Gratis 4-daagse: Pak de regie - Chanthal Hagedoorn
Blog Pak de regie 18 nov

Gratis 4-daagse: Pak de regie

Afgelopen donderdag en vrijdag had ik voor de laatste keer mijn toppers over de vloer die in mijn next level programma Hoogvliegers zitten.

Dan ben ik zo dankbaar voor het afgelopen jaar met ze. Dan plof ik vrijdagavond, na een afsluitende borrel op de bank en denk ik terug aan wat ze allemaal hebben bereikt het afgelopen jaar.

Hoeveel mensen ze hebben blij gemaakt met hun dienst, welke gave producten er zijn ontstaan, hoe ze bijvoorbeeld webinars of challenges zijn gaan geven, of waar er losgekomen moest worden van oude patronen die niet langer dienden.

Hoe je als groep zo’n intense groei met elkaar beleeft, wat er privé speelt, welke verdrietige gebeurtenissen er zijn. De berichten van ‘yes, ik sluit de deuren, workshop vol!’ en ‘ik heb 1000 aanmeldingen voor mijn webinar, is dat veel?’ 😂 tot aan ‘ik geloof dat ik er maar mee stop, dat hele ondernemerschap’ en ‘ze willen het niet, ik ben te duur’.

🙂🙏🚀

Misschien is het herkenbaar voor je? Het komt er altijd op neer hoe je zelf bent. Zit je goed in je vel, heb je vertrouwen, heb je energie om ervoor te gaan…. of twijfel je, durf je niet goed sales te doen, krijg je bijvoorbeeld niet de juiste tone of voice te pakken of voel je je te druk? Allemaal dingen die meespelen. En ben je daarmee uiteindelijk zelf de grootste ‘bottleneck’ in je bedrijf.

Hoe waardevol is het dan om businessbuddies om je heen te hebben die begrijpen waar je mee bezig bent, hoe business werkt en je ‘upliften’ in moeilijke tijden. En die hebben we allemaal, nietwaar?

Misschien kan het bij jou ook nog wat beter. Vind je het lastig jouw bedrijf echt goed op de kaart te zetten. Er zijn zoveel zaken en dingen die je hebt te doen en kunt doen voor de groei van jouw bedrijf, dat je ergens verzandt in alle mogelijkheden. Je hebt overal een klein beetje van opgestoken, maar het echt integreren in je bedrijf is wat anders. Bovendien kom je tijd te kort om eens goed in een aantal zaken te duiken. En een plan? Ja, je hebt ooit voor jezelf iets bedacht. Maar nu het jaar bijna voorbij is moet je toegeven dat er niet veel van terecht is gekomen.

 

“A vision without a strategy remains an illusion.”

Lee Bolman

 

Nou, dat moet toch echt beter kunnen, dacht ik zo. En omdat ik weet en telkens weer opnieuw zie hoe waardevol het is om de energie van een groep te ervaren, heb ik speciaal voor jou voor jou een 4-daagse ontwikkeld.

Van 25 t/m 28 november geef ik iedere morgen een live. Ik leer je met een logische opbouw met praktische korte opdrachten hoe jij tot een simpel en duidelijk plan voor jezelf komt. Zodat jij exact weet welke acties jij hebt te doen om je bedrijf te laten groeien in 2020. Zonder een concreet en haalbaar plan is jouw bedrijf stuurloos. Dan heb je geen duidelijke focus, weet je niet waar je naartoe aan het werken bent en wat je op maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse basis hebt te doen. Met als resultaat dat je onvoldoende verkopen hebt.

Werken vanuit een duidelijk plan heeft voor mijn bedrijf zoveel opgeleverd. In drie jaar tijd is mijn bedrijf ontzettend gegroeid en heb ik me gerealiseerd dat ik eerder veel omzet heb laten lopen. Ik deed van alles en werkte hard, maar het overkoepelende plan ontbrak. Ik had geen duidelijk inzicht in mijn aantallen en ratio’s, laat staan een duidelijke strategie. Dit resulteerde dat ik druk was, maar met achteraf gezien niet altijd de juiste dingen. Bovendien was ik altijd bezig om te bedenken wat ik nu weer moest doen om klanten aan te trekken. Vanaf het moment dat ik ging werken vanuit een duidelijk plan en een strategische route, ging het stromen in mijn bedrijf en groeide mijn omzet. Na verloop van tijd kon ik zelfs daar wat op leunen, wat me ruimte gaf om andere zaken in mijn bedrijf te ontwikkelen.

Ik weet dat jij ook een harde werker bent. Dat je wilt dat je bedrijf slaagt en er voldoende inkomsten zijn om een goed leven op te bouwen. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe jij nu jouw business aanvliegt. Als je dit met me wilt delen heel graag, dat kan door een reactie onderaan dit bericht te plaatsen.

Met een duidelijk plan en een zekere mate van actiegerichtheid gaat jou het ook lukken. Dit is niet de zoveelste challenge die je enkel aanmoedigt. Ik vertel je wat werkt. Jij rekent af met je gedoe, gaat aan de slag en pakt hiermee de regie voor jouw bedrijf.

Doe daarom nu mee met de gratis 4-daagse online training ‘Pak de regie’. Meld je hier aan.

Dan zie ik je graag maandag 25 november, samen met heel veel andere ‘businessbuddies’ in de groep!

 

PS: Deze aanbieding is niet meer actief. Dit zijn 2 manieren waarmee ik je anno 2022 kan helpen bij het door ontwikkelen van een succesvol bedrijf dat past bij jou. Kijk maar of er iets voor je bij zit:

  1. Luister hier mijn Hoogvliegers Podcast. En vind je het tof? Abonneer je dan gelijk en laat hier even weten wat je ervan vond, thanks! 😊
  2. Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waarde omslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven