De 7 strategische en mindset stappen voor een succesvol bedrijf

Gratis online Masterclass

De 7 strategische en mindset stappen voor een succesvol (online) bedrijf.

Ontdek hoe je als dienstverlenende ondernemer via een (online) strategie die bij jou past consistent klanten aantrekt. Meld je aan:

Na afloop ontvang je een opname die 48 uur terug te kijken is. 

chanthal hagedoorn
Chanthal Hagedoorn

Heel veel ondernemers starten enthousiast hun bedrijf maar lopen gaandeweg toch tegen van alles aan. En weet je, dat is hartstikke logisch want bij het bouwen van een bedrijf komt er veel op je af.

Je hebt namelijk tig verschillende petten op in je bedrijf, hebt allerlei keuzes te maken en ondertussen probeer je jezelf goed zichtbaar te maken. Er zijn dagen dat het best lekker gaat, maar om nou te zeggen dat het onderaan de streep ook echt wat oplevert… dat kan beter.

Je komt er al snel achter dat goed zijn in je eigen vak niet voldoende is, maar je ook goed hebt te zijn in het ondernemersvak. Je hebt marketing en sales in te zetten maar je hebt nooit echt goed geleerd hoe dat werkt. Zeker in de huidige markt, die best vol is, dien je jezelf te onderscheiden als je voldoende klanten wilt aantrekken en een succesvol (online) bedrijf wilt bouwen.

Je probeert van alles, maar als je eerlijk bent zijn dit losse flodders en heb je nog niet de strategieën gevonden die voor je werken. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat je jouw strategie gaat vinden waarop je kan doorbouwen met je bedrijf, maar speelt jouw mindset als ondernemer een net zo grote rol dat bepaalt of je (een groter) succes kan aantrekken en dragen.

Daarom is het belangrijk dat je bij het bouwen van jouw bedrijf alles leert over strategie, marketing en sales. Maar ook jouw eigen angsten, twijfels en mindfucks onder ogen komt.

Je hebt te leren wat je hebt te doen, zoals hoe je jouw ideale klant aanspreekt, een strategisch aanbod bouwt, jezelf zichtbaar maakt en goed leert verkopen.

Je kunt deze praktische kennis en vaardigheden vaak alleen maar goed toepassen vanuit de juiste mindset.

Dat je je niet tegen laat houden om je aanbod vaak genoeg te vertellen omdat je denkt 'to salesy' te zijn. Of eerst urenlang achter de tekentafel blijft zitten omdat je aanbod in jouw ogen niet perfect is. Of je twijfelt of je datgene wat je beloofd wel waar kunt maken.

Allemaal zaken waarop je (vaak onnodig) vertraagt en uitstelt.

Precies hierom richt ik me altijd op de drie pijlers strategie, mindset en leiderschap. Als je deze drie pijlers combineert, heb je goud in handen.

In deze masterclass vertel ik je in 7 heel heldere stappen precies hoe je dit kunt toepassen binnen jouw bedrijf, zodat jouw bedrijf straks uitpuilt met toffe klanten.

In mijn masterclasses geen bla, bla verhaal en ook geen ellenlange introductie over mijzelf. We gaan gelijk de diepte in. Je krijgt 2 uur absolute waarde van me waarvan jij gelijk in actie wilt komen. 😊

A vision without a strategy remains an illusion - Lee Bolman

WAT JE ONTDEKT TIJDENS DEZE MASTERCLASS

 • Hoe je niet meer hoeft te hopen op klanten, maar grip krijgt op je inkomen.

 • Wat alle succesvolle ondernemers doen en toepassen in hun bedrijf, zodat ze niet hoeven te leuren om klanten maar deze graag met ze willen werken.

 • Dat je een strategie kunt inzetten op zoveel zaken meer in je bedrijf, zoals je concept & positionering en social media, dat zorgt voor helderheid, rust en een laserscherpe focus.

 • Wat bij één van mijn klanten zorgde voor een mega doorbraak zodat ze veel meer klanten ging aantrekken.

 • Hoe ik in 2 jaar tijd mijn omzet verdubbelde door te werken via mijn superstrategie, terwijl ik totaal niet technisch ben.

 • Wat je vooral niet moet doen als je klanten wilt aantrekken. En hey, 80% van de ondernemers doet dit onbewust.

 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je ondanks angsten en twijfels toch voldoende in actie komt en jouw doelen behaalt.

En heb je vragen voor me? Ik beantwoord ze persoonlijk in de Q&A. De vragen kun je anoniem stellen (ik zie jou niet in beeld).

Chanthal Hagedoorn

WANNEER MOET JE DEZE MASTERCLASS ECHT VOLGEN?

 • Als je een (startende) VA, fotograaf, webdesigner, coach, therapeut, psycholoog, marketeer of andere dienstverlenende ondernemer bent en je wilt focussen om klanten aan te trekken via online kanalen.

 • Als je op het punt staat om je in te schrijven bij de KvK en gelijk goed van start wilt.

 • Als je al een aantal jaren bezig bent en het maar niet lukt om echt een goede boterham met je business te verdienen.

 • Wanneer je begrijpt dat er enige structuur nodig is in je bedrijf maar in de dagelijkse praktijk is deze ver te zoeken.

 • Je hebt je bedrijf onlangs opgestart maar de klanten staan niet in de rij. Je weet werkelijk niet wat je nu moet doen.

Je wilt dit echt niet missen wanneer je voor je gevoel hard werkt en er van alles voor over hebt om je bedrijf te doen slagen maar het lukt je maar niet om dat resultaat te krijgen waar je jouw mooie bedrijf voor bent gestart.

Marleen Sahetapy Fotografie_CHANTAL-127

Ik weet exact wat er nodig is. Wat er nodig is om een goede basis te creëren voor jouzelf en jouw bedrijf. In de afgelopen jaren heb ik vele ondernemers mogen begeleiden in hun mindset en leiderschap, met het neerzetten van een concept en een strategie voor hun bedrijf. Het is er vaak allemaal al. Ik leer je graag door de juiste, bewezen stappen te zetten, hoe jouw potentiële klanten gaan aanhaken op jou.

 

Blijf niet langer met losse flodders schieten, maar ga voor groei en grip op je resultaten.

Meld je nu aan voor de masterclass

Marleen Sahetapy Fotografie_CHANTAL-220_vertical

Wat anderen zeggen

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest. Ik heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij de kern van je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: de kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

carien

Chanthal

Businesscoach voor heartdriven ondernemers

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie en mindset.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen begeleidde met trauma.

Ik was in het begin van mijn ondernemerschap ook zoekende en werkte binnen kaders van hoe ik dacht dat het hoorde. Pas toen ik dat opzij durfde te zetten, pal voor mijn waarde ging staan en die dingen ging doen die misschien spannend waren maar wel bijdroegen aan een groter resultaat, ging het dak eraf. Met mijn eigen heartdriven methode is mijn bedrijf in twee jaar tijd door het dak gegaan en verdubbelde ik mijn omzet.

Sinds 2017 zet ik al mijn ondernemerskennis -en ervaring in om ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te zetten.

‘Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid en leiderschap.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt.
Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken.

chanthal live groot 2

© Chanthal Hagedoorn Coaching 2023 | algemene voorwaarden

Scroll naar boven