#57 “Gedraag je als de gids en niet als de held op je website” - Chanthal Hagedoorn
1

#57 “Gedraag je als de gids en niet als de held op je website”

In gesprek met strategisch webdesigner Cheryl Porcelijn.

Deze podcast ga ik in gesprek met oud klant Cheryl Porcelijn en inmiddels ben ik ook al geruime tijd naar volle tevredenheid klant bij haar.

Cheryl is strategisch webdesigner en weet alles over hoe je jouw website zo strategisch mogelijk kan inrichten en je website hiermee daadwerkelijk ondersteunend is aan de doelen die jij voor ogen hebt.

Ze onderneemt al vanaf haar studietijd en heeft nooit in een loondienstfunctie gewerkt, iets dat ze ook totaal niet ambieert.

Een ondernemer die zegt dat social media niet haar no1 strategie is, wat ik enorm verfrissend vind. Wel gaat ze voor persoonlijk contact en netwerken. Hoe ze dit doet hoor je in de podcast.
Wat voorop staat is dat ze haar klanten simpelweg retegoed helpt en deze de beste ambassadeurs voor haar blijken te zijn.

Het gesprek gaat over doorbouwen op je pad, niet opgeven, hulp inschakelen als je zaken niet weet, over depressies en innerlijk werk doen, de bindweefselaandoening Ehlers-Danlos syndroom die Cheryl heeft en heel veel uitproberen om erachter te komen wat werkt en niet werkt voor je.
Cheryl gaat haar droom achterna om binnen vijf jaar de allerbeste internationale opleiding voor strategisch webdesigners neer te zetten en inmiddels draait de eerste pilot.

Daarbij deelt ze natuurlijk uitgebreid haar visie op webdesign en vertelt ze de absolute do’s en
don’ts voor op je website.

Een boeiend en eerlijk gesprek over hoe je steeds verder komt in je bedrijf door juist ook jezelf als mens te ontwikkelen en je hierdoor ook het grotere succes wat je nastreeft, daadwerkelijk kan dragen.

Wil je Cheryl en haar bedrijf CPrecision volgen, dat kan hier op Instagram: https://www.instagram.com/cherylporcelijn/
En dit is haar website: https://www.cprecision.nl/

Ik wens je heel veel luisterplezier!

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je de mogelijkheden bespreken om met mij samen te werken, voor het Business Retreat voor dit najaar, het 6 maanden traject voor ondernemers die toe zijn aan groei of voor mijn 1:1 Open Up Mentorship? Boek hier direct je call.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven