#58 Over feminiene versus masculiene energie in het ondernemerschap. - Chanthal Hagedoorn
2

#58 Over feminiene versus masculiene energie in het ondernemerschap.

In gesprek met Carien van Lankeren Matthes

Deze podcast ga ik in gesprek met oudklant Carien van Lankeren Matthes. Maar ze is meer dan dat voor mij, want inmiddels zijn we ook vriendinnen en is ze mijn partner in mijn business retreats.
Carien is nu 2,5 jaar ondernemer en is haar praktijk waarin ze werkt als Body & Soul Worker, gestart nadat ze zelf een langdurig revalidatie traject heeft doorlopen na een ernstig auto ongeluk.

Ze zegt hierover zelf dat ze lange tijd ver van haar lijf en gevoelswereld verwijderd was. Dit is haar grootste inspiratie en drive geweest voor haar huidige praktijk.

Carien werkt met lichaamsgerichte sessies om weer meer in contact te komen met je lijf, voelen en emoties en meer in lijn te kunnen leven en zijn met je ‘true nature’. Door fysieke aanraking laat ze haar klanten voelen wat er te voelen is, en daar zit een ongelooflijke informatie in.

Ze zegt daarover: “Je lijf is een database van alle ervaringen die je opdoet in je leven, en we zijn zo gemaakt dat we zo goed mogelijk kunnen functioneren. Als er iets rots gebeurt in je leven komt je overlevingsmechanisme in werking zodat je wat er gebeurt kunt ‘handelen’, maar dat wil niet zeggen dat het ‘event’ dan is verwerkt. Je lijf slaat dit op en parkeert dit ergens tijdelijk.
Door aanraking kan deze emotie alsnog ruimte krijgen en verwerkt worden.”

Een open gesprek over hoe ons lijf zo graag dienstbaar wil zijn voor ons maar we zo vaak niet luisteren naar ons lijf, wat het ons vertelt en welke antwoorden er daar liggen over zoveel verschillende vraagstukken.
Maar ook hebben we het over hoe wij aan kijken tegen feminiene versus masculiene energie in het ondernemerschap en hoe dit in te zetten.

Luisteren maar!

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je Carien volgen op Instagram, dat kan hier: https://www.instagram.com/carien_van_lankeren_matthes/
En op haar website heeft ze een fijne bodyscan voor je klaar staan die je gratis kunt downloaden: https://carienvanlankerenmatthes.com/

Wil je de mogelijkheden bespreken om met mij samen te werken, voor het Business Retreat voor dit najaar, het 6 maanden traject voor ondernemers die toe zijn aan groei of voor mijn 1:1 Open Up Mentorship? Boek hier direct je call.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven