Online workshop:

In 7 stappen je bedrijf nu echt van de grond

Leg nu voor eens en altijd een goede basis voor een succesvol bedrijf.

Ben je klaar voor een 2,5 uur durende online workshop waar ik mijn praktische tips, bewezen strategieën en mijn eigen pad met je deel voor de allerbeste (her)start van je bedrijf?

Vrijdag 19 februari 2021, 13:30-16:00 uur.

Voor slechts €25,- exclusief BTW

Eerlijk?

Je dacht dat je jouw bedrijf wel binnen no-time goed zou hebben staan. Om je heen zie je blije ondernemers, dus hoe moeilijk kan het nou zijn? Maar inmiddels gaat er meer tijd in zitten dan je lief is. Slinger je heen en weer tussen ‘ja, ik ga er weer voor’ en ‘laat ik maar stoppen, dit wordt niets’. Maar als je heel eerlijk bent, wil je helemaal niet stoppen. Je hebt je bedrijf met veel passie opgezet en je weet dat je goed bent in je vak. Je baalt er alleen van dat het je niet lukt om voldoende klanten te krijgen. En je weet ook niet meer zo goed wat je nu hebt te doen om wel een volle agenda te krijgen.

Niet dat je nu niets doet. Sterker nog, je hebt al van alles geprobeerd om klanten te krijgen, maar het levert geen echte resultaten op. Je hebt al eens een training gevolgd over social media; je weet iets over het kiezen voor een ideale klant. Maar om deze zaken echt goed in de praktijk te brengen, is nog een heel ander verhaal. En stel je uit.
Je wilt een gezond bedrijf opbouwen. Een volle agenda met klanten waar je super blij van wordt. Je eigen inkomen verdienen. Maar je merkt dat je met losse flodders schiet en hierdoor hoe langer hoe verder van je idealen af komt te staan. Je had ooit voor jezelf een plan bedacht. Maar wat is hier nu werkelijk van terecht gekomen? Is dit herkenbaar voor je? En ben je er klaar mee?

Dan is dit JOUW workshop!

Herken je dit?

 • Je merkt dat er toch nog wel meer bij komt kijken om dat bedrijf op te bouwen. Administratie, dingen ontwikkelen en optuigen en laat staan de marketing. Soms weet je van gekkigheid niet meer wat je nu eerst moet doen.

 • Het lijkt of anderen als een raket omhoog schieten en precies weten wat ze moeten doen. Je weet dat jij echt niet minder goed bent dan deze ondernemers. Alleen blijft het bij jou vooral in je hoofd en loopt het spaak op de uitvoering.

 • Je doet hiermee een beetje wat je anderen ziet doen. Hoe het lijkt te ‘horen’. Dat zal wel goed zijn. Maar het brengt je alleen steeds verder van je idealen af en waar je jouw bedrijf nu voor gestart bent. Het plezier is hiermee steeds vaker niet als wel aanwezig.

 • Ergens weet je best wel wat je te doen hebt. Maar de dingen die je probeert zijn zo ‘hap-snap’. Je schiet met losse flodders en daardoor bereik je net niemand. En dat voelt eenzaam.

 • Het lijkt wel of er steeds zoveel te doen is en zo weinig tijd voor alles. In je hoofd heb je van alles al lang en breed gedaan. Je vraagt je af wat jij nu echt verkeerd doet. Focus lijkt het sleutelwoord maar hoe zorg je daar nu voor?

 • Je weet ook - als je echt heel eerlijk bent - dat je zelf het grootste probleem bent. Want iets snappen maar het niet doen, staat voor mij gelijk aan dat je het dan toch nog niet wilt. Je staat je eigen succes in de weg. Je kunt je namelijk nog langer blijven afvragen wat nu de meest handige stap is om te doen, maar het is ook nog wel lekker veilig op het nest, nietwaar? Een beetje fladderen. Dat lijkt even fijn en leuk. Je weet echter ook heus wel dat je dit diep van binnen niet wilt. En je jezelf enorm vertraagt.

quote

Wat gaan we doen:

 • We gaan aan de slag met een (versteviging) van je concept
 • Hoe laat jij jezelf nu online en offline zien?
 • Duidelijkheid over je ideale klant en afgestemd aanbod
 • Doelen en strategie bepalen om klanten aan te trekken (maand/kwartaal plan delen)
 • Hoe breng je meer structuur en focus in je bedrijf en werkzaamheden
 • We maken helder welk stuk je in je bedrijf nu als eerste op orde hebt te brengen
 • En, last but not least, ik geef je een flinke dosis energie en een schop onder je …. !

 

Investering

Call me crazy maar ik ga er vanuit dat jij voor deze prijs mijn workshop niet aan je neus voorbij hoeft te laten gaan.

Want voor slechts €25,- exclusief BTW heb jij jouw plek al gereserveerd.

Datum

Vrijdag 19 februari 2021, 13:30-16:00 uur.

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met hierin de link naar de online training.

Let op: ook jij zet je camera en geluid van je PC of laptop aan, zodat ik jou ook kan horen en zien.

 

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest en heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

We gaan vanaf heden eens de juiste richting op. Wanneer je blijft doen wat je altijd deed, houd je dezelfde resultaten. Dat wil je niet langer. Dus wanneer je er klaar voor bent om nu echt de juiste stappen te zetten of - wanneer je een starter bent - om het direct maar goed aan te pakken, dan is deze workshop het beste wat je kunt doen.

In 7 stappen je bedrijf nu echt van de grond

Wat nu als ik je meeneem in een stap voor stap plan waarmee je jouw bedrijf kunt vullen met de tofste klanten? Het is niet ingewikkeld. Het is een route waarop je jouw potentiële klanten de gelegenheid geeft bij jou aan te mogen haken. Vanuit een helder concept en strategie. Het plan volgen en gewoon gaan doen. Vanuit ‘goed, beter, best’, worden jouw resultaten dit ook. En dit weet ik, omdat ik het zelf doe en inmiddels ook zoveel van mijn klanten.

Als je zegt ‘Jaa! Chanthal, waar wachten we nog op?!’ dan meld je je hieronder aan.

Voor slechts €25,- exclusief BTW

Good to know

Ik houd van eerlijkheid. Ik zal je altijd weergeven wat ik zie of niet zie bij je. Waar ik denk dat je jezelf voor de gek houdt, waar je wat meer actie mag nemen en soms ook juist wat minder.

Er komt veel uit mijn koker. Ik reik je veel aan waar je graag direct mee aan de slag wilt gaan.

Ik inspireer je graag en geef je voldoende tips waar je nu als eerste mee zou moeten starten. Jij kiest en implementeert. Geen ingewikkelde stappen, ik hou van simpel en concreet.

Een fun benadering: Ondernemen is plezier, mocht je het even vergeten zijn! 😉

Voor wie?

Ik leer je, als vrouwelijke ondernemer, hoe je klanten aantrekt vanuit jouw expertise die gaat zorgen voor een omzetrealisatie die jij wenst.

Hoe je door het toepassen van een super strategie kunt doorgroeien naar jouw next-level. Op een zo’n efficiënte en simpel mogelijke manier. Door ruis weg te halen en bezig te gaan met de zaken die je echt verder gaan brengen. Jezelf mag gaan laten zien vanuit jouw expertise, met een helder concept en een knalgoed aanbod.

chanthal hagedoorn-2

Deze workshop is voor jou geschikt als je pas net gestart bent met je bedrijf, als je al van alles hebt geprobeerd en het nog niet zo lukt, als je denkt dat je het wel weet en toch blijven de klanten uit. Dan mag je deze workshop niet missen!

Voor slechts €25,- exclusief BTW

Chanthal Hagedoorn

Business coach voor bevlogen ondernemers
chanthal hagedoorn-1

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen met trauma begeleidde. Sinds 3 jaar zet ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te bouwen.

Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is, komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken. Vaak zit er een veel grootser concept in jou dan je nu ziet.

Let’s fly high together

Lees hieronder wat de deelnemers van een eerdere training ervan vonden:

Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld omdat ik enorm twijfelde of ik de skills en de discipline had om de opstart van mijn eigen bedrijf vorm te geven. Ik wist dat het veel van mij zou vragen wat betreft mijn plannen omzetten in concrete acties. Ik voelde dat ik hierbij ondersteuning nodig had, een steun in de rug die mij zou kunnen motiveren om ook als het even tegen zit door te gaan.'

Miranda Balster

Miranda Balster

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld omdat ik enorm twijfelde of ik de skills en de discipline had om de opstart van mijn eigen bedrijf vorm te geven. Ik wist dat het veel van mij zou vragen wat betreft mijn plannen omzetten in concrete acties. Ik voelde dat ik hierbij ondersteuning nodig had, een steun in de rug die mij zou kunnen motiveren om ook als het even tegen zit door te gaan.'

Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand-van der Werf

'Ik vroeg me af hoe ik mijn bedrijf succesvol van de grond ging krijgen. Ik ben nogal graag van het alles zelf doen, ben geen volger. Maar wist dat ik alleen succesvol kon gaan worden als ik iemand mee liet kijken. Haar begeleiding vind ik fijn, omdat ik het gevoel heb dat ik het alsnog zelf mag doen en zelf mag bepalen wat ik wel of niet aan kennis overneem. Geen goed of fout, dus.'

Suzanne Brand-van der Werf

Suzanne Brand-van der Werf

'Ik vroeg me af hoe ik mijn bedrijf succesvol van de grond ging krijgen. Ik ben nogal graag van het alles zelf doen, ben geen volger. Maar wist dat ik alleen succesvol kon gaan worden als ik iemand mee liet kijken. Haar begeleiding vind ik fijn, omdat ik het gevoel heb dat ik het alsnog zelf mag doen en zelf mag bepalen wat ik wel of niet aan kennis overneem. Geen goed of fout, dus.'

Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld, omdat ik tijdens mijn ondernemersreis merkte dat er behoorlijk veel angsten zaten. Daardoor bevroor ik, miste ik het plezier en gebeurde er vrijwel niets meer. Wat mij enorm heeft geholpen is Chanthal haar persoonlijke aanpak. Ze kijkt niet alleen naar cijfers en schotelt je geen voorgekauwd stappenplan voor. In de plaats daarvan liet ze mij voelen welke stappen ik diende te zetten en als me dat niet lukte, welke blokkades daar nog voor zaten.'

Marjolijn

Marjolijn Knippels

'Ik heb de hulp van Chanthal ingeschakeld, omdat ik tijdens mijn ondernemersreis merkte dat er behoorlijk veel angsten zaten. Daardoor bevroor ik, miste ik het plezier en gebeurde er vrijwel niets meer. Wat mij enorm heeft geholpen is Chanthal haar persoonlijke aanpak. Ze kijkt niet alleen naar cijfers en schotelt je geen voorgekauwd stappenplan voor. In de plaats daarvan liet ze mij voelen welke stappen ik diende te zetten en als me dat niet lukte, welke blokkades daar nog voor zaten.'

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid.'

Foto Hanneke tbv recensie Chanthal

Hanneke Cents - de Fooij

'Er zijn van die momenten in je leven dat je een beslissing dient te maken voor jezelf. Met Chanthal in zee gaan was voor mij dat moment in mijn leven. Tijd om op te staan, tijd om jezelf tegen te komen, groeipijnen door te maken en weer op te krabbelen en er sterker uit te komen. Het traject met Chanthal heeft voor mij deuren geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven. Door haar begeleiding heb ik het aangedurfd om een andere koers te gaan varen met mijn bedrijf. Stoppen met mijn vaste baan, in het diepe springen, van zekerheid naar onzekerheid.'

Wat gaan we doen:

 • We gaan aan de slag met een (versteviging) van je concept
 • Hoe laat jij jezelf nu online en offline zien?
 • Duidelijkheid over je ideale klant en afgestemd aanbod
 • Doelen en strategie bepalen om klanten aan te trekken (maand/kwartaal plan delen)
 • Hoe breng je meer structuur en focus in je bedrijf en werkzaamheden
 • We maken helder welk stuk je in je bedrijf nu als eerste op orde hebt te brengen
 • En, last but not least, ik geef je een flinke dosis energie en een schop onder je …. !

 

Investering

Call me crazy maar ik ga er vanuit dat jij voor deze prijs mijn workshop niet aan je neus voorbij hoeft te laten gaan.

Want voor slechts €25,- exclusief BTW heb jij jouw plek al gereserveerd.

Datum

Vrijdag 19 februari 2021, 13:30-16:00 uur.

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met hierin de link naar de online training.

Let op: ook jij zet je camera en geluid van je PC of laptop aan, zodat ik jou ook kan horen en zien.

Zo is het net alsof je bij mij aan de tafel zit. 😉 Tot dan!

Voor slechts €25,- exclusief BTW

Copyright 2021 Chanthal Hagedoorn.