Help, er zit een concullega in mijn groep! #14 - Chanthal Hagedoorn
14_concullegas

Help, er zit een concullega in mijn groep! #14

Deze vraag is een van de vragen die ik vaker voorbij hoor komen van klanten of andere ondernemers die ik spreek.
Ze zeggen dan. Ik geef een challenge, webinar, workshop etc. 

En nu zit er iemand in waarvan ik weet dat ze niks bij me zal kopen want het is een concullega. Ze komt waarschijnlijk alleen maar bij me kijken. Wat moet ik hier nu mee?

Er zijn verschillende dingen die ik dan voorbij hoor komen. Je denkt dat deze concullega alleen maar komt kijken, toch niks zal kopen. Je bent soms bang dat ze er met jouw intellectueel eigendom vandoor gaan of je voelt je misschien extra onder een vergrootglas gelegd doordat er een collega expert in je groep zit.

Daarom. Tijd om dit onderwerp open te breken. Concullega’s ; wat moet je ermee? 😊

Heel veel luisterplezier!
XO Chanthal

PS 1: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met Chanthal over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschap? Boek dan hier je call: https://calendly.com/chanthal/30-minutes-call

PS 2: Meld je aan voor de gratis Level UP your Business Challenge en trek ontspannen klanten aan door de juiste strategie en mindset. Van maandag 25 oktober t/m woensdag 27 oktober: https://chanthalhagedoorn.nl/challenge/

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven