International Women's Day! - Chanthal Hagedoorn
Blog International Women's Day!

International Women’s Day!

Vandaag kijk ik met voldoening terug op de afgelopen week. Deze was vol, maar wel heel gaaf.

Zo heb ik deze week al verschillende contacten met toffe vrouwen die geïnteresseerd zijn in de Mastermind die in april start. Heb ik mijn nieuwste weggever online en had ik afgelopen donderdag een trainingsdag met deelnemers aan De vliegroute naar next-level ondernemerschap.

En het was zo vol, omdat ik die weggever al veel eerder online had willen hebben. Dus ja, ook ik haal mijn deadlines soms niet. 😉 Er kwam een kink in de kabel waardoor ik mijn prioriteiten opnieuw had te stellen. Maar het moest en zou dan perse afgelopen vrijdag allemaal online komen. Dus alle hens aan dek. Want ja het is niet alleen de weggever zelf he?

Je hebt er zo’n serie e-mails omheen te schrijven (ook wel een funnel genoemd), dat ingericht wordt door mijn VA Ingrid, de boel wordt mooi opgemaakt door mijn vaste designer Joyce (want alleen mijn saaie wordbestandjes zijn niet zo aantrekkelijk), er dient een inschrijfpagina en bedankpagina geschreven en gebouwd  te worden (door mijn webbouwer Michael) en alle koppelingen moeten werken. Ik schrijf nog een advertentietekst, foto erbij, de boel gaat naar mijn adverteerder en dan pakken zij dat verder op. En dat allemaal om 1 simpele weggever. Maar het zijn van die dingen die even moeten gebeuren en dan is dat ook weer up & running. Met mijn businessbuddie Mira had ik afgesproken dat de boel 1 maart allemaal gereed zou zijn, het is 6 maart geworden.

Wel heel fijn zo’n accountability partner, kan ik je van harte aanbevelen. 😉 Want we hebben allemaal wel eens zo’n stok achter de deur nodig.

Dan ben ik dankbaar dat ik zo’n fijn team mensen om mij heen heb. Zonder hen stond ik nu niet waar ik sta met mijn bedrijf.

En donderdag was zo’n fijne, mooie en leerzame dag. Er zitten in het businesstraject De vliegroute naar next-level ondernemerschap 10 prachtige vrouwen. Die allemaal hun plek in de markt aan het claimen zijn met een helder concept. Hun plek nog (meer) innemen. Omdat dat nu eenmaal van je wordt gevraagd wanneer je op grotere schaal wilt ondernemen.

Dat is een fantastisch proces om te mogen begeleiden en ik start vaak mijn trainingsdagen en bijeenkomsten door mijn mensen te bedanken dat ze er zijn, dat ik het nooit als vanzelfsprekend neem dat ze daar zitten. Dat ze er iets voor hebben moeten regelen, een dag vrij plannen in hun business, opvang voor de kids regelen of andere zaken opzij schuiven. Voor de goede zaak, dat zeer zeker, maar ze doen het wel.

Vandaag is het ook Internationale Vrouwendag. Elk jaar op 8 maart staat in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Er is veel om te vieren. Het feit dat ik vandaag de dag groepen vrouwelijke ondernemers begeleid is hier een van de bewijzen van.

Vrouwen zijn opgestaan. Ja, dat zijn ze toch al lang, zul je misschien denken. Maar zo gewoon is dit niet. Het mag nog veel meer. Gelijke rechten zijn er lang nog niet overal. En gelijke rechten is natuurlijk heel wat anders dan gelijk zijn aan. Dat zijn we niet. Gelukkig niet.

Laten we vieren dat we vrouw zijn vandaag. Wees er dankbaar voor. En laten we blijven strijden voor gelijke rechten. Overal ter wereld.

En wat dichter bij huis. Wat doe jij in of met je vrouw zijn? Ik weet welk voorbeeld ik wil voorleven. Voor mijn klanten. Maar vooral, voor mijn dochter.

Make every day womensday.❤️

 

PS: Dit zijn 2 manieren waarmee ik je kan helpen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf dat past bij jou. Kijk maar of er iets voor je bij zit:

  1. Luister hier mijn Hoogvliegers Podcast. En vind je het tof? Abonneer je dan gelijk en laat hier even weten wat je ervan vond, thanks! 😊
  2. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven