#69 Op deze manier kun je vanuit een easy flow super zichtbaar zijn - Chanthal Hagedoorn
69

#69 Op deze manier kun je vanuit een easy flow super zichtbaar zijn

Een van de vragen die ik vaak krijg is hoe kan ik met veel meer fun & ease zichtbaar zijn?
Hiervoor zijn een aantal ingrediënten belangrijk.
In deze podcast deel ik mijn mentale en praktische tips met je om jouw zichtbaarheid te verbeteren en je veel meer plezier, juice en flow content creëert.

Voor de oplettende luisteraar. Yes! De podcast is vanaf deze episode in een nieuw jasje gestoken, dat nog beter past bij wie ik nu ben en waar ik sta.

De Soul in Business Podcast is dé podcast waarin ik je meeneem om op een dieper niveau jezelf en je business te mogen leiden van binnenuit naar een business vol aantrekkingskracht.

• In de podcast vertel ik je over de 4 daagse online training ‘De kracht van zichtbaarheid’. In deze training leer je precies hoe je jezelf en jouw bedrijf op de kaart zet, op een authentieke manier zonder trucjes. Je neemt je plek in op een manier dat past bij jou en hebt helder welke acties je moet doen. Je koopt de training nu voor slechts €37,- excl btw. https://www.chanthalhagedoorn.nl/de-kracht-van-zichtbaarheid/

• Ook staan de deuren open voor het Reconnect to Soul & Business Retreat van 12 – 15 juni 2023. Een transformationeel retreat dat je opnieuw verbindt met je diepste zelf en jouw bedrijf om te kunnen doen, zijn en ownen waar je hart van in de fik gaat. Er geldt nu nog een early bird tarief van €1950,- voor 3,5 dagen full board, eigen kamer en alle sessies. https://chanthalhagedoorn.nl/business-retreat/

• Ben je geïnteresseerd in businesscoaching of wil je me even spreken over het businessretreat? Boek hier direct je call.

• Wil je reageren of heb je een vraag? Stuur me een DM op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

• In de podcast vertel ik je ook over mijn speciale Deep Dive Jaarplan Meeting op dinsdag 10 januari 2023 van 10:00 – 12:00 uur. Meld je nu aan met €100,- korting en stel samen met mij jouw intenties en doelen voor 2023 en vertaal dit naar een kloppend businessplan.
• Meld je nu alvast aan voor de wachtlijst voor het Reconnect to Soul & Business Retreat in juni 2023. Je wordt dan als eerste geïnformeerd wanneer de deuren open gaan en maak je gebruik van een fijne early-bird.
• Wil je de mogelijkheden bespreken voor business om met mij samen te werken in 2023? Boek hier direct je call.
• Wil je reageren of heb je een vraag? Stuur me een DM op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven