#62 Waarom het júist nu keihard nodig is - Chanthal Hagedoorn
62

#62 Waarom het júist nu keihard nodig is

dat je alle delen van jezelf in je business laat zien

De wereld verandert in rap tempo. Er is een grote collectieve shift in bewustzijn gaande.

Vriendschappen veranderen. Je ontgroeit mensen en vindt nieuwe mensen waarmee je een diepe connectie kunt voelen.

In business betekent het dat de wetmatigheden van een aantal jaar geleden nu niet meer per definitie werken. Dat onze manier van marketing en sales doen verandert.
En waarbij eerder door een bepaalde functietitel te noemen het wel duidelijk was wat je deed, kom je hier nu niet meer weg.

Er is meer dan ooit een gelaagdheid nodig. Die je zal moeten laten zien, zodat mensen op een dieper niveau je kunnen aftasten en met je kunnen verbinden. Dit houdt in dat je alle delen van jezelf meer dan ooit hebt te laten zien. En deze delen in jezelf hebt te omarmen.

Potentiële klanten ruiken het van kilometers afstand wanneer je niet alle delen in jezelf er laat zijn en zien en zal men je niet als helemaal oprecht ervaren of je ten volle vertrouwen. Zeker wanneer je een dienst verkoopt en jijzelf als coach, therapeut, mentor, adviseur of consultant je belangrijkste instrument bent.

Deze tijd kan je ook in verwarring brengen. Dat je jezelf afvraagt hoe je jouw business nu door wilt laten groeien. Ik was zelf ook een tijdje zoekende. In deze podcast vertel ik je eerlijk mijn verhaal en hoe ik mijn ‘turning point’ heb gevonden.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 
Wil jij ook een level up met je business, heb je ambitie en onwijs veel zin om door te groeien en dit op een zo afgestemde mogelijke manier doen, zodat jij je als een vis in het water voelt in je bedrijf en precies weet welke stappen je hebt te zetten?

Schrijf je dan in voor de Level UP Business Academy die op 17 oktober van start gaat. T/m 30 september 2022 gelden er ook nog een aantal ontzettend toffe bonussen.

Eerst even proeven van mijn kennis en energie en mij nog beter leren kennen? Doe dan op 10, 11 en 12 oktober mee aan mijn gratis Level Up Masterclasses. Meld je hier aan.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven