is om met jouw (online) bedrijf goed in business te zijn en wat je als eerste hebt te doen.

 • Laat jij je echt niet langer tegenhouden (door wat dan ook) om jouzelf en je boodschap te laten zien

 • Breek je door naar jouw next level!

Dit zijn niet zomaar 3 masterclasses. Ik heb deze met zorg voor je samengesteld en ik tune tijdens de masterclasses nog in op wat ik denk wat er nodig is, in het moment. Ik geef je een kijkje in mijn bedrijf en deel mijn meest eerlijke learnings met je. Ik vind het geven van masterclasses altijd superfun om te doen. Ik geef je een bak aan inspiratie, kennis en energie mee én mag je me jouw vragen stellen!

challenge 2

Doe je mee?

De Level UP masterclass 3-daagse is van 10 t/m 12 oktober. Je ontvangt achteraf een opname.

© Chanthal Hagedoorn Coaching 2018-2022 | algemene voorwaarden

Scroll naar boven