Het belang van het hebben van een signature programma #29 - Chanthal Hagedoorn
Het belang van signature programma 29

Het belang van het hebben van een signature programma #29

en de (door)ontwikkeling hiervan voor 2022

 

Deze week kreeg ik een interessante vraag van een klant van mij naar aanleiding van mijn jaarplan meeting die ik met mijn klanten heb gehouden. Ze was wat aan het stoeien met haar aanbod.

Ik ben voorstander van echt gaan staan voor jouw aanbod en een ‘signature’ programma of dienst te hebben of te ontwikkelen.

Dát aanbod waar jij echt aan te herkennen bent in de markt, waarvoor mensen graag bij je komen. En je ook de allerbeste kwaliteit levert.

Mijn klant twijfelde. Of ze toch niet ook nog een hoger geprijsd aanbod ernaast moest plaatsen, en misschien toch ook nog een online programma?

Ik heb hier een duidelijke visie over en geef je graag een inkijkje in mijn gedachten en hoe ik hier mijn klanten mee help.

Misschien twijfel jij hier ook over. Ben je plannen aan het maken voor 2022. En wil je dit graag zo helder en zuiver mogelijk voor jezelf doen.

Luister dan deze aflevering. En wil je nu graag persoonlijk hulp bij het maken van jouw plan voor 2022, dat ik mee denk met jouw niche, doelen en plan voor dit jaar, doe dan mee met mijn speciale Masterclass hierover in de LevelUP! Mastermind op vrijdag 28 januari van 13:00 – 15:30 uur. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar. Check it out! 😊

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waardeomslag in je positionering en mindset? Boek dan hier je call  met me voor mijn jaarprogramma.

Let’s fly!

Liefs,
Chanthal

 

PS: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een gesprek met mij over mijn business jaartraject? Boek dan hier je call.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven