Gratis online webinar 'Slim ondernemen met een superstrategie'

Gratis Online Training

Slim ondernemen met een superstrategie

Ontdek hoe je als dienstverlenende ondernemer meer leads, klanten en omzet krijgt, zonder 24/7 met je bedrijf bezig te zijn.

6 maart, 9 maart en 14 maart.
Kies bij je aanmelding voor een datum naar keuze.

Wat je ontdekt tijdens deze online training

 • Hoe je niet meer hoeft te hopen op klanten, maar grip krijgt op je inkomen.

 • Wat alle succesvolle ondernemers doen en toepassen in hun bedrijf.

 • Dat je een superstrategie kunt inzetten op zoveel zaken meer in je bedrijf, zoals je concept & positionering en social media, dat zorgt voor helderheid, rust en een laserscherpe focus.

 • Wat bij één van mijn klanten zorgde voor een mega doorbraak.

 • Hoe ik in 2 jaar tijd mijn omzet verdubbelde door te werken via deze superstrategie.

 • Wat je vooral niet moet doen als je klanten wilt aantrekken.

 • Hoe het werken met jouw eigen superstrategie ervoor gaat zorgen dat je ondanks angsten en twijfels toch voldoende in actie komt en jouw doelen behaalt.

 • Heb je vragen voor me? Ik beantwoord ze persoonlijk in de Q&A

chanthal hagedoorn
Bird on top of the world CH

A vision without a strategy remains an illusion - Lee Bolman

Maar liefst 60% van de zelfstandigen stopt binnen 5 jaar met hun onderneming. Dat betekent dat 4 op de 10 ondernemers zich na 5 jaar staande weet te houden en een nog kleiner percentage lukt het om echt succesvol te worden met hun bedrijf.

Je staande weten te houden is leuk, maar ook dat is niet wat je wilt toch? Krijg grip op je resultaten en zorg dat jou het lukt om echt door te breken met jouw bedrijf.

Je hebt je bedrijf met veel passie opgezet. Je bent goed in je vak en weet waar je naartoe wilt. De klanten die je hebt zijn enthousiast over je. En toch komt je bedrijf niet lekker van de grond en twijfel je over wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

Het ondernemerschap is fun en tegelijkertijd op een aantal vlakken ook wat eenzaam.

Je troost je met de gedachte dat het bij anderen vast ook nog niet altijd storm loopt, ook al lijkt dat wel zo met wat je van ze ziet op social media. Die lijken precies te weten wat ze moeten schrijven in hun blog en geven webinars, nemen podcasts op of meer van dit soort zaken.

Het maakt echter niet uit wat een ander doet, het maakt uit wat jij doet. En je doet echt wel wat, maar het levert te weinig resultaat op. Je weet dat de tijd is aangebroken dat jij een flinke stap voorwaarts mag maken. Jezelf mag gaan laten zien. Ik ga je vertellen wat er nodig is zodat jouw bedrijf straks uitpuilt met toffe klanten.

Het kan namelijk met een super strategie, echt!

Want het (nu nog) kleine percentage dat echt succesvol is met haar bedrijf doet zeer waarschijnlijk wel echt andere dingen dan jij nu doet.

Wanneer moet je deze online training echt volgen?

 • Als je al een aantal jaren bezig bent en het maar niet lukt om echt een goede boterham met je business te verdienen.

 • Je begrijpt dat er enige structuur nodig is in je bedrijf maar in de dagelijkse praktijk is deze ver te zoeken.

 • Je hebt je bedrijf onlangs opgestart maar de klanten staan niet in de rij. Je weet werkelijk niet wat je nu moet doen.

 • Je wilt dit echt niet missen wanneer je voor je gevoel hard werkt en er van alles voor over hebt om je bedrijf te doen slagen maar het lukt je maar niet om dat resultaat te krijgen waar je jouw mooie bedrijf voor bent gestart.

Marleen Sahetapy Fotografie_CHANTAL-127

Ik weet exact wat er nodig is. Wat er nodig is om een goede basis te creëren voor jouzelf en jouw bedrijf. In de afgelopen jaren heb ik vele vrouwen mogen begeleiden met het neerzetten van een concept en een super strategie voor hun bedrijf. Het is er vaak allemaal al. Ik leer je graag door de juiste, bewezen stappen te zetten, hoe jouw potentiële klanten gaan aanhaken op jou.

 

Blijf niet langer met losse flodders schieten, maar ga voor groei en grip op je resultaten. Meld je nu aan voor de online training op:

6 maart, 9 maart of 14 maart

Marleen Sahetapy Fotografie_CHANTAL-220_vertical

Wat anderen zeggen

Lindsay

Lindsay Vek

"Ik heb bij Chanthal een challenge mogen volgen en ben bij haar Concept & Strategie Event geweest. Ik heb haar leren kennen als een businesscoach die van aanpakken houdt. Ze draait er niet omheen en weet je direct bij de kern van je probleem te brengen. Ze deelt waardevolle kennis met je om te zorgen dat ook jij duidelijkheid schept in je bedrijf en een vliegende start maakt."

Carien van Lankeren Matthes

"Ik heb meegedaan aan een challenge: de kracht van zichtbaarheid. Wat een sprankeling, passie en bevlogenheid gaat er van Chanthal uit. Een prachtig werkboek waar al zoveel vragen en opdrachten waren die tot meer inzicht leidden. Eyeopeners. Ook de aandacht die Chanthal me geeft in haar mails. Betrokken en oprecht."

carien

Chanthal

Businesscoach voor heartdriven ondernemers

Ik geloof dat jij met jouw eigen talenten een succesvol bedrijf kunt vormen. Dat je hier bent om op te mogen staan voor jouw prachtige idealen en met een waardevol aanbod jouw klanten mag gaan bereiken door jezelf te zijn en het concept in jezelf te ontdekken, gecombineerd met de juiste strategie.

Jarenlang heb ik een succesvolle praktijk gehad waar ik vrouwen begeleidde met trauma. Sinds 2 jaar zet ik al mijn ondernemerskennis -en ervaring in om vrouwelijke ondernemers te helpen een gezond bedrijf op te zetten.

‘Goed, beter, best’ is mijn motto. Ik hou van ‘gaan met die banaan’. Wanneer je namelijk wacht op dat iets perfect is komt je bedrijf nooit van de grond. Ik hou van dansen, ben gek op koffie en dol op mijn gezin. Ik ben gedreven, eerlijk en bij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, het valt of staat veelal met een aantal keuzes maken, committed zijn aan je doelen en een zekere mate van actiegerichtheid.

Vertraag niet langer waar je dit diep van binnen niet meer wilt. Sta jezelf toe om met een frisse blik naar de mogelijkheden in jezelf en voor je bedrijf te kijken.

Stop met fladderen en kies voor vliegen!

Reserveer vandaag nog je plaats om er bij te kunnen zijn.

 

Chanthal Hagedoorn

© Chanthal Hagedoorn Coaching 2023 | algemene voorwaarden

Scroll naar boven