Wat nu als je zou ervaren dat ondernemen vooral spelen is? - Chanthal Hagedoorn
Blog Wat nu als je zou ervaren

Wat nu als je zou ervaren dat ondernemen vooral spelen is?

Vandaag geen blog in de stijl zoals je anders van mij gewend bent, alhoewel als ik eenmaal op dreef kom, weet je het maar nooit… 😉 Voor een keer wil ik graag de focus leggen op jou en waar je nu echt naartoe wilt met je bedrijf en de keuze om nu in je next level bedrijf te stappen als je met mij gaat werken. Maar vooral hierin een keuze maakt voor jezelf. Wat er gebeurt als je een duidelijke ‘ja’ geeft aan jezelf.

Je hebt overal wel wat kennis opgedaan over het opbouwen van een bedrijf, nietwaar? Je weet waar je naar toe wilt. Alleen wat nou de juiste route is en wat ervoor nodig is, daar twijfel je over.

Wat als je nu zou ervaren dat ondernemen vooral spelen is?
Dat je mag gaan ontdekken wat werkt voor jou. Zonder te kijken naar wat een ander doet. Vertrouwen op je eigen expertise en dit grootser mag gaan neerzetten en laten zien.

Dat je leert hoe je de voor jou juiste strategieën aan je bedrijf koppelt. Zodat je niet iedere maand opnieuw hoeft te bedenken wat te doen, maar dit super helder voor je is. Je daar zelfs wat op mag gaan leunen. Dat je mag gaan dansen aan de rand van jouw comfort zone. Beseft dat jouw uitstelgedrag geen onwil is, maar dat je angst hebt om het verkeerd aan te pakken.

De afgelopen week heb ik een fantastische week gehad met de deelnemers aan mijn online 4-daagse De kracht van zichtbaarheid. Het was intensief, veel en magisch mooi.

Aan de reacties te horen zijn mensen terug naar hun kern gegaan, ze hebben zich weer kunnen verbinden met hun diepste why. Weten heel goed dat zonder voldoende acties en beweging, die ook nog eens voldoende zichtbaar moeten zijn voor je ideale klant, er vrij weinig gebeurt in je bedrijf. En dat als je echt goed kijkt naar jezelf en naar binnen keert, je weet dat je echt iets te brengen hebt en het ook nodig is dat je hiermee voor jezelf gaat staan. Dat het tijd is om je verlangen voorrang te geven op al je angsten waarom je iets nog niet zou moeten doen.

En misschien herken jij het ook. Dat je weet dat je om echt te groeien met je bedrijf je een flink stap voorwaarts zult moeten maken. Jezelf zult moeten laten zien. Zoals ik zo vaak vertel aan mijn klanten is er een duidelijke route nodig waarin je mensen de gelegenheid geeft om bij je aan te mogen haken. Dit doe je door helder te communiceren, je klant heel goed te kennen en door een duidelijk aanbod te creëren. Daarbij dient dit alles er fantastisch uit te zien, op jouw website en overige uitingen. Met een zekere consistentie, waardoor er een basis van vertrouwen ontstaat.

Succes is niet moeilijk. Het vraagt een bepaalde route te volgen. En om in jezelf te geloven dat je iets moois te brengen hebt. Dat is iets anders dan al van alles durven. Want ik durf ook heel veel dingen niet, maar door ze toch te doen ga ik ze durven. En nee, daarmee ga ik niet over mijn grenzen. Ik dans aan de rand van mijn comfort zone.

En dat is precies wat ik jou ook wil leren.

De deuren van De vliegroute naar next level ondernemerschap staan nu wagenwijd open. We starten op 1 oktober en er zijn nog 5 plekjes vrij.
Als je ook maar ergens een sprankje voelt dat er meer mogelijk is voor jou en jouw bedrijf, dat je je al langere tijd je laat inspireren door mij, al eerder een workshop, training of webinar bij me hebt gevolgd, challenges hebt meegedaan en misschien zelfs wel afgelopen week….. Vraag je zelf dan af wanneer het jouw tijd is.

Ik geloof dat die tijd NU is aangebroken. Dat je opnieuw mag kiezen, groter mag denken en nieuwe mogelijkheden echt toe mag laten. Ik weet dat er voor de groei van je bedrijf er altijd een stuk persoonlijke groei nodig is om als de ster van jouw bedrijf te kunnen stralen. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen voor jou kunnen leiden tot succes. Er is geen one-size-fits-all. Gelukkig maar. Het gaat erom dat jij een bedrijf gaat vormen dat bij jou past en gericht op de resultaten die jij nastreeft. Dat bepaalt welke route we voor je kunnen uitstippelen.

De afgelopen jaren heb ik vele ondernemers mogen begeleiden in het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Ze mogen helpen om ideeën om te zetten naar een sterk concept en te werken vanuit een kraakheldere strategie. Hierdoor weet ik als geen ander welke succes ingrediënten er nodig zijn om jezelf die ontwikkeling en groei te geven die nodig zijn. En hiermee het succes van jouw bedrijf in eigen regie gaat nemen.

Ook als het leven ertussendoor komt. Dat is er namelijk altijd en ik snap dat ook zo goed. Daarom heb ik dit programma bedacht.

One year round ga je vol voor je business, zonder jezelf te verliezen.

Ik wil een jaar lang met je oplopen, jouw coach zijn. Zodat je vol houdt, ook als het moeilijk wordt. Dat we samen kunnen bijsturen op je planning en hierbij altijd jouw doelen voor ogen houden. Want succes is er niet ineens, het volgt een pad waarin je steeds wordt uitgedaagd om keuzes te maken voor jezelf en jouw bedrijf en hierdoor groei je in je ondernemerschap.

Inhoud van het programma:

  • Persoonlijke kick-off sessie van 2 uur waarin we de eerste lijnen voor jouw bedrijf en jouw jaar gaan uitzetten
  • 10 x 1:1 coachingcalls van 30 minuten
  • 3 x een live trainingsdag op locatie
  • een facebookgroep voor kennis, uitdaging, focus en uitwisselen met mij en de overige deelnemers
  • 1 x een online doorpakdag om je plannen gezamenlijk met de groep uit te werken
  • 9 x live Coachcalls met steeds een ander thema en Q&A
  • 4 x een live strategische planning masterclass rondom de start van ieder kwartaal
  • toegang tot academy met 11 online modules, templates en trainingsvideo’s
  • op werkdagen emailtoegang tot mij.

En daarbij gelden er nu wel 2 heel toffe bonussen:

BONUS 1: Extra trainingsdag op locatie op 20 november a.s. Cut the crap and get to business. Op deze dag rekenen we af met alles wat je mogelijk nog in de weg zit om voluit voor je business te gaan en maak je jouw verhaal super helder, waardoor jij je hand niet meer omdraait om jouw podium te pakken. T.w.v. €775,-

BONUS 2: Gratis ticket voor ‘Chanthal live’ in 2021, het business event voor bevlogen ondernemers (datum nader te bepalen), t.w.v. €147,-

Dit programma zorgt voor een stabiele basis in je bedrijf. Je creëert een (nieuw, schaalbaar) productaanbod dat naadloos aansluit bij je ideale klant. Je hebt een helder systeem en een goede structuur voor jezelf. Je leert simpele salestechnieken en je weet hoe je marketing zodanig kunt inzetten dat klanten naar jou toe worden getrokken.

Mocht je jouw concept nog niet helder hebben – in dit traject gebeurt het. Jij gaat jouzelf vanuit hier volledig laten zien. We boren je lef en daadkracht aan en je weet als geen ander dat jij verantwoordelijk bent voor je resultaten. Waar je grip op krijgt dat gaat zorgen voor groei in je omzet.

Last but not least; het vieren van successen. Heel belangrijk en er is vaak veel te weinig aandacht voor. We maken er een gewoonte van om zo nu en dan stil te staan, te zien wat er al is, trots te zijn op jezelf en wat je al hebt neergezet. Want ondernemen is in de eerste plaats fun!

Als jij nu denkt ‘Jaaa, Chanthal, count me In’.

Dan meld je je als de wiedeweerga hier aan.

Alles op je gemak nog eens teruglezen en de meest gestelde vragen lezen? Dat kan hier:
https://chanthalhagedoorn.nl/de-vliegroute-naar-next-level-ondernemerschap-speciaal-aanbod/

En heb je nog andere vragen, schroom niet om een mail te sturen. Dan neem ik contact met je op of we bellen even.

Weet je, er zijn 101 redenen te bedenken waarom je het niet zou doen, maar je hebt er maar 1 nodig om het wel te doen. Ik heb je er heel graag bij.

Het gaat echt om de laatste plekken en de deuren gaan pas volgend jaar weer open. Dus ik zal niet zeggen nu of nooit, maar je snapt wat ik bedoel. Het is tijd.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven