Gratis webinar - Chanthal Hagedoorn

Gratis webinar

[datum invullen]

Meld je aan voor de gratis masterclasses. Deze vinden plaats op donderdag 9 maart, vrijdag 10 maart en zondag 12 maart.

Je inschrijving geldt voor alle masterclasses.

Mocht je onverhoopt op 1 van de dagen verhinderd zijn, ontvang je een replay van me.

De masterclasses vinden plaats van maandag 10 oktober t/m woensdag 12 oktober. Ik geef 3 dagen lang een online masterclass waarin ik je alles vertel over het bouwen van een succesvol bedrijf. Je krijgt iedere dag een korte opdracht van me en als je wilt kun je connecten en delen met andere toffe ondernemers in de community Businessplatform voor Hoogvliegers.

Indien je er onverhoopt een keer niet live bij kunt zijn, is dat geen probleem. Je ontvangt elke dag een opname van de masterclass. Deze blijft 48 uur beschikbaar.

Bird on top of the world CH

"NO ONE ELSE CAN TAKE YOUR PLACE. IT’S YOU THAT HAS TO DO IT."

Wat anderen zeggen

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest. Ik heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij de kern van je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: de kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

carien

Chanthal

Ik ben Chanthal, Business & Transformatie Coach. Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie. ‘Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, werken aan je mindset, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Met verschillende businessprogramma’s, zowel online als offline, bepaal ik samen met mijn klanten de juiste vliegroute voor aanbod, positionering en verkoop. We werken aan mindset, leiderschap en strategie. Voor mij is werken met plezier en vertrouwen erg belangrijk. Daarom ben jij altijd mijn uitgangspunt. Wanneer je aan alles merkt dat het nu tijd is om door te groeien en hiervoor de juiste route wilt bepalen. Dán ben je bij mij aan het juiste adres.

Chanthal Hagedoorn

Na het volgen van de Level UP masterclass 3-daagse:

  • Weet je hoe je jouw unieke ik door kan vertalen in je bedrijf.

  • Hoe sales werkt en je jouw waarde zo goed mogelijk kan overbrengen, op een manier die bij jou past en prettig voelt.

  • Wat je absoluut niet moet doen om klanten aan te trekken.

  • Hoe je jezelf kunt onderscheiden door een kloppende positionering.

  • Weet je wat een goed businessmodel voor jou is.

  • Snap je wat ervoor nodig is om met jouw (online) bedrijf goed in business te zijn en wat je als eerste hebt te doen.

  • Laat jij je echt niet langer tegenhouden (door wat dan ook) om jouzelf en je boodschap te laten zien

  • Breek je door naar jouw next level!

Dit zijn niet zomaar 3 masterclasses. Ik heb deze met zorg voor je samengesteld en ik tune tijdens de masterclasses nog in op wat ik denk wat er nodig is, in het moment. Ik geef je een kijkje in mijn bedrijf en deel mijn meest eerlijke learnings met je. Ik vind het geven van masterclasses altijd superfun om te doen. Ik geef je een bak aan inspiratie, kennis en energie mee én mag je me jouw vragen stellen!

challenge 2

Doe je mee?

De Leading From Within masterclass 3-daagse is op 9, 10 en 12 maart. Je ontvangt achteraf een opname.

© Chanthal Hagedoorn Coaching 2023 | algemene voorwaarden

Scroll naar boven