PodcastE01

Introductie naar een concessie loze business #1

In deze allereerste aflevering van de Hoogvliegers Podcast neem ik je mee in mijn reis in het ondernemerschap naar hoe mijn bedrijf vandaag de dag is. Mijn oude versus mijn nieuwe manier van ondernemen. Hiermee wil ik je inspireren om ook voor jezelf inzichtelijk te maken op welke manier jij wilt ondernemen, dat je het ondernemerschap als één grote speeltuin mag zien en mag ondernemen on your own terms. Enkel van hieruit bouw je het bedrijf dat jij voor ogen hebt. Veel luisterplezier!

Meer informatie over mij en hoe je met mij kunt werken: www.chanthalhagedoorn.nl

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je meer weten?
Download hier mijn e-book Kraakheldere tips voor een succesvol bedrijf!

Laat een reactie achter