Ondernemen is DANSEN - Chanthal Hagedoorn
6

Ondernemen is DANSEN

“Mam, weet je. Het ritme van de muziek moet je niet tellen met je hoofd. Dat moet je voelen vanuit hier”. (en hij wijst op zijn hart). Het raakt me zo dat mijn zoon dit zegt. Dat hij gevoelsmatig dit begrijpt.

Ik heb jarenlang gedanst en ritme zit in me. En met moeilijke choreografie telde ik ook, maar de choreo werd pas echt een dans wanneer ik het tellen los kon laten en vanuit mijn hart, mijn gevoel ging dansen. Wat een flow ontstaat er dan.

Zo is het ook met je bizz, eerlijk gezegd. Want ik kan iedereen leren hoe je op de maat van de muziek kunt mee klappen, stampen of dansen. Het gaat pas echt leven wanneer je de telling kunt los laten en vanuit je hart gaat mee bewegen. Voelt hoe je jouw hart steeds meer open kunt stellen. Voor dat wat jij nou echt wilt doen. Echt, een businessmodel daaraan koppelen is niet zo moeilijk. Je hart durven laten spreken misschien wel. Handelen vanuit jouw passie, jouw zijn.

Zodat jij je eigen muziek gaat schrijven en daarop de mooiste dans van je leven gaat maken.

En ik zie je daar wel staan hoor, daar aan de rand van de dansvloer. Zoekende, twijfelend, zal ik wel, zal ik niet. Straks kijkt iedereen naar mij (ja dat doen ze). Maar dansen kan ook samen en dat is hartstikke fun, en een stuk minder spannend misschien. Ik vind het het leukste wat er is. Het enige wat je nodig hebt is je hart.

Voel jij ‘m al bonzen in je borstkas??

#ritme #ondernemenisdansen #takethelead

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven