Het beloofde land bestaat niet - Chanthal Hagedoorn
Het beloofde land bestaat niet - Chanthal Hagedoorn

Het beloofde land bestaat niet

So, there. I said it.

Ik zie het namelijk om mij heen gebeuren. Prachtige ondernemers die dan weer een tijdje bij de ene coach meeliften en dan weer bij de andere.

Die ene coach heeft net een iets andere insteek dan de andere. En die insteek is dan het heilige waar ze, voor een tijdje, in geloven.

Nu zal het vast wel lukken! Je gaat voor dé doorbraak.
Voor beter betalende klanten, voor vette marketingacties, rust en focus in je kop en grip op waar je mee bezig bent.

En ja, natuurlijk, ik beloof mijn klanten ook transformatie. Op veel vlakken. Men start vaak enthousiast aan de buitenkant, dan blijkt er nog iets aan die binnenkant te moeten gebeuren. Dat is waar de grootste shifts worden gemaakt. En komen ze fucking briljant weer naar buiten.

Help ik ze mee, draai ik mijn hand niet voor om.  Groeien doet pijn, lieve mensen, maar als ik je niet zeg waar je aan het bullshitten bent, blijf je een oplossing zoeken voor jouw probleem op de verkeerde plek. Om vervolgens weer teleurgesteld te zijn over het resultaat.

De conclusie is die jij steeds trekt, is dat het voor jou niet werkt. Tot het moment dat je ‘m ineens wel pakt. Het grotere succes jou bereikt. Je snapt eerst niet waarom het nu wel is gelukt.

Ik zie het bij mijn klanten al mijlenver van te voren aankomen. Ze krijgen een opener blik, staan meer ontspannen in hun business en geloven in wat ze te bieden hebben.
Dat straalt in alles aan ze af.

In het moment zie je het vaak niet. Je moet echt terugblikken om deze transformatie bij jezelf te zien. Zie het als een jasje waar je nog even in moet groeien voordat deze echt comfortabel zit.

En dus geloof ik niet zo in één bepaalde manier. Je moet op zoek naar JOUW manier. Ik leer mijn klanten dus niet enkel om via Instagram klanten aan te trekken of volgens 1 vast salesscript te werken.

Wat we wel doen? Een deep dive naar jou.

Jij bent degene die het moet doen. Niet je coach. En dus ook niet haar manier. Ik verkoop dan ook geen lifestyle die jij zou moeten nastreven. Beter adoreer je die niet. Mijn succes is de jouwe niet. 😉

Wat ik wel doe. Jou helpen de allerbeste versie van jezelf naar voren halen. Je leren hoe business werkt, hoe jóuw business werkt. Met strategieën die voor jou passend zijn. Die jij kan dragen. En uitdragen.

Want trust me. Alles werkt. Zolang als jij maar werkt en in beweging blijft. En bovenal, trouw aan jezelf.

Zul je zien dat je wel dat grotere succes krijgt waar je zo naar verlangt. Zelfs met methoden of technieken die ook voor anderen werken. Maar never nooit vanuit een one size fits all of een aangeleerd trucje. Jij ownt ze. Weet ze naar jouw hand te zetten. En dat is iets heel anders.

Ben jij klaar voor een deep dive in your business om van hieruit naar grote hoogte te stijgen?
Dat ik je mijn eerlijke feedback geef over wat ik bij je zie.  Jou van hieruit vertel waar je als eerste mee aan de slag hebt te gaan en waarvan jij denkt ‘ah, maar dat kan ik wel’? Dan heb ik iets tofs voor je!

Succes gaat bij mij altijd over 3 pijlers: Mindset, Strategie en Persoonlijk leiderschap. Als je deze niet schuwt en het bij jou nog wel wat makkelijker kan in je business, meld je dan aan voor mijn online workshop op donderdag 17 juni a.s.

Met een kleine club mensen gaan we intensief en interactief aan de slag. Na de workshop:

  • heb je een verscherping op je niche en aanbod
  • jouw strategieën bepaald om klanten aan te trekken
  • een versteviging van je concept & positionering
  • heb je heldere doelen gesteld
  • heb je meer rust en focus
  • weet je welk stuk je in je bedrijf nu als eerste op orde hebt te brengen,
  • En last but not least, ik geef je een flinke dosis energie en een schop onder je …. !

Als je het mij vraagt, is dit hét basisfundament van ieder bedrijf. Heb je dit niet op orde, blijft het stroperig.

Nou, en om dit nu stromend te maken binnen jouw bedrijf, meld je je het beste gelijk even aan. Want ik heb beperkt plek en voor de waardeloze prijs van slechts 25 euro excl. btw ben je erbij. Dus ja, ik ga er met een uitsmijter uit voor mijn vakantie. Het is het laatste wat je bij me kunt volgen voor de zomervakantie en het is tevens de allerlaatste keer dat ik deze workshop met deze belachelijke prijs geef (just so you know). 😉


Ik warm mijzelf alvast op (al hoef ik daar met dit weer niet zoveel moeite voor te doen) en hoop dat je erbij bent. En beloof ik je ook weer vaker te inspireren via deze weg.

 

Let’s fly high together!
Liefs, Chanthal

 

 

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven