Gevalletje schuldgevoel #32 - Chanthal Hagedoorn
Gevalletje schuldgevoel 32

Gevalletje schuldgevoel #32

Ik boekte vorige week een reis naar Ibiza. Voor een retraite. Voor me, myself and I.

Nu had ik hier op voorhand een schuldgevoel over.

In mijn hoofd had ik gedachten zoals;

Kan ik wel een week van huis weg en alles aan mijn man overlaten?
Moet ik dit geld niet gebruiken om samen met mijn gezin op vakantie te gaan?

Op Instagram schreef ik er een post over en ik kreeg hierop veel reacties, zowel onder de post als in mijn dm, variërend van dat ik vooral moest gaan en het mezelf moest gunnen, maar ook dat het zo herkenbaar was.

Zoveel mensen die de spagaat tussen moederschap en ondernemerschap voelen.

Bestaat er zoiets als reële en irreële schuldgevoelens? En hebben we niet vaak een oneerlijk en onrealistisch beeld van schuldgevoelens? Want schuld is vaak aangeleerd en komt voort uit opgelegde normen en waarden.

De hoogste tijd om dit thema eens verder uit te diepen in deze podcast. Ik ben heel benieuwd wat je eruit haalt voor jezelf. Deel je het met me in een Insta dm?

 

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Let’s fly!

Liefs,
Chanthal

 

  • Wil je meer vervulling en winst in je business ervaren door het creëren van een definitieve waardeomslag in je positionering en mindset en nu echt doorgroeien in 2022? Boek dan hier je call met me voor mijn jaarprogramma.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven