Een groot verschil.... - Chanthal Hagedoorn
Blog Een groot verschil

Een groot verschil….

De laatste tijd was ik nogal druk, al zeg ik het zelf. Vanaf dat ik mijn laatste challenge heb georganiseerd, De kracht van zichtbaarheid in september, waar er na deze challenge een nieuw jaartraject is gestart en ik hiervoor ook de boel had in te regelen. Afgelopen week startte Hoogvliegers, mijn next level programma voor ondernemers waarvan de basis al goed staat en die willen opschalen. En qua marketingactiviteiten is november ook nog heerlijk gevuld, zal ik maar zeggen.

Heerlijk gevuld, inderdaad. Want wat ik doe vind ik allemaal even leuk. En volgens mij is dit wel het belangrijkste om zaken vol te kunnen houden. Want of ik nu een webinar, challenge of een coachcall geef, ik ben overal mijzelf en ik geef mijzelf altijd volledig op de plek waar ik ben of waar ik op dat moment mee bezig ben.

In alles wat ik doe zit een lijn. Natuurlijk probeer ik ook wel eens zaken die uiteindelijk niet zo goed lukken, maar niets is zomaar. Het is altijd gekoppeld aan mijn (langere termijn) doelen.
En daar waar ik dan druk mee ben, zijn niets anders dan middelen om deze doelen te bereiken.

Nu is er een ding dat me hierin wel van het hart moet. Want hoewel ik dus druk ben, zou ik beter kunnen zeggen ‘productief’. Dat ik enorm productief ben. Want al deze zaken leveren mij iets op.

Laat ik daar nu net het grote verschil in zien met hoe andere ondernemers vaak hun business runnen. Men volgt een ingeving, een gevoel van ‘ja dat is leuk’ en gaan het dan doen. Nu ben ik zelf ook zo, voordat je denkt dat dit niet het geval is. Zo is mijn podcast namelijk ook ontstaan. Alleen bekijk ik de zaken vervolgens vanuit dit idee wel met een birds eye view. Past het in het geheel bij mijn concept, mijn plannen en doelen waar ik naartoe wil dit jaar en zit er ook een lijn in dat het daadwerkelijk iets oplevert en ook bijdraagt aan een financieel resultaat.
Pas dan zorgt iets er natuurlijk voor dat je niet enkel heel druk bent of al ergens als een kip zonder kop ingevlogen bent maar ook een duurzaam resultaat heeft.
Je dient dus echt van tijd tot tijd boven je business te kunnen hangen. En daarmee je dagen ook niet te vol plannen. Houd nu eens een week bij waar je zoal druk mee bent. Met wat voor soort taken allemaal? Schrijf ze eerlijk op. Ja, ook je scroll tijd op social media. 😉

Welke van deze taken draagt nu daadwerkelijk bij aan groei voor je onderneming? Hoeveel uur ben je hier in een week mee bezig? En hoeveel uur met zaken die bij die andere categorie horen?

Waarschijnlijk kun je hier al je winst uit tellen. Ik weet het bijna zeker. 😊
Dus met druk zijn is niks mis, zolang je het naar je zin hebt, doet wat je wilt en het je ook echt iets oplevert. Dan heet dit productief zijn.
En alleen druk zijn maar dat het niks oplevert… daar zit dus een groot verschil tussen. Kies alsjeblieft voor productief.

 

Dit zijn 2 manieren waarop ik je kan helpen met het opbouwen van een succesvol bedrijf:

  1. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.
  2. Iedere maand gaan kort de deuren open voor de LevelUP! Mastermind. Iedere maand staat in het teken van een ander topic. Je krijgt iedere maand een masterclass over dit topic, een Q&A waar je me al je vragen over business en persoonlijke groei mag stellen, een daadwerkelijke online mastermindsessie waar je zelf je case inbrengt, en iedere maandag een korte live van mij om je een boost te geven voor de week die komen gaat in een besloten facebookgroep. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar en toffe bonussen.
    Je kan per maand in- en uitstappen. Check it out! 😊

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven