De enige manier om meer impact te maken #18 - Chanthal Hagedoorn
De enige manier om meer impact te maken

De enige manier om meer impact te maken #18

In marketing gaat het niet om de vorm of het middel. Of je nou een YouTube kanaal, een tik tok maakt of volop op Instagram zit.

Het gaat er om of je een echte diepe connectie kan maken met jouw ideale klant.

De vorm is slechts de trein waar je op zit. En hoewel het heel handig is om een zogenaamd treintje, een strategie te hebben, kun je alleen maar meer impact creëren als je echt weet wie je aan het helpen bent en welke persoon jij specifiek verder brengt.

Om hiermee tot een next level van ondernemen te komen, om meer impact te maken in de wereld van jouw klant.

Is mijn visie kan dit alleen wanneer je die diepe connectie met jezelf voelt.

We dwalen hiervan af, door allerlei oorzaken.

En niets menselijks is mijn vreemd, he? Toch zul je door authentiek te ondernemen (ik heb niet zoveel met het woord authentiek maar het dekt wel de lading) het meeste bereiken en op die diepere laag van vervulling uitkomen. Dit werkt twee kanten op. Voor je klant, én voor jezelf.

Vraag je je wel eens af hoe je nu meer impact kan maken, meer echte resultaten kunt creëren, meer jij in je business kan stoppen en hiermee ongeremd kan doorgroeien in je bedrijf?

Dan is deze podcast voor jou.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

En meld je je zeker aan voor mijn Level UP your business challenge van 25 – 27 oktober, om dit in praktische zin door te vertalen naar de groei van jou en je bedrijf.

XO Chanthal

PS: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschap? Boek dan hier je call.

PS 2: Ben je klaar om een deep dive te maken in jouzelf en je business, omdat je een diepere impact wil maken voor jouw klanten en jouw bedrijf naar een next level wilt tillen? Doe dan mee met de gratis Level UP your Business Challenge! Van maandag 25 oktober t/m woensdag 27 oktober.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven