Tijd om groots uit te pakken - Chanthal Hagedoorn
Blog Tijd om groots uit te pakken

Tijd om groots uit te pakken

Ik zit deze dagen bij mijn coach. Het is heerlijk om een paar dagen weg te zijn en met niemand rekening te hoeven houden behalve met mijzelf (en oké, met mijn vriendin en kamergenoot, maar dat doe ik met liefde).

Maar er zijn geen kinderen om mij heen die roepen “Mahaam, wat moet ik aan?” Geen broodtrommels, tassen inpakken, etc. Als je een gezin hebt, weet je vast hoe dat gaat met zo’n ochtend. Voor mij staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar, en dan heb ik het nog niet eens over de lunch en het diner.

Goed, voordat dit een blog wordt die alleen maar over eten gaat, wil ik vooral benadrukken hoe fijn het is wanneer je soms even uit de ratrace stapt. Van thuis, maar ook van de dagelijkse beslommeringen in je bedrijf.

Want dan zie je opeens veel meer en beter waar het allemaal nu echt over gaat. Waarom je hier bent. Waarom je doet wat je doet. En waarom dit zo freaking belangrijk voor je is dat je ook niet anders kan dan dit.

Dit vuurtje heb ik bij mijzelf weer mogen voelen. Niet dat het er niet meer was. Maar ook ik kan in de ratrace van alle zaken die ik aan het oppakken ben soms even de verbinding kwijt zijn. Zo heb ik nog duizend dingen die ik heb te doen voor mijn event op 10 oktober. Want ik heb natuurlijk precies voor ogen hoe ik graag wil dat het zal worden.

En vandaag voelde ik ook weer de rust en het vertrouwen dat het allemaal goed zal komen. Dat de juiste mensen in de zaal zullen zitten. En de essentie waarom ik dit event organiseer.

Voor jou, mooie, eigen wijze vrouw. Die het lef heeft om op te mogen staan voor haarzelf. Voor jou en jouw goud dat in jezelf zit. Stop het niet weg. Maar laten we het groots gaan uitpakken.

Dat wat daaronder blinkt, mag zo ontzettend gezien worden. Om het in een kloppend concept te gieten, dat goud. Zodat het gaat stromen in je bedrijf en je exact weet wat je te doen hebt en hoe die vliegroute er uit ziet. Jouw eigen vliegroute, met de strategieën die voor jou zullen werken. Dat je opeens wel de woorden weet te vinden die je zo graag wilt vertellen, maar nog niet helemaal weet over te brengen. Dat je zo ‘on spot’ durft te zijn omdat je weet ‘there is no holding back anymore’.

Daar kom ik in beeld. Hallo. 😊 Doe ik wat ik doe. En daar ben ik onwijs goed in. Waar ben jij onwijs goed in? Tijd om het helemaal te gaan laten zien.

Kun jij wel wat hulp bij gebruiken?
Vraag dan een vrijblijvende focuscall aan of kijk of mijn Level UP! Mastermind programma iets voor je is.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven