5 redenen waarom je nog niet voldoende klanten hebt
summerhack5

5 redenen waarom je nog niet voldoende klanten hebt #10

Mind & Business Summer Hacks #5

Een succesvolle business gaat niet enkel om een bepaalde skillset of het begrijpen van een paar businesstechnieken. Het gaat in mijn beleving over zoveel meer.
Het gaat om hoe je “upshowt” binnen je bedrijf en hoe je als mens bent. Wat je doet en hoe je omgaat met universele wetten, én hoe je dit toepast op ieder aspect in je leven.

Voor de zomer heb ik een speciale 6-delige Mind & Business Summer hacks reeks voor je opgenomen. Iedere week op vrijdag een nieuwe aflevering, 6 weken lang.

Deze vijfde aflevering van deze zomerreeks gaat over de 5 redenen die ik vaak zie of terug kan geven als het bij iemand in zijn of haar business nog niet zo stroomt en er niet voldoende klanten zijn (op een bepaald aanbod).

Wil je dus doorstromen naar een next level, wil je iets nieuws lanceren maar zit iets je in de weg? Zijn er niet voldoende klanten? Kun je er niet precies je vinger op leggen wat het nu is wat je in de weg zit? Grote kans dat het te maken heeft met een of meerdere van de redenen die ik in deze aflevering met je bespreek.

Diep van binnen wil je namelijk wel dat succesvolle bedrijf. Waar je met de leukste klanten werkt en ook genoeg verdient. Maar je mist vaak een aantal essentiële schakels. En zijn die schakels soms ook precies de reden waarom je nog niet (genoeg) in beweging komt. 😉

Daarom deel ik vandaag 5 redenen met je waarom je nog niet genoeg klanten hebt.

Are you ready, here we go!


Ik wens je een mooie zomer & heel veel luisterplezier!

XO Chanthal

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

PS. Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij? Boek dan hier je call: https://calendly.com/chanthal/30-minutes-call

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven