#56 In gesprek met klant Mildred Romkes - Chanthal Hagedoorn
4

#56 In gesprek met klant Mildred Romkes

over haar groei als ondernemer in mijn jaartraject

Mildred Romkes is Slaapcoach en helpt moeders waarvan het kindje niet (door)slaapt. Ze is nu negen maanden mijn klant in mijn jaartraject.

We gaan in gesprek over hoe ze mijn begeleiding ervaart en hoe haar reis als ondernemer is geweest.

In deze podcast vertelt Mildred je hoe ze haar bedrijf is gestart (niet vanuit het idee: en nu start ik mijn eigen bedrijf!) en wat haar unieke visie is over hoe je kinderen kan helpen met slapen.

Ze is hiermee zeker geen standaard Slaapcoach, deze functietitel doet eigenlijk geen recht maar dat vertelt ze zelf in de podcast. Ook heeft ze geen standaard methode of trucje maar een geheel eigen visie op je kindje helpen met slapen.

We zoomen in op de strategieën die Mildred inzet om klanten aan te trekken, hoe zeer ze echt is afgestemd op haar ideale klant en hierdoor als een malle content maakt, maar dit ook leidend laat zijn in de wijze en vorm waarop ze haar aanbod delivert aan haar klant.

Een podcast, die je zeker moet luisteren als je een kindje hebt dat niet goed slaapt 😉. Maar vooral een heerlijk gesprek is tussen twee ondernemers over groeistrategieën, een fanbase opbouwen, SEO, dat content toch key is, het omgaan met tegenslagen zoals een gehackt account en andere ups & downs.

Wil je Mildred en haar bedrijf Liefde van een Moeder volgen, dat kan hier op Instagram: https://www.instagram.com/liefdevaneenmoeder.nl/
En dit haar website: https://liefdevaneenmoeder.nl/

Veel luisterplezier!

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je de mogelijkheden bespreken om met mij samen te werken, voor het Business Retreat voor dit najaar, het 6 maanden traject voor ondernemers die toe zijn aan groei of voor mijn 1:1 Open Up Mentorship? Boek hier direct je call.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven