8 must knows voor je marketing #17 - Chanthal Hagedoorn
Chanthal 8 marketing must knows

8 must knows voor je marketing #17

Yes! De 17e aflevering van de Hoogvliegers business podcast staat alweer voor je klaar. In deze aflevering neem ik je mee in 8 must knows voor je marketing.

Je kan natuurlijk zoveel online vinden over marketing en ook over de middelen die je hiervoor kunt inzetten, in de basis blijven er echter een aantal basiselementen enorm belangrijk. En deze elementen zijn goed om te weten en duidelijk voor jezelf te hebben.

Ik kan hier honderduit over praten en als ik even doorga ook misschien wel tot 100 punten komen, maar om de tijdsduur van deze aflevering toch enigszins te beperken houd ik het vandaag bij een overzichtelijke 8 punten.

Dit gaat dus niet zozeer over die middelen, maar juist over wat is nu goed om te delen, waar dien je nu op te letten in je communicatie en welke acties passen nu bij de verschillende fases van bedrijfsgroei.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je mij laat weten wat jij hieruit haalt voor jezelf en jouw business!
XO Chanthal

PS: Ben je geïnspireerd om door te groeien met je business en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij over het business jaartraject De vliegroute naar next level ondernemerschap? Boek dan hier je call.

PS 2: Meld je aan voor de gratis Level UP your Business Challenge en trek ontspannen klanten aan door de juiste strategie en mindset. Van maandag 25 oktober t/m woensdag 27 oktober.

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven