#45 Ik voel me ‘meh’ - Chanthal Hagedoorn
13 mei

#45 Ik voel me ‘meh’

en weet het even niet..

Misschien herken je dit gevoel?

Je voelt je wat futloos en hebt niet zoveel energie. In de ochtend dat je wakker wordt denk je ‘nou, laat mij maar liggen’. De rest van de dag voelt zwaar en het kost je moeite om productief te zijn. Laat staan om je vol enthousiasme op je marketing te storten. Stories, een post, video of podcast…? Laat maar, denk je.

Ik heb dit niet vaak, maar wel eens. Toen ik deze podcast op wilde nemen, had ik zo’n dag en besloot het met je te delen. Ik had het over allerlei andere topics kunnen hebben, maar dat voelde gekunsteld.

Daarom deze aflevering, een rauw, eerlijk verhaal over de mindere dagen in het ondernemerschap en donkere kanten, die we allemaal in ons hebben.

Ik vertel over mijn pcos, mijn cyclus (ja, ook dáár gaat het over want het heeft best impact), over wat er gebeurt als ik voor mijn gevoel niet vooruit te branden ben en hoe ik hier mee om ga.

Over schaduwkanten omarmen en je dat juist sterker maakt om ook je licht te schijnen, omdat je beide kent, durft te voelen en te laten zien.

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je de mogelijkheden bespreken om met mij samen te werken? Boek hier direct je call.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven