De wonderlijke wereld van sales #4 - Chanthal Hagedoorn
PodcastE04

De wonderlijke wereld van sales #4

Het onderwerp van deze podcast is… sales! Een van mijn favoriete onderwerpen. Voor mij is het fun en zie ik het als enkel het sluitstuk van alles wat ik ervoor in de relatie met mijn (potentiële) klant heb opgebouwd. Echter weet ik dat er soms nogal eens wat ruis op de lijn zit als het over dit onderwerp gaat. Zo zien sommige ondernemers het als sleazy en niet als oprecht. Deze kijk op sales zegt natuurlijk alles over jouw mindset. Daarom duiken we deze aflevering in de wonderlijke wereld van sales, die helemaal niet zo wonderlijk hoeft te zijn. 😉 Enjoy!

Meer informatie over mij en hoe je met mij kunt werken: www.chanthalhagedoorn.nl

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer weten?
Download hier mijn e-book Kraakheldere tips voor een succesvol bedrijf!

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *