#63 4 tips om makkelijker content te schrijven. - Chanthal Hagedoorn
63

#63 4 tips om makkelijker content te schrijven.

Met mijn klanten heb ik het regelmatig over content en ook van volgers op instagram krijg ik regelmatig vragen over hoe je makkelijker content kunt schrijven.

In deze podcast deel ik daarom 4 tips met je om met plezier content te schrijven en deel ik een gouden manier om gemakkelijk 52 raamwerkjes te maken voor je content waar je jouw ideale klant mee bereikt.

In de podcast vertel ik je ook over mijn nieuwe Level UP Business Academy.
Wil jij ook een level up met je business, heb je ambitie en onwijs veel zin om door te groeien en dit op een zo afgestemde mogelijke manier doen, zodat jij je als een vis in het water voelt in je bedrijf en precies weet welke stappen je hebt te zetten? Meld je dan aan voor de LUBA. 👇

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 
Op 17 oktober gaat de Level UP Business Academy van start. T/m 12 oktober 2022 gelden er een aantal ontzettend toffe bonussen.

Eerst even proeven van mijn kennis en energie en mij nog beter leren kennen?
Doe dan op 10, 11 en 12 oktober mee aan mijn gratis Level Up Masterclasses. Meld je hier aan.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven