Lekkere TGV dat ondernemerschap! #21 - Chanthal Hagedoorn
Ondernemerschap tgv chanthal hagedoorn

Lekkere TGV dat ondernemerschap! #21

Over dat je zover kunt groeien met je bedrijf als dat je als mens bent gegroeid.

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door Webinar Trainer Lobke Bijman. Ik houd van enthousiaste ondernemers die doen en vragen. Dus toen Lobke mij vroeg hoefde ik niet lang na te denken.

Het is een heel open gesprek geworden, waar ik deel over mijzelf en mijn visie op concessieloos business bouwen en wat ik hier nu mee bedoel.

Over ‘kijken waar de markt om vraagt’ en ‘ondernemen op je eigen manier’.

Over de scheidingslijn tussen ‘wat je gevoel zegt’ en ‘kijken naar cijfers en ratio’s’.

Over concepting en strategie.

En mindset en zelfleiderschap.

Ik zeg altijd ‘je kan zo ver groeien met je bedrijf als dat je als mens bent gegroeid’ en daar gaat deze podcast episode over.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

Veel luisterplezier!

XO Chanthal

PS 1: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschap? Boek dan hier je call.

 

PS 2: De deuren staan nog heel even wagenwijd open voor mijn Level UP! Mastermind. Deze maand kun je instappen voor echt een no-brainer van een prijs en staat het topic Sales & Gaan staan voor je waarde centraal.  Iedere maand een ander topic waar we helemaal induiken, met masterclasses, Q&A’s en ofcourse mastermind momenten met je mede masterminders. Come & join us!

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven