Van een stroperige naar een stromende business #2 - Chanthal Hagedoorn
PodcastE02

Van een stroperige naar een stromende business #2

Wat is succes? In deze aflevering vertel ik je mijn definitie van succes, hoe ik wil werken en hoe ik wil zijn. Dat je als ondernemer mag vertrouwen op je eigen kennis en kunde en hoe je jouw “rijpe vruchten” herkent en kunt inzetten voor jouw positionering.  Maar ook hoe je ‘aware’ kunt zijn van de energie die je in je werk stopt en die je met je mee brengt. Dat je deze net zo goed als je salespages kunt tweaken. 😉

Veel luisterplezier!

Meer informatie over mij en hoe je met mij kunt werken: www.chanthalhagedoorn.nl

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer weten?

Dit zijn 2 manieren waarop ik je kan helpen met het opbouwen van een succesvol bedrijf:

  1. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.
  2. Iedere maand gaan kort de deuren open voor de LevelUP! Mastermind. Iedere maand staat in het teken van een ander topic. Je krijgt iedere maand een masterclass over dit topic, een Q&A waar je me al je vragen over business en persoonlijke groei mag stellen, een daadwerkelijke online mastermindsessie waar je zelf je case inbrengt, en iedere maandag een korte live van mij om je een boost te geven voor de week die komen gaat in een besloten facebookgroep. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar en toffe bonussen.
    Je kan per maand in- en uitstappen. Check it out! 😊

 

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven