Blog Een groot verschil

Een groot verschil….

Doe je morgen mee met mijn gratis online training Van losse flodders naar een superstrategie?

 

De laatste tijd was ik nogal druk, al zeg ik het zelf. Vanaf dat ik mijn laatste challenge heb georganiseerd, De kracht van zichtbaarheid in september, waar er na deze challenge een nieuw jaartraject is gestart en ik hiervoor ook de boel had in te regelen. Afgelopen week startte Hoogvliegers, mijn next level programma voor ondernemers waarvan de basis al goed staat en die willen opschalen (overigens nog 2 plekjes vrij, mocht je denken hey dit is iets voor mij, let me know 😊). En qua marketingactiviteiten is november ook nog heerlijk gevuld, zal ik maar zeggen.

Heerlijk gevuld, inderdaad. Want wat ik doe vind ik allemaal even leuk. En volgens mij is dit wel het belangrijkste om zaken vol te kunnen houden. Want of ik nu een webinar, challenge of een coachcall geef, ik ben overal mijzelf en ik geef mijzelf altijd volledig op de plek waar ik ben of waar ik op dat moment mee bezig ben.

In alles wat ik doe zit een lijn. Natuurlijk probeer ik ook wel eens zaken die uiteindelijk niet zo goed lukken, maar niets is zomaar. Het is altijd gekoppeld aan mijn (langere termijn) doelen.
En daar waar ik dan druk mee ben, zijn niets anders dan middelen om deze doelen te bereiken.

Nu is er een ding dat me hierin wel van het hart moet. Want hoewel ik dus druk ben, zou ik beter kunnen zeggen ‘productief’. Dat ik enorm productief ben. Want al deze zaken leveren mij iets op.
Laat ik daar nu net het grote verschil in zien met hoe andere ondernemers vaak hun business runnen. Men volgt een ingeving, een gevoel van ‘ja dat is leuk’ en gaan het dan doen. Nu ben ik zelf ook zo, voordat je denkt dat dit niet het geval is. Zo is mijn podcast namelijk ook ontstaan. Alleen bekijk ik de zaken vervolgens vanuit dit idee wel met een birds eye view. Past het in het geheel bij mijn concept, mijn plannen en doelen waar ik naartoe wil dit jaar en zit er ook een lijn in dat het daadwerkelijk iets oplevert en ook bijdraagt aan een financieel resultaat.
Pas dan zorgt iets er natuurlijk voor dat je niet enkel heel druk bent of al ergens als een kip zonder kop ingevlogen bent maar ook een duurzaam resultaat heeft.
Je dient dus echt van tijd tot tijd boven je business te kunnen hangen. En daarmee je dagen ook niet te vol plannen. Houd nu eens een week bij waar je zoal druk mee bent. Met wat voor soort taken allemaal? Schrijf ze eerlijk op. Ja, ook je scroll tijd op social media. 😉

Welke van deze taken draagt nu daadwerkelijk bij aan groei voor je onderneming? Hoeveel uur ben je hier in een week mee bezig? En hoeveel uur met zaken die bij die andere categorie horen?

Waarschijnlijk kun je hier al je winst uit tellen. Ik weet het bijna zeker. 😊
Dus met druk zijn is niks mis, zolang je het naar je zin hebt, doet wat je wilt en het je ook echt iets oplevert. Dan heet dit productief zijn.
En alleen druk zijn maar dat het niks oplevert… daar zit dus een groot verschil tussen. Kies alsjeblieft voor productief.

 

Dit zijn 3 manieren waarop ik je nog meer kan helpen met het opbouwen van een succesvol bedrijf de komende tijd:

  1. Morgen, op maandag 9 november geef ik een gratis online training Van losse flodders naar een superstrategie. Als het bij jou ontbreekt aan een plan en strategie, dan mag je deze training niet missen. Ik geef er een om 10:00 uur en een om 20:00 uur.
  2. Op de Dag van de ondernemer, vrijdag 20 november, ga ik iets speciaals doen. Ik geef dan een online workshop ‘In 7 stappen je bedrijf nu echt van de grond’. Dit is een online meeting waar ik jou ook kan zien en horen. Ik vertel je mijn pad en ook kun je me al jouw vragen stellen waar je tegenaan loopt in het ondernemerschap. Tof toch?! En het mooie is, deze training heeft een waarde van 120 euro maar jij kunt er nu bij zijn voor slechts 25 euro (excl. btw).
  3. Vooraankondiging: van 23 t/m 26 november ga ik iets heel gaafs doen waar je gratis aan mee kunt doen. Ik moet nog een aantal zaken achter de schermen uitwerken maar als jouw bedrijf nog wel een boost kan gebruiken en je jouw plan wilt klaarstomen voor 2021, houd dan deze week in de ochtenden van 09:30 – 10:30 uur alvast vrij in je agenda. 🙂 Soon more!

Laat een reactie achter