#67 Black Friday – wel of niet? - Chanthal Hagedoorn
67

#67 Black Friday – wel of niet?

De een vindt het verschrikkelijk en kijkt er heel vies bij. De ander is lyrisch en ziet het als een extra verkoopmoment dat door de media enorm geboost wordt.

In ieder geval zie ik vaak ieder jaar dat de discussie over Black Friday & Cyber Monday weer los barst. Is het nou een slim idee om hier aan mee te doen of niet?

Er wordt door tegenstanders gezegd; “Je gooit jezelf te grabbel als je flinke korting geeft en zo trek je geen ideale klanten aan”. Aan de andere kant kun je door deze mindset ook heel veel omzet laten liggen.
Mijn visie is wat genuanceerder en ik zie het niet zo zwart-wit.

In deze podcast vertel ik je hoe ik hier tegenaan kijk, over het geven van korting in het algemeen en mijn visie op landelijke of in dit geval wereldwijde acties waar volop media aandacht voor is. Want dit doet namelijk wel degelijk iets in ons brein.

Ook vertel ik je als je besluit om wel een (Black Friday) actie te doen, wat handig is om te doen in aanloop naar je aanbod.
Nu ben je vast nieuwsgierig of ik een Black Friday Deal heb. En die heb ik. Wel drie!

Hier komen ze:

1. Met de 4 daagse online training ‘De kracht van zichtbaarheid’ leer je precies hoe je jezelf en jouw bedrijf op de kaart zet, op een authentieke manier zonder trucjes. Je neemt je plek in op een manier dat past bij jou en hebt helder welke acties je moet doen. Nu voor slechts €37,-
https://www.chanthalhagedoorn.nl/de-kracht-van-zichtbaarheid/

2. Online programma ‘De vliegroute naar een succesvol bedrijf’. Met dit programma leg je in 3 maanden met 11 modules een superstevige fundering van jouw (online) bedrijf. Nu voor slechts €500,-https://www.chanthalhagedoorn.nl/yes

3. Ook staan de deuren nog open voor het Reconnect to Soul & Business Retreat dat van 12 t/m 15 december plaats vindt. Een transformationeel retreat dat je opnieuw verbindt met je diepste zelf en jouw bedrijf om te kunnen doen, zijn en ownen waar je hart van in de fik gaat. T/m 30/11 betaal je €1950,- voor 3,5 dagen full board, eigen kamer en alle sessies.
https://www.chanthalhagedoorn.nl/business-retreat/

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

Wil je een matchcall met me inplannen voor een mogelijke samenwerking? Dat kan hier.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven