Keuzes maken vanuit the big picture #3 - Chanthal Hagedoorn
PodcastE03

Keuzes maken vanuit the big picture #3

In deze aflevering blik ik met je terug op het afgelopen half jaar van 2020, waarin we met zijn allen natuurlijk een gekke tijd hebben mee gemaakt. Het is voor veel mensen een onzekere tijd geweest (en soms nog) en heeft deze periode misschien iets bloot gelegd wat je anders nog niet zou hebben gezien of (nog) geen actie op zou hebben ondernomen. Persoonlijk heb ik een aantal belangrijke keuzes moeten maken, die nogal wat teweeg hebben gebracht.

Het maken van keuzes, ook in je bedrijf, doen soms hartstikke pijn, ook al weet je dat je dit besluit echt hebt te nemen. Het hele plaatje, het grotere geheel kunnen zien, is daarmee erg belangrijk. Zodat je niet in de pijn vast blijf zitten van één puzzelstukje van de puzzel. Een open en eerlijke aflevering. Enjoy!

Meer informatie over mij en hoe je met mij kunt werken: www.chanthalhagedoorn.nl

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer weten?

Dit zijn 2 manieren waarop ik je kan helpen met het opbouwen van een succesvol bedrijf:

  1. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.
  2. Iedere maand gaan kort de deuren open voor de LevelUP! Mastermind. Iedere maand staat in het teken van een ander topic. Je krijgt iedere maand een masterclass over dit topic, een Q&A waar je me al je vragen over business en persoonlijke groei mag stellen, een daadwerkelijke online mastermindsessie waar je zelf je case inbrengt, en iedere maandag een korte live van mij om je een boost te geven voor de week die komen gaat in een besloten facebookgroep. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar en toffe bonussen.
    Je kan per maand in- en uitstappen. Check it out! 😊

 

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven