Level Up Academy - Chanthal Hagedoorn

LEVEL UP ACADEMY

DE DEUREN VAN DE LEVEL UP ACADEMY ZIJN OP DIT MOMENT GESLOTEN

Meld je aan voor de wachtlijst en hoor als eerste wanneer de deuren weer open gaan in 2023.

LEVEL UP ACADEMY

DE DEUREN VAN DE LEVEL UP ACADEMY ZIJN OP DIT MOMENT GESLOTEN

Meld je aan voor de wachtlijst en hoor als eerste wanneer de deuren weer open gaan in 2023.

WIL JIJ DOORGROEIEN NAAR DÍE KLANTEN, WAAR JE ONGELOFELIJKE VOLDOENING UIT HAALT ÉN EEN MEER DAN GOED INKOMEN?

Ben je coach, consultant of kennisondernemer en merk je aan alles dat je toe bent aan een volgende fase binnen jouw bedrijf?

Wil je graag doorgroeien met je bedrijf maar niet nog drukker zijn? Verlang je naar een meer simpele manier van ondernemen waar je vanuit rust en vertrouwen je aanbod verkoopt, maar twijfel je wat ervoor nodig is?

Zeg jij hier ‘ja’ op, dan is dit programma iets voor jou.

Je hebt overal wel wat kennis opgedaan over het opbouwen van een bedrijf en jouw bedrijf met veel passie opgezet. De basis staat. Je hebt klanten. Toch blijf je het gevoel houden dat het makkelijker en beter kan. Je probeert wat verschillende dingen uit maar je hebt nog niet precies datgene gevonden dat echt goed werkt voor je. In je marketing, in het constant aantrekken van klanten, in de manier waarop je werkt.

WAT ALS JE NU ZOU ERVAREN DAT ONDERNEMEN VOORAL SPELEN IS?

Bird on top of the world CH

Dat je mag gaan ontdekken wat werkt voor jou. Zonder te kijken naar wat een ander doet. Vertrouwen op je eigen expertise en dit grootser mag gaan neerzetten en laten zien.
Dat je leert hoe je de voor jou juiste strategieën aan je bedrijf koppelt. Zodat je niet iedere maand opnieuw hoeft te bedenken wat te doen, maar dit super helder voor je is. Je daar zelfs wat op mag gaan leunen.

Dat je mag gaan dansen aan de rand van jouw comfortzone. Beseft dat jouw uitstelgedrag geen onwil is, maar dat je angst hebt om het verkeerd aan te pakken

Chanthal Hagedoorn

DE TIJD IS AANGEBROKEN

Om te groeien met jouw bedrijf is het nodig dat je een flinke stap voorwaarts gaat maken. Jezelf laat zien. Er is een duidelijke route nodig waarin je mensen daadwerkelijk de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, jouw ideale klant heel goed te kennen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

2023 START EEN NIEUWE RONDE!

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Alle maanden van het traject ben ik er voor je met mijn kennis, praktische opdrachten en inspiratie. Je mag erop vertrouwen dat ik doe wat nodig is voor jou.

In het traject zullen soms experts aanschuiven om kennis te delen en je te inspireren over bepaalde onderwerpen. Dan nog ben ik er zelf altijd. Ook wanneer het je tegenzit. En ook om je successen met je te vieren. 'Een half jaar lang’ ga je vol voor je business, zonder jezelf te verliezen. INTERESSE? Meld je hieronder direct aan.

Chanthal Hagedoorn

DURF JIJ OPNIEUW TE KIEZEN?

GROTER TE GAAN DENKEN? NIEUWE MOGELIJKHEDEN ECHT TOE TE LATEN?

Ik weet dat voor de groei van jouw bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one size fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen.

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers mogen begeleiden in het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een goede strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen. Ook als het leven er tussendoor komt. Dat is er namelijk altijd en ik snap dat ook zo goed. Daarom heb ik dit businesstraject bedacht.

EN IK DOE DAN OOK DANSJES

ALS IK DIT SOORT BERICHTJES VAN MIJN KLANTEN KRIJG:

Untitled-1

VLIEG JE MET ME MEE?

WAT LEVERT DEELNAME AAN DIT 6 MAANDEN PROGRAMMA JE OP?

10 REDENEN WAAROM JIJ MEE ZOU MOETEN DOEN

 • 1

  Dit programma zorgt voor een stabiele basis en inkomstenstroom binnen je bedrijf, door te kiezen voor een heel duidelijke niche met een simpel businessmodel. Ik help je te gaan staan voor je waarde, op strategisch en mentaal vlak, zodat er meer winst, rust en vervulling ontstaat.

 • 2

  Je creëert een nieuw, simpel en hoogwaardig kwalitatief aanbod dat naadloos aansluit bij je meest ideale klant.

 • 3

  Je hebt een helder systeem en een goede structuur voor jezelf.

 • 4

  Je leert groter en beter (en vooral simpeler) te denken.

 • 5

  Je weet hoe je marketing zodanig kan inzetten dat klanten naar jou toe worden getrokken.

 • 6

  Je leert simpele salestechnieken via mijn beproefde heartdriven sales methode, waarmee je het psychologische salesproces helemaal gaat snappen en van hieruit in complete afstemming je klant mag helpen om een keuze te maken voor jou. Sales wordt nooit meer hetzelfde maar absolute fun en het gaat je no1 skill worden.

 • 7

  Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet.

 • 8

  Mocht je jouw concept nog niet super helder hebben - in dit traject gebeurt het. Jij gaat jouzelf vanuit hier volledig laten zien.

 • 9

  Groei in je ondernemers mindset en actiegerichtheid. We boren je lef en daadkracht aan.

 • 10

  Last but not least; het vieren van successen. Heel belangrijk en er is vaak veel te weinig aandacht voor. We maken er een gewoonte van om zo nu en dan stil te staan, te zien wat er al is, trots te zijn op jezelf en wat je al hebt neergezet.

WIL JIJ DIT OOK? DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART!

Sams Choice Samantha Belak

SAMANTHA BELAK

Wakker geschud worden
“Sta jij stil in je bedrijf? Dan kan Chanthal je goed wakker schudden! Ik was op zoek naar extra handvaten voor het starten van mijn bedrijf. Door het traject bij Chanthal kreeg ik meer duidelijkheid en inzicht op het gebied van online coaching. Ik leerde veel over planning, kreeg goede tips over schrijven, een funnel maken, je aanbod en je ideale klant scherp krijgen. Chanthal’s begeleiding is erg prettig en het traject erg leerzaam en fijn.”

MIRIAM VAN DER HOEK

Een schop onder de kont om te slagen
“Ik zocht iemand die me kon helpen om mijn bedrijf in de markt te zetten. Ik wilde vrouwen die met bezieling ondernemen helpen zichzelf te laten zien. Chanthal gaf me meer duidelijkheid over hoe mezelf te positioneren, een heldere website te creëren en motivatie om door te gaan. Ze was betrokken en gaf de schop onder de kont die ik nodig had om stappen te zetten en te slagen. Nu kan ik meer en meer ownen wat ik met heel mijn hart voelde dat ik wilde doen.”

Miriam van der Hoek

Ik wil graag werken met jou

Ik vertel en leer jou alles wat ik weet. Er komt veel uit mijn koker. Ik vertel je wat de meest logische stappen zijn om te volgen, echter vind ik het enorm belangrijk dat je een bedrijf mag vormen dat past in het leven dat jij hebt of nastreeft. Er is geen one size fits all. Ik help je in dit proces door ruis te minimaliseren, voor je waarde te staan, je salesvaardigheden te optimaliseren en je leiderschap te vergroten. Jij kiest, doet en gaat en claimt jouw succes.

"IK BEN OPRECHT EN CONFRONTEER OP EEN EERLIJKE, PRETTIGE WIJZE. DAARBIJ DENK IK MET MIJN CREATIEVE BREIN MAXIMAAL MET JE MEE EN VERDER DAN JE ZELF DURFT."

In jouw bedrijf sta jij aan het roer. Jij bent de kapitein en ik vaar een tijdje met je mee als 1e stuurman en mentor. Het is fijn om begeleiding te krijgen en dat iemand met je meekijkt om je ‘on track’ te houden. Misschien wil je soms het liefste het roer even helemaal uit handen geven, echter is het in mijn beleving wel de gezondste manier dat jij daar blijft staan. Of, wanneer je daar helemaal nog niet staat, daar heel snel komt. Dat is jouw plek. Ik zorg er wel voor om de juiste uitrusting aan boord te krijgen, bepaal koers met je en indien nodig verdere bemanning.

Wat ik jou beloof

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Alle maanden van het traject ben ik er voor je met mijn kennis, praktische opdrachten en inspiratie. Je mag erop vertrouwen dat ik doe wat nodig is voor jou.
In het traject zullen soms experts aanschuiven om kennis te delen en je te inspireren over bepaalde onderwerpen. Dan nog ben ik er zelf altijd. Ook wanneer het je tegenzit. En ook om je successen met je te vieren.

Chanthal Hagedoorn

'6 maanden lang'

GA JE VOL VOOR JE BUSINESS,
ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN.

Chanthal Hagedoorn

Dit traject is niet
voor iedereen

Je houdt ervan om uitgedaagd te worden. Waar je naar je mede ondernemers in het traject kritisch durft te zijn en elkaar positieve feedback geeft. Waar we mogen leren van elkaar. Het werken met een groep likeminded ondernemers is heel fijn, echter stap je in voor jezelf, voor jouw groei en met je blik op je eigen resultaten. Ik zal je er op uitdagen, motiveren en waar nodig ook een spiegel voorhouden.
Hierbij geldt dat je het belang van een langdurig coaching traject in ziet. Je bent klaar met een ‘óke business’ en wilt graag doorgroeien naar een grootser concept en next-level bedrijf. Met voldoende klanten, waar je een ongelofelijke voldoening uit haalt en een goed inkomen. Je bent niet alleen geïnteresseerd in strategie, maar weet dat je aan de mindset en leiderschap kant net zo goed werk te doen hebt, om meer financiële en mentale vrijheid te ervaren.

DUUR VAN HET TRAJECT:
Zes maanden* vanaf het moment van starten. We starten op 17 oktober.

*Met uitzondering van de 2 weken kerstreces

LEVEL UP ACADEMY

DURF JIJ OPNIEUW TE KIEZEN?

Inhoud van het programma

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  START MET EEN PERSOONLIJKE KICK-OFF VAN 1,5 UUR MET CHANTHAL

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  IEDERE MAAND EEN GROEPSCOACHCALL/Q&A

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  1:1 DOORBRAAKSESSIE VAN 1,5 UUR (INNERLIJK WERK, HYPNOTHERAPIE, EMDR, OF ANDERS)

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  1:1 PROGRESSIE SESSIE NA 3 MAANDEN

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  GEZAMENLIJKE NAKIJK SESSIES VOOR JE DOELGROEP, PRODUCTAANBOD, SOCIAL MEDIA, WEBSITE (HOMEPAGE, OVER MIJ EN SALESPAGE), WEGGEVER EN SALESFUNNEL

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  BESLOTEN FACEBOOKGROEP VOOR CONNECTEN EN LEVELEN MET GELIJKGESTEMDEN

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  ONLINE MODULES MET TEMPLATES EN VIDEO'S OVER SALES, MARKETING, FUNNEL SCHRIJVEN, PODCASTEN, WEBINARS (DE ONLINE ACADEMY WORDT IN DE AANKOMENDE MAANDEN AANGEVULD)

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  GEZAMENLIJKE ONLINE MASTERMIND SESSIE & CONTENT UURTJES (SAMEN CREËREN!)

 • pijltjes (salespage elementen CH)

  1 LIVE DAG OP LOCATIE

chanthal hagedoorn

Alle sessies vinden plaats tussen 17-10-2022 en 21-04-2022. Precieze data en tijden krijg je door na aanmelding.
1 op 1 momenten met Chanthal kun je zelf inplannen via haar online agenda.

Opbouw van het programma

11 kick-start modules, online groepscoachcalls, een besloten community en een livedag op locatie!

Het programma bestaat uit 11 modules die ik een logische opbouw aan je presenteer. Het vergt oefening en zo nu en dan stretchen om de informatie goed voor je bedrijf in te richten. Het doen is hierbij altijd een belangrijk onderdeel. Je krijgt per direct toegang tot alle modules in de online leeromgeving. Daarbij zijn er coachmomenten in de vorm van online coachcalls (Q&A's), kun je me al je vragen stellen in de besloten community en train ik je op ondernemersvaardigheden op de livedag.

Daarnaast wordt de academy de komende maanden nog aangevuld met extra modules over mindset, podcasten, webinars en een converterende funnel schrijven die niet spammerig aanvoelt.

Met recht een compleet programma.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Jouw investering

6 maanden programma

€2500,-

excl. BTW

OF 6 TERMIJNEN VAN 450.-

Betaling wordt opgestart bij start van het traject en volgt bij termijnbetaling daarna maandelijks op de dag van inschrijving

Deze investering is terug te verdienen met het maken van slechts 1 á 2 klanten per maand. Een
betere investering is haast niet mogelijk. 😉 Alle bedragen zijn excl. btw en op dit aanbod zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

ER GELDEN OOK NOG EEN AANTAL ONTZETTEND TOFFE BONUSSEN:

BONUS 1

Heartdriven Salesscript T.W.V. €197,-

BONUS 2

BIJ AANMELDEN T/M 14-10:
In kleine setting van max 6 ondernemers persoonlijke Strategie Sessie van 1,5 uur o.b.v. kwartaal plan t.w.v. 395,00,-

BONUS 3

BIJ AANMELDEN T/M 14-10:
Lichaamsgerichte transformatie sessie bij Carien van Lankeren Matthes van 1,5 uur t.w.v. €300,-. OP HAAR PRAKTIJK IN DEVENTER

Deze ondernemers gingen jou voor:

"IK HEB NU EEN BASIS STAAN EN VOEL DAT IK MIJN RICHTING HEB BEPAALD. MIJN STIPPEN OP DE HORIZON ZOALS CHANTHAL HET ZO MOOI ZEGT, MAG IK VANUIT MIJN INTRINSIEKE MOTIVATIE NEER GAAN ZETTEN. "

MIRANDA BALSTER

"CHANTHAL DAAGDE MIJ UIT OM TOCH VANUIT MIJN HART TE KIEZEN EN SINDS DIE TIJD VERANDERDE MIJN LEVEN. DIT KLINKT ZWAAR, MAAR IK VOND MIJN DOEL IN HET LEVEN. IK RAAKTE IN EEN HEERLIJKE FLOW EN ZAG OVERAL KANSEN. EN NU NOG, IK LEER EN GENIET. VAN CHANTHAL LEERDE IK WAT ECHT IN FLOW ZIJN VOELT. DAT IK ECHT MIJN HART MAG VOLGEN EN DAT ER GEEN ENORME IJSBEREN BESTAAN."

EMMYLOU VAN DEN HARDENBERG

"IK BEN SUPER DANKBAAR VOOR DE COACHING VAN CHANTHAL. MIJN OMZET IS INMIDDELS VERDUBBELD EN IK ZIT VOLOP IN HET WERK."

INGRID MEIJER

Veelgestelde vragen:

Wanneer jij daadwerkelijk aan het werk gaat en doet wat nodig is, zeg ik, absoluut. En zelfs vele malen meer dan dat.

Nee. Dit traject is vooral geschikt voor kennisondernemers. Je hebt een eigen dienst en werkt als coach, fotograaf, VA, therapeut, designer, webbouwer, etc. Wanneer je een heel specifiek eigen product hebt, kan ik je ook helpen. In ieder geval dien je de bereidheid te hebben om flink online zichtbaar te zijn. Mocht je hierover twijfelen mag je me altijd even mailen op info@chanthalhagedoorn.nl

Uiteraard. De contactmomenten zijn zo opgebouwd dat jij in een logische opbouw gaat groeien. In het programma zitten groep coachingcalls, een live trainingsdag op locatie, gast expert masterclasses, 1-op-1's, een besloten community en is er tussendoor feedback van mij op je documenten voor de structurele begeleiding.

Na inschrijven vind je in de online academy een kalender waar je alle data en tijden van het traject kunt vinden en wanneer wat plaatsvindt. 

vanaf 17 oktober krijg je toegang tot alle modules. Dit is inclusief videomateriaal, werkbladen en formats.

Je behoudt toegang tot de academy t/m de duur van jouw traject.

Het is een programma met een start en eindpunt en een betalingsverplichting. Er is geen tussentijdse opzegging mogelijk. Zie voor specificaties mijn algemene voorwaarden.

Vanaf de start van jouw traject eindigt jouw programma na 6 maanden, excl. de weken van zomer/kerstreces en vakanties.

Dit traject is zowel geschikt voor ondernemers die willen doorgroeien als voor ambitieuze starters.

Heb je nog vragen of twijfels? Mail dan naar info@chanthalhagedoorn.nl dan neem ik contact met je op. Of vraag een matchcall aan via https://calendly.com/chanthal/20-minutes-call

INTERESSE? Meld je hieronder direct aan.
Yes! You’re most welcome. Let’s fly high together.

'6 maanden lang'

GA JE VOL VOOR JE BUSINESS,
ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN.

copyright 2018-2022 Chanthal Hagedoorn | algemene voorwaarden

Scroll naar boven