#70 Om succesvol te kunnen zijn... - Chanthal Hagedoorn
70

#70 Om succesvol te kunnen zijn…

dien je oké te zijn met juist het tegenovergestelde van wat je wilt

Als ondernemer wil je doorgroeien met je bedrijf en verlang je naar meer succes.

Dit kan in allerlei vormen zijn. Je wenst bijvoorbeeld meer volgers op je sociale media, je wilt graag meer ideale klanten aantrekken, meer flow in je business of meer vrijheid ervaren. Allemaal heel logische dingen.

We zijn dol op manifesteren om te mogen creëren en aan te trekken, maar het is nog veel krachtiger om te mogen ontvangen wat er naar je toekomt om succesvol een bedrijf te leiden.

Je hebt hierbij oké te leren zijn met de volledige range van ontvangen, het leuke maar ook de shitty things. Je zult hierbij vaak eerst het tegenovergestelde ontvangen van wat je wilt.

Dat is waar deze podcast over gaat. Zodra je ‘ja’ kunt zeggen tegen deze volledige range, zal je succes op grotere schaal gaan aantrekken.

In de podcast noem ik mijn gratis online training ‘Slim ondernemen met een superstrategie‘ die ik op 14 maart a.s. geef. De training geef ik op regelmatige basis dus mocht je deze podcast later pas luisteren, er volgen nieuwe data. Meld je hier aan: www.chanthalhagedoorn.nl/webinar/

Ook vertel ik over het Reconnect to Soul & Business Retreat dat van 12-15 juni plaatsvindt in Limburg. Je kunt je nu nog aanmelden voor een early-bird tarief.

Veel luisterplezier!

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

>Volg me hier op Instagram
>Volg me hier op Linkedin

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven