Mag succes jou moeite kosten? #16 - Chanthal Hagedoorn
Mag succes jouw moeite kosten weerstand opzoeken

Mag succes jou moeite kosten? #16

Zijn we niet ongelooflijk verwend?
Alles dient maar makkelijk te zijn. Hoppa, je knalt je website online als ondernemer en als er dan niet instant een rij mensen voor de deur staat zijn we verongelijkt, teleurgesteld en hadden het toch wel anders verwacht. Even gechargeerd, dit.

Maar heel eerlijk. Hoe vaak zoek jij de weerstand nog op? Want weten dat je mogelijk ergens moeite voor hebt te doen is niet hetzelfde als er ook daadwerkelijk moeite voor doen.

Afgelopen week zat ik in een ijsbad. Voelde ik weerstand op. Het leverde geen charmante plaatjes op voor mijn stories. Het was wel echt. Liever zien we niet de minder mooie plaatjes maar alleen wat daar aan die horizon op ons wacht.

Wel, zo werkt het natuurlijk niet. Succes komt niet over één nacht ijs.
Een business bouwen doe je ‘for the long term’.

Je zult het moeilijke moeten doen om het makkelijk te krijgen.
Wat dat ijsbad nu te maken heeft met de weerstand op zoeken in je business, en waarom het belangrijk is dat iets moeite mag kosten, vertel ik je in deze aflevering.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

Enjoy!
XO Chanthal

PS: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschap? Boek dan hier je call.

PS 2: Meld je aan voor de gratis Level UP your Business Challenge en trek ontspannen klanten aan door de juiste strategie en mindset. Van maandag 25 oktober t/m woensdag 27 oktober.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven