Hierin zit jouw onverminderde goud - Chanthal Hagedoorn
Blog Chanthal Hagedoorn

Hierin zit jouw onverminderde goud

In een tijd waarin de polarisatie voelbaar is en het soms lijkt alsof je jezelf niet meer mag uitspreken, kan het moeilijk zijn om jouw waarheid te vinden.

Deze uit te spreken.

Hier voor te gaan staan.

 

Persoonlijk doet het mij heel veel van wat ik zie wat er gebeurt in onze wereld op het moment. Daar had ik het deze week ook echt even moeilijk mee.

Afgezien van het feit hoe ik persoonlijk denk over de situatie waar we nu met zijn allen al een jaar in leven, kan ik er af en toe enorm veel moeite mee hebben hoe mensen, die eerder in veel zaken zo verbonden waren, in onze huidige wereld soms lijnrecht tegenover elkaar staan.

De een nog meer zijn of haar best doet om de ander te overstemmen of de mond te snoeren.

En je mag een andere mening hebben. Alsjeblieft, graag zelfs. Maar laten we elkaar wel blijven zien en horen.

Toen ik hier deze week een dag zo even wat moeite mee had, nam ik een besluit.

Om het collectief te veranderen zul je namelijk eerst zelf deze verandering moeten laten zien, het voorleven.

En wat ik wil voorleven, voor mijn kinderen, mijn naasten, maar ook mijn klanten, is liefde. Dat start met goed zorgen voor jezelf en van hieruit voor de ander. Voldoende tijd in stilte en de natuur doorbrengen om überhaupt je eigen stem te mogen horen, er naar te luisteren en hierin je eigen waarheid te mogen vinden.

Dit geldt niet enkel voor de wereld waarin we leven. Dit geldt evenzo voor jouw bedrijf. Want ook hier zul je jouw visie, daar waar jij voor staat, moeten laten zien en horen.

Niet een keer. Nee, telkens weer. Daarin mag je delen, het mag soms schuren, om hiermee voor jouw klanten glans te brengen in hun leven. En net zo goed in de jouwe. Want het is prachtig, om te doen wat je hebt te doen, ook al is de route of het pad niet glad geplaveid. De beloning zal er zijn.

 

“Anything worth building takes time, focus and dedication. Your dream deserves nothing less.”

 

Als je ook, net als ik, soms heel even verstrikt raakt, zoek dan een rustig plekje op.

Sluit je ogen.

Neem een diepe ademteug. En adem uit.

Je voelt je instant dichter bij jezelf. En daarin voel je, simpelweg, wat jouw waarheid is en waar jouw diepste liefde zich bevindt. Je voelt je direct krachtiger en meer verbonden met jezelf.

Ga van hieruit verder op je pad.

 

Wat dit pad ook voor je mag zijn. Waar je ook mee bezig bent op het moment. Dwaal niet af. Ga door. Build your dream, build your business.

Want dat jij, met wat jij doet en te brengen hebt in deze wereld, nodig bent, moge duidelijk zijn.

Mocht je jouw ‘mojo’ hierin eens kwijt zijn, dat kan natuurlijk eens even gebeuren. Neem dan even afstand. Hang even boven jezelf en je business. Wat is er nu als eerste nodig? Ga dat doen.

Niks meer, niks minder.

 

Maar altijd vanuit jouw intentie, jouw waarheid, jouw visie. Van hieruit krijg je de meest krachtige messaging.

Want ik vertel en ‘teach’ graag over marketing, funnels en strategieën. Het is slim om dit in te zetten voor je business. Ik gebruik het zelf ook en ik kan er kort over zijn, dit goed inzetten voor je bedrijf, werkt. 😊

But it all starts with…. jouw boodschap.

In een markt waarin veel op elkaar lijkt vind ik het belangrijk om waarde te geven. Het kan lastig zijn om jouw waarde te vinden, en ook soms om deze op waarde te schatten, in een markt waarin alles er al lijkt te zijn.

Dat je soms denkt ‘why bother’. Er is er echter maar 1 zoals jij. En daarom, als jij jouzelf echt laat zien, nog meer dan je nu misschien al doet. Af durft te wijken. Vanuit jouw waarheid, jouw visie, jouw woorden. Kwetsbaar en krachtig tegelijk. Daarin zit jouw onverminderde goud, van waaruit je altijd kunt putten.

Trust me. Ga vliegen. Hoog.

 

Let’s fly high together!

Liefs,
Chanthal

 

PS: Dit zijn 2 manieren waarop ik je graag nog verder help de komende tijd:

  1. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waardeomslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.
  2. Iedere maand gaan kort de deuren open voor de LevelUP! Mastermind. Iedere maand staat in het teken van een ander topic. Je krijgt iedere maand een masterclass over dit topic, een Q&A waar je me al je vragen over business en persoonlijke groei mag stellen, een daadwerkelijke online mastermindsessie waar je zelf je case inbrengt, en iedere maandag een korte live van mij om je een boost te geven voor de week die komen gaat in een besloten facebookgroep. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar en toffe bonussen.
    Je kan per maand in- en uitstappen. Check it out! 😊

 

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven