#46 Waarom ik hypnotherapie inzet.. - Chanthal Hagedoorn
podcast 46

#46 Waarom ik hypnotherapie inzet..

Voor de groei van mijn klanten.

Er is een misvatting dat als je mensen zakelijk helpt groeien, dit vooral dient te gebeuren op een rationele wijze.

Maar het rationele denken helpt je niet altijd verder. Als dit zo zou zijn, zou het betekenen dat alles wat zich in je bewuste denken afspeelt, kan veranderen en alles in jouw leven naar je hand zou kunnen zetten.

De praktijk vertelt iets anders.

Veel ondernemers kunnen prima bedenken wat goed zou zijn om te doen als volgende stap of vinden het misschien zelfs stom dat ze iets nog nalaten te doen. Dit weten, betekent lang niet altijd dat hiermee ook de gewenste verandering of beweging komt.

Je oplossing op een probleem ligt echter vaak verscholen op een plek waar je normaal gesproken niet zomaar toegang tot hebt. Namelijk in jouw onbewuste.

Well, hello hypnose!

Met hypnose communiceer je directer met het onbewuste brein.

En nee, hypnotherapie is zeker geen wondermiddel, maar het werkt ontzettend simpel, krachtig en effectief op zaken die je niet langer dienen of die je belemmeren in je verdere groei.

Ik zet het in als ondersteuning in mijn businesstrajecten voor klanten en ik zie hierdoor de meest mooie transformaties voor mijn ogen gebeuren.

Je onbewuste brein is namelijk voor 90% in the lead. Tijd om iets meer credits te geven aan dat slimme onbewuste van jou.

Na het luisteren van deze podcast weet je waarom ik zo graag hypnotherapie inzet voor mijn klanten, wat hypnotherapie nu wel én niet is (want er bestaan nogal wat misverstanden over), wat het voor je kan betekenen en hoe het op dagelijkse basis al volop wordt ingezet in marketing, de media en politiek.

Luister hier via iTunes

Luister hier via Spotify

 

Wil je de mogelijkheden bespreken om met mij samen te werken? Boek hier direct je call.

Volg me hier op Instagram: @chanthalhagedoorn.nl

Liefs, Chanthal

Chanthal Hagedoorn

De coach voor ondernemers die zichzelf vanuit een kloppende positionering en strategie plek in de markt willen geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven