#66 3 redenen waarom je op dit moment niet bereikt wat je zou willen bereiken - Chanthal Hagedoorn
66

#66 3 redenen waarom je op dit moment niet bereikt wat je zou willen bereiken

Je mindset bepaalt welk resultaat je kunt bereiken. Al weet je alles van marketing en sales, maar als je diep van binnen de overtuiging hebt dat je het niet waard bent of het asociaal is, zul je nog steeds geen volwaardig tarief voor je diensten durven vragen.
Daarom is persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk en werk ik met al mijn klanten aan mindset en persoonlijk leiderschap.

Zonder jezelf te ontwikkelen, zul je nooit op het punt komen waar je wilt staan. Je bereikt wat je gelooft dat mogelijk is en als je de drang voelt om er vol voor te gaan.

In deze podcast neem ik je mee in drie redenen die ik vaak tegenkom bij ondernemers waardoor ze het lastig vinden om door te breken naar hun next level.

Op het einde van de podcast deel ik over mijn Reconnect to Soul & Business Retreat dat van 12 t/m 15 december plaats vindt. Klik op de volgende link voor meer informatie en aanmelden: https://www.chanthalhagedoorn.nl/business-retreat/

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

Wil je een matchcall met me inplannen voor een mogelijke samenwerking? Dat kan hier.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven