De wonderlijke wereld van sales. #4 - Chanthal Hagedoorn
PodcastE04

De wonderlijke wereld van sales. #4

Het onderwerp van deze podcast is… sales! Een van mijn favoriete onderwerpen. Voor mij is het fun en zie ik het als enkel het sluitstuk van alles wat ik ervoor in de relatie met mijn (potentiële) klant heb opgebouwd. Echter weet ik dat er soms nogal eens wat ruis op de lijn zit als het over dit onderwerp gaat. Zo zien sommige ondernemers het als sleazy en niet als oprecht. Deze kijk op sales zegt natuurlijk alles over jouw mindset. Daarom duiken we deze aflevering in de wonderlijke wereld van sales, die helemaal niet zo wonderlijk hoeft te zijn. 😉 Enjoy!

Meer informatie over mij en hoe je met mij kunt werken: www.chanthalhagedoorn.nl

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer weten?

Dit zijn 2 manieren waarop ik je kan helpen met het opbouwen van een succesvol bedrijf:

  1. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.
  2. Iedere maand gaan kort de deuren open voor de LevelUP! Mastermind. Iedere maand staat in het teken van een ander topic. Je krijgt iedere maand een masterclass over dit topic, een Q&A waar je me al je vragen over business en persoonlijke groei mag stellen, een daadwerkelijke online mastermindsessie waar je zelf je case inbrengt, en iedere maandag een korte live van mij om je een boost te geven voor de week die komen gaat in een besloten facebookgroep. Daarnaast krijg je nog vele extra’s van me daar en toffe bonussen.
    Je kan per maand in- en uitstappen. Check it out! 😊

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven