Verjaardag - Chanthal Hagedoorn
Verjdagskadootjes Chanthal

IK BEN JARIG EN IK TRAKTEER

Daarom heb ik 6 toffe deals voor je klaargezet. Gewoon omdat het kan en ik wel zin in een feestje heb met jou! 😊 De deals hieronder variëren van gratis tot 1950 euro, van eenmalige losse online trainingen tot een meerdaags retreat op locatie en van strategie tot innerlijk werk. Kijk wat jou aanspreekt – het is hiermee ook jouw feestje! Let wel, het zijn allemaal bijzondere deals waarvoor de prijs normaal gesproken hoger is (m.u.v. de gratis cadeautjes). Alle deals zijn geldig van 14 – 21 april. 
Ik kijk ernaar uit om je in één van mijn trainingen te ontvangen. Feest je met me mee?!

Verjdagskadootjes Chanthal
1

RECONNECT TO SOUL & BUSINESS RETREAT

12 - 15 juni 2023 | Limburg (Nederland)

Een transformationeel retreat dat je opnieuw verbindt met je diepste zelf en jouw bedrijf om te kunnen doen, zijn en ownen waar je hart van in de fik gaat.

Lees hier alle info over het businessretreat

Nu van €2250,-
voor €1950,-
(Excl. BTW)

 
2

DE VLIEGROUTE NAAR EEN SUCCESVOL BEDRIJF

(3 maanden online programma)

Voor dienstverlenende ondernemers die klaar zijn voor snellere groei en alles willen leren over het bouwen van een succesvol (online) bedrijf.
Met 11 modules voor de meest stevige fundering van jouw bedrijf + begeleiding en feedback van Chanthal.

Lees hier alle info over het 3 maanden programma

Nu van €750,-
voor €500,-
(Excl. BTW)

4

Mijn kraakheldere tips voor een succesvol bedrijf

Gratis E-book

Je wilt als ondernemer graag veel mensen helpen met jouw producten en diensten. Je hebt je website online, je probeert van alles. Maar hoe vaak je ook uit het raam staart, je ziet nog altijd niet die rij klanten voor je deur staan. Hoe kan het nu dat het bij anderen heel makkelijk lijkt te gaan?
Niet! Het gaat niet makkelijker bij ze. Wel doen succesvolle ondernemers dingen anders en slimmer dan jij. Het geheim zit in de marketing!

In dit e-book vertel ik je de 9 dingen die je als ondernemer hebt te doen om klanten aan te trekken.

3

BUSINESS VISUALISATIE

In deze visualisatie neem ik je actief mee op reis in jouw binnenwereld, naar jouw eigen gedachten, beelden en gevoelens die je hebt met betrekking tot jouw bedrijf.
Deze visualisatie zorgt ervoor dat je tot in je diepste kern verbonden voelt met jezelf en geeft je telkens weer antwoorden voor je bedrijf of welke richting je op hebt te gaan.
Je voelt je krachtig, gedragen en weet van hieruit keuzes en acties te nemen voor je bedrijf die van binnenuit jou komen. Dat levert altijd de meest krachtige en aantrekkelijke jij op wat direct een positieve invloed heeft op jouw zichtbaarheid, groei en focus.

Je houdt onbeperkt toegang tot de businessvisualisatie.

Nu van €35,-
voor €25,-
(Excl. BTW)

5

Gratis online masterclass

De 7 strategische en mindset stappen voor een succesvol (online) bedrijf. 18 of 21 april

Ontdek hoe je als dienstverlenende ondernemer via een (online) strategie die bij jou past consistent klanten aantrekt.

Voor een succesvol bedrijf zul je niet enkel praktische en strategische kennis tot je moeten nemen, maar ook te groeien in mindset en leiderschap. Als je deze drie pijlers combineert, heb je goud in handen.

In deze masterclass vertel ik je in 7 heel heldere stappen precies hoe je dit kunt toepassen binnen jouw bedrijf, zodat jouw bedrijf straks uitpuilt met toffe klanten.

In mijn masterclasses geen bla, bla verhaal en ook geen ellenlange introductie over mijzelf. We gaan gelijk de diepte in. Je krijgt 2 uur absolute waarde van me waarvan jij gelijk in actie wilt komen. 😊

Na afloop ontvang je een opname die 48 uur terug te kijken is.

6

Sales From The Heart

Live online Masterclass 9 mei van 10:00 – 12:00 uur [je ontvangt achteraf een opname]

In deze LIVE masterclass leer ik jou alles over hoe je sales kan toepassen op een manier die niet sleezy voelt maar gericht is verbinding.

Ik vertel in je in deze masterclass alles over hoe deze verbinding start vanaf het allereerste contactmoment of kennismaking met jouw bedrijf. Wat je kunt doen in dit proces en ook wat je liever niet doet. Hoe blijf je zo dicht mogelijk bij jezelf en kun je klanten aan jou binden die een absolute match zijn.

Ook vertel ik je heel praktisch met welke zaken je rekening hebt te houden qua online promotie, zoals hoeveel tijd van te voren nu starten, hoe vaak heb je iets te delen en met welke ratio’s heb je ongeveer rekening te houden.

Na deze masterclass draai jij je hand niet meer om voor sales, want sales op mijn heartdriven wijze is fun!

De meeting is via zoom. Je kunt mij je vragen stellen of jouw praktijkcases voorleggen.
Kun je er niet live bij zijn maar wil je wel graag de masterclass volgen? Schrijf je dan gewoon in, je ontvangt achteraf de opname die je tijdelijk terug kunt kijken.

Nu van €47,-
voor €27,-
(Excl. BTW)

chanthal hagedoorn

Chanthal Hagedoorn

High-Level Business Mentor

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen met trauma begeleidde. Sinds 2017 zet ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te bouwen. Hier heb ik inmiddels honderden vrouwen mee mogen inspireren en helpen, in verschillende programma's & businessretreats. 

'Goed, beter, best' is mijn motto. Ik houd van 'gaan met die banaan'. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is, komt je bedrijf nooit van de grond. Ik houd van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken. Vaak zit er een veel grootser concept in jou en is er veel meer mogelijk dan je nu ziet.

Wat anderen zeggen over Chanthal

Suzanne Brand - van der Werf

Zelf mijn succes bepalen “Door de samenwerking met Chanthal heb ik zoveel geleerd. Wie mijn ideale klant is, wat de wereld van online marketing inhoudt, het effect van social media op mijn klanten. Ook heb ik geleerd waar ik me wel of niet prettig bij voel, waar mijn kracht en mijn zwakte liggen en dat ik ook dingen mag uitbesteden. Ik realiseer dat ik zelf mijn succes kan bepalen. Chanthal is voor jou de persoon, wanneer je graag op authentieke wijze jouw bedrijf wilt starten of door ontwikkelen. Ze doet wat nodig is.” 

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een online training: De kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

© 2018-2023 CHANTHAL HAGEDOORN | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING

Scroll naar boven