#68 Mijn reflectie over 2022 - Chanthal Hagedoorn
68

#68 Mijn reflectie over 2022

Op 28 december blikte ik terug op het afgelopen jaar.

Dacht ik in 2021 al voldoende los gelaten te hebben, bleek ik in 2022 amper half way te zijn. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van ruimte maken, persoonlijke ontwikkeling en mijn waarheid vinden.

Wat die waarheid voor mij en mijn business inhoudt, vertel ik je in deze episode.

Want ik heb ‘m gevonden, al klinkt dit wat hoogdravend. Het betekent een nieuwe richting binnen mijn bedrijf voor 2023 waar ik super enthousiast over ben. Er komt een nieuw programma en een nieuwe naam voor deze podcast!

Ik vertel het je in de podcast. Blik je met me mee terug?

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

• In de podcast vertel ik je ook over mijn speciale Deep Dive Jaarplan Meeting op dinsdag 10 januari 2023 van 10:00 – 12:00 uur. Meld je nu aan met €100,- korting en stel samen met mij jouw intenties en doelen voor 2023 en vertaal dit naar een kloppend businessplan.
• Meld je nu alvast aan voor de wachtlijst voor het Reconnect to Soul & Business Retreat in juni 2023. Je wordt dan als eerste geïnformeerd wanneer de deuren open gaan en maak je gebruik van een fijne early-bird.
• Wil je de mogelijkheden bespreken voor business om met mij samen te werken in 2023? Boek hier direct je call.
• Wil je reageren of heb je een vraag? Stuur me een DM op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven